Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν κάποτε αποφασίσετε να βοηθήσετε τον εαυτό σας και να αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια τα προβλήματά σας, καλό θα ήτο να εντρυφήσετε στα κείμενα του κ. rigormortis. Θα σας βοηθήσουν περισσότερο από όσο φαντάζεσθε. θα σας αποκαλύψουν διαστάσεις στην ζωή, που δεν διανοείσθε ότι υπάρχουν.
Εως τότε θα είσθε![]()
Ελπίζω να σαπίσεις στην κόλαση παλιόσκυλο. Σταμάτα να κάνεις μπούλιγκ στον Picker καραγκιόζη.
Ευχαριστώ!
Πλην όμως δεν πιστεύω στην ύπαρξη Κολάσεως και άρα η ευχή σας είναι κενή περιεχομένου.
Προσπαθείστε εκ νέου.
Τότε εύχομαι να σαπίσεις στον παράδεισο και να σε γαμάνε όλοι οι καλοί χριστιανοί εκεί.
Ελπίζω να σαπίσεις στην κόλαση παλιόσκυλο. Σταμάτα να κάνεις μπούλιγκ στον Picker καραγκιόζη.
Θα σας απαγοητεύσω εκ νέου.
Ούτε στην ύπαρξη του Παραδείσου πιστεύω.
Ξαναπροσπαθήστε!
ε τοτε σας ευχομαι να αυνανιζεστε για παντα
ε τοτε σας ευχομαι να αυνανιζεστε για παντα
Είμαι πλέον 38 ετών, δύσκολο να βρω μια γκόμενα κάτω από 30. Τι να την κάνω ρε μαλάκα όταν στο Μετάξι γαμάω μέρα παρά μέρα 20-χρονες και 25-χρονες; Και σε 20 χρόνια πάλι αυτή την ηλικία θα γαμάω. Τι να την κάνω μια γκόμενα 5 χρόνια μικρότερή μου;![]()
Τέλειο Track!Το τραγούδι της ημέρας:
Το ΓΑΜΗΣΙ που έριξα πριν από λίγο στη Γκαμπριέλα το αφιερώνω στους ΜΑΛΑΚΕΣ που έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να συγκρίνουν τη ΜΑΛΑΚΙΑ τους με τα ΓΑΜΗΣΙΑ που ρίχνω. Έχετε πολλά ψωμιά ακόμα να φάτε για να φτάσετε στο επίπεδό μου. Πρώτα απ' όλα κόψτε τη ΜΑΛΑΚΙΑ.![]()
Τελικά δεν μου απαντήσατε γκουρού πίκη.
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
Ιάσωνος 20 δεξιά: Γκαμπριέλα. Εκτός του ότι μου αρέσει αυτή η κοπέλα, έχω και τους προσωπικούς μου λόγους να τιμώ τα κορίτσια στην πρωινή βάρδια αυτού του σπιτιού. Te iubesc Corina, δεν αντέχω να σε ξαναδώ πρωί στο σπίτι αυτό.
Όπως βλέπεις στην παρακάτω παράθεση, ο Πίκερ ετοιμάζει στην Ιάσονος επιτύμβια στήλη για την χαμένη αγάπη της Κορίνας...