Sorry φίλε, προς το παρόν δεν έχω κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δεν εκδίδομαι. Αυτή είναι απλά μια σκέψη μου για το μέλλον. Και πάλι, πρέπει να φτάσω στο σημείο να μην μπορώ να βρω λεφτά με κανέναν άλλο τίμιο τρόπο για να αναγκαστώ να δώσω τον υπέροχο κώλο μου.
Μία εξήγηση ίσως είναι ότι δεν βγάζει τον κώλο του στο διαδίκτυο και δεν λέει ότι αν δεν έχει λεφτά για τις πουτάνες θα κάθετε να τον γαμούν μέχρι να τα μαζέψει.
Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.
Θέλω να έχω κάτι να με βασανίζει. Είμαι λίγο μαζόχας. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που απέκτησα το κόλλημα με την Κορίνα ξεπέρασα το κόλλημα που είχα με μία πρώην μου γκόμενα. Αντί να βλέπω συνέχεια το δικό της προφίλ στο facebook, τώρα βλέπω της Κορίνας.