Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
Κάνεις λάθος, με το αριστερό τραβούσα μαλακία. Είμαι αριστερόχειρας.
Το είχες προχωρήσει σε επόμενο level και έπρεπε να κάνεις ειδικές ασκήσεις για να μην πιάνεσαι από την υπέρ προσπάθεια?  :grin:

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΑΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ!

Picker  :rockon:
Εμπλουτιστηκε ο νομος βλεπω. Συμπεριελαβε και λιγη ψωλη στον κωλο.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
Εμπλουτιστηκε ο νομος βλεπω. Συμπεριελαβε και λιγη ψωλη στον κωλο.
Είναι όμως αρχοντικός τύπος,είπε θα στήνει κώλο στην ομόνοια όχι σε τίποτα χαμαιτυπεία...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
201
Πόντοι
166
Στην ανάγκη θα το κάνουμε και αυτό. Δεν ξέρουμε πώς θα πάνε τα οικονομικά μας στο μέλλον. Καλό είναι να έχουμε και μια... πισινή.
Στο τέλος θα σου γίνει η πισινή σαν τα τούνελ της εθνικής για καλαμάτα... :grin:

Επισκέπτης
Γελάει ακόμα και ο Λίλας με τον κατήφορο σου ρε Πίκερ...Μεγάλη αυτοκτονία η σημερινή...Έπρεπε να το παλέψεις κι άλλο και να μην βγάλεις το πουστριλίκι σου στη φόρα...Αλλα ντάξει σε καταλαβαίνω, πάθη είναι αυτά και κάποτε βγαίνουν στην επιφάνεια, δεν μπορούσες να το κρατάς άλλο μέσα σου...

Επισκέπτης
Γελάει ακόμα και ο Λίλας με τον κατήφορο σου ρε Πίκερ...Μεγάλη αυτοκτονία η σημερινή...Έπρεπε να το παλέψεις κι άλλο και να μην βγάλεις το πουστριλίκι σου στη φόρα...Αλλα ντάξει σε καταλαβαίνω, πάθη είναι αυτά και κάποτε βγαίνουν στην επιφάνεια, δεν μπορούσες να το κρατάς άλλο μέσα σου...

Τύπε είσαι άκυρος. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει, δεν φταίω. Εγώ με άντρα δεν έχω κάνει ούτε "πουτσομαχία" για πλάκα, που κάνουν πολύ άνετα μερικοί. Αλλά έχω τόσο χαλαρά ήθη που θα καθόμουν να με γαμήσουνε αν βρισκόμουν στην ανάγκη. Όπως έχω τόσο χαλαρά ήθη που δεν θα με πείραζε καθόλου αν η μάνα μου ή η κόρη μου ήταν πουτάνα. Τόσο απλά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Τύπε είσαι άκυρος. Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει, δεν φταίω. Εγώ με άντρα δεν έχω κάνει ούτε "πουτσομαχία" για πλάκα, που κάνουν πολύ άνετα μερικοί. Αλλά έχω τόσο χαλαρά ήθη που θα καθόμουν να με γαμήσουνε αν βρισκόμουν στην ανάγκη. Όπως έχω τόσο χαλαρά ήθη που δεν θα με πείραζε καθόλου αν η μάνα μου ή η κόρη μου ήταν πουτάνα. Τόσο απλά.
Και γιατι προτιμάς να τον παιρνεις αντι να κανεις π.χ. καμια πιπούλα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.275
Πόντοι
33.405
Και γιατι προτιμάς να τον παιρνεις αντι να κανεις π.χ. καμια πιπούλα?

Οι "πίπες" είναι για τσι πούστηδι. Ο κ. Πίκης θα τον  παίρνει μόνο καθαρά κι αντρίκια.-

Επισκέπτης
Πες ότι εγώ είμαι 70 χρονών. Θα με γαμάνε 5 φορές το μήνα για να βγάζω κάνα φράγκο αλλά εγώ θα γαμάω 20-χρονα πιπινάκια 15 φορές το μήνα. Και θα είναι κάποιος συνομήλικος με την 65-χρονη γυναίκα του που θα τη γαμάει πλέον 5 φορές το μήνα (και αν) και αυτό θα είναι όλο. Ποιος θα είναι πιο μάγκας? Εγώ ή αυτός?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom