Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
δηλαδη δεν το προσπαθεις εξω καθολου εστω για καμια ξεπετα αφου οπως λες και αυτες το θελουν αλλα μας παιζουν?

παντως θα πρεπει να ειχαμε ενα ψυχιατρο εδω για να μας τα εξηγουσε καλυτερα .παντως ακομα πιστευω πως υπαρχουν μεγαλες διαφορες στη λιμπιντο.Άσε εμένα, εγώ είμαι πλέον κακό παράδειγμα, έχω εξελιχθεί σέ μεγάλος αδιάφορος. Μέχρι εμένα εκνευρίζω μέ τήν αδιαφορία μου.![]()
παντως θα πρεπει να ειχαμε ενα ψυχιατρο εδω για να μας τα εξηγουσε καλυτερα .παντως ακομα πιστευω πως υπαρχουν μεγαλες διαφορες στη λιμπιντο.
εσυ μαλλον με ειρωνευεσαι τωραΠολύ μεγάλες τύπε. Ο δε Οbiwan πρέπει να ακολουθήσει το νόμο του Picker.
παντως θα πρεπει να ειχαμε ενα ψυχιατρο εδω για να μας τα εξηγουσε καλυτερα .παντως ακομα πιστευω πως υπαρχουν μεγαλες διαφορες στη λιμπιντο.
το θεμα ειναι αν οι ψυχιατροι γενικως συμφωνουν οτι βιωνουν τη σεξουαλικη ορμη το ιδιο οι αντρες με τις γυναικες?Τόσα καί τόσα χρόνια σχέσεων δύναμης έφτιαξαν έναν ολόκληρο χάρτη λίμπιντο. Από τήν τήν τρομοκρατημένη γυναίκα μέ τήν μπούργκα μέχρι τήν μεθυσμένη Αμερικάνα πού κάνει πίπες στό χορευτή τού μπάτσελορ πάρτυ της όλα εκεί ανάμεσα είναι σπαρμένα.
Πολύ μεγάλες τύπε. Ο δε Οbiwan πρέπει να ακολουθήσει το νόμο του Picker.
το θεμα ειναι αν οι ψυχιατροι γενικως συμφωνουν οτι βιωνουν τη σεξουαλικη ορμη το ιδιο οι αντρες με τις γυναικες?
αλλα εφοσον τις αναστελουν οπως λες με αυνανισμο καλο θα ειναι να μην επιδιωκουμε σεξουαλικες επαφες μαζι τους αλλα να παμε κατευθειαν σε πορνες αφου μονο εκει θα βρουμε την υγιεια μαςΤό θέμα ήταν ότι ό Picker τίς έβγαλε άκαβλες. Σίγουρα πατάνε αλλιώς μερικά κουμπιά γιά πολλούς λόγους αλλά έχουν επίσης πολλές ορμές σίγουρα.
αλλα εφοσον τις αναστελουν οπως λες με αυνανισμο καλο θα ειναι να μην επιδιωκουμε σεξουαλικες επαφες μαζι τους αλλα να παμε κατευθειαν σε πορνες αφου μονο εκει θα βρουμε την υγιεια μας
Mαλακίες το αιδοίο είναι 10 φορές πιο ευαίσθητο από το πέος.Αυτές μπορούν να έχουν πολλούς απανωτούς οργασμούς,εσύ μπορείς;
Δεν μου τα λες καλά,εννοείς δηλαδή πως ένα Α αρσενικό έχει ημερομηνία λήξης;Εγώ πιστεύω πως σε καμία περίπτωση,πάντα θα κρατάει μέσα του τη νεανική σπιρτάδα και άρα την ικανότητα να ρίχνει ακόμα γκόμενες τώρα που μεγάλωσε (σίγουρα λιγότερες από παλιά).Οι υπόλοιποι ποτέ δεν ήταν πραγματικά αρσενικά,μάλλον τώρα που μεγάλωσες κρατάς μόνο τα καλά από το παρελθόν λόγω της νοσταλγίας.Έτσι ίσως θα κάνω και εγώ και ο χ και ο ψ αφού όσο μεγαλώνουμε τόσο θέλουμε να ωραιοποιούμε το παρελθόν.Η ανθρώπινη ματαιοδοξία άλλωστε είναι απέραντη... αλλά ο χρόνος αμείλικτος.
Τέλος τα πραγματικά alpha male είναι αυτα που πηδάνε και τις πολλές.Οι περισσότεροι τη βγάζουν με μαλακία/καμιά τσούλα που θα τους φορτωθεί στα 30 για να μην μείνει στο ράφι/με πουτάνες.
Τό θέμα ήταν ότι ό Picker τίς έβγαλε άκαβλες. Σίγουρα πατάνε αλλιώς μερικά κουμπιά γιά πολλούς λόγους αλλά έχουν επίσης πολλές ορμές σίγουρα.
Σιγά την ξεφτίλα. Ξεφτιλισμένες είναι οι γκόμενες που τρώνε όλες την πούτσα και μετά το παίζουνε κυρίες. Ας κυβερνούσα εγώ και θα σου 'λεγα: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ Η ΜΥΤΗ!
12μηνη τύπε, όχι εννιάμηνη![]()

ρε φιλε πως γινεται να μην σχετιζονται.αφου εσυ ο ιδιος λες οτι το παιζουν και δεν θελουν να γαμηθουν μετα.η τουλαχιστον δεν το εχουν αναγκη.ο αντρας πρεπει να βρει μια λυση και αυτος.καπου να κανει ερωτα. Αφου δεν βρισκει ανταποκριση στις εξω τι να κανει?Καταναλωτικός εθισμός δικός μας είναι. Κάτι σάν σύνδρομο fast food. Δέν σχετίζονται οί εκτός κυκλώματος γυναίκες πού τό κάνουμε αυτό.
Μου επιτρέπεις συμφορουμίτη ''Picker'' να κάνω μια τροποποίηση-παραλλαγή του νόμου σου:αφού ο πυρήνας της φιλοσοφίας σου είναι ότι όλες οι γυναίκες,μηδεμιάς εξαιρουμένης,μάνας κι αδελφής συμπεριλαμβανομένων,είναι πουτάνες και ξεφτιλισμένες,τι θα'λεγες να οργανώνονταν μια σιωπηρή,υπόγεια,καθολική συνωμοσία όλων των αντρών,σε πανεθνική κλίμακα,που να απαγόρευε για ένα μήνα τουλάχιστον οποιαδήποτε σεξουαλική ικανοποίηση μ'αυτές;Έτσι δεν θα τις ξεφτιλίζαμε ακόμη περισσότερο,αφού ''ούτε για τον πούτσο'' δεν θα τις είχαμε,συν ότι τις κατ'επάγγελμα πουτάνες θα τις καταστρέφαμε και οικονομικά;ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ (ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ, ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΩΡΙΜΟΤΕΡΟΥΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΑ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!!!
Picker![]()
Μου επιτρέπεις συμφορουμίτη ''Picker'' να κάνω μια τροποποίηση-παραλλαγή του νόμου σου:αφού ο πυρήνας της φιλοσοφίας σου είναι ότι όλες οι γυναίκες,μηδεμιάς εξαιρουμένης,μάνας κι αδελφής συμπεριλαμβανομένων,είναι πουτάνες και ξεφτιλισμένες,τι θα'λεγες να οργανώνονταν μια σιωπηρή,υπόγεια,καθολική συνωμοσία όλων των αντρών,σε πανεθνική κλίμακα,που να απαγόρευε για ένα μήνα τουλάχιστον οποιαδήποτε σεξουαλική ικανοποίηση μ'αυτές;Έτσι δεν θα τις ξεφτιλίζαμε ακόμη περισσότερο,αφού ''ούτε για τον πούτσο'' δεν θα τις είχαμε,συν ότι τις κατ'επάγγελμα πουτάνες θα τις καταστρέφαμε και οικονομικά;
ΥΓ:Με τις παραπάνω απόψεις δεν ταυτίζομαι,απλώς επεκτείνω νοητικά τον νόμο σου.