Oι Βαλκάνιες μπαζόλες που κοκορεύεστε κάποιοι ότι γαμάτε δωρεάν (και που δεν γαμάτε δωρεάν)

είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τις Ελληνίδες. Θέλουν τον άνδρα "νταβά" και φάπες.

Απλά κάποιες γαμιούνται πιο εύκολα δεδομένου ότι γυρίζουν με μαύρα νύχια και ξεβράκωτες από μικρές
κι επειδή τις έχουν καταγαμήσει όλοι στην χώρα τους για μια μπουκιά φαί :o
είναι πιο κουλ στις γνωριμίες. Οι Ελληνίδες είναι πιο μοσχοαναθρεμένες πατσαβούρες
και γι'αυτό το παίζουν ντίβες. Επειδή "τις παίρνει". Εσείς ρε δεν είστε έτσι;
τραβάτε να φάτε την γκόμενα του ΑλβανοΡουμάνου να σας δω τι μόρτες είστε που κλάνετε μέντες.

Τι έγινε; κλάσατε μαλλί ρε μουνιά; σας γαμάνε όλοι όσοι έρχονται εδώ κι εγώ χαίρομαι
και γι'αυτό.

Γενικώς οι Βαλκάνιες είναι για κλωτσιές, καταπιεσμένες και κομπλεξικές.
Το έχει γράψει κι ο Τόντοκ η κομπλεξάρα

που φυσικά παρέλειψε την έννοια "Βαλκάνια"
για να κατηγορήσει μόνο τις Ελληνίδες.
Συμπέρασμα: μέσα σε όλες τις γυναίκες της γης, υπάρχουν και καλές από παντού.
Τραβάτε στα Ουράλια όρη να γαμήσετε ή στα Καρπάθια, βγάλτε τον σκασμό ρε κομπλεξάρες ορισμένοι άμπαλοι
κι αν τυχόν σας γαμήσουν εκείνες πρώτες όπως μερικούς-μερικούς

που ξέρουμε
αλλά δεν γράφουμε...μην κλαψομουνιάζετε. Βγείτε και γράψτε το στην κοινότητα σαν ΑΝΔΡΕΣ.

Είδα και τις Ρωσίδες τι καλές έχουν βγει που δεν ξέρουν ποιο ειναι το παιδί τους

με όσα τράβηξαν στον κομμουνισμό.

Από τις γύφτισσες φυσικά είναι καλύτερες
αλλά παραείναι αρχοντικές και πέραν του ορίου πολλές φορές.
Εγώ που ξέρω ότι ξέρω, σαν τις Ελληνίδες δεν βρήκα λόγω του ότι με "πάει" το είδος. Έτσι απλά!
Κι επιπλέον είμαι μεγαλωμένος στις ίδιες συνθήκες ακριβώς κι αυτό παίζει μεγάλο ρόλο.
Δεν τις υποστηρίζω όπως έχω ξαναπεί.
Αν παντρευόμουν, θα έπαιρνα Ελληνίδα κι αν μπορούσα να βρω γκόμενα προκοπής, θα έψαχνα
στην Ισπανία ή στην Λατινική Αμερική που έχουν "ψυχή". Ισπανία, Αργεντινή και τέζα όλες.