jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 347
- Πόντοι
- 86
το βλέπω και στον εαυτό μου αυτό,
θα απορρίψω τρομαγμένος την ΜΟΥΝΑΡΑ που θα με πλησιάσει και θα αποκτήσει οικειότητα μαζί μου,
έχεις θέματα.
ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ.
το βλέπω και στον εαυτό μου αυτό,
θα απορρίψω τρομαγμένος την ΜΟΥΝΑΡΑ που θα με πλησιάσει και θα αποκτήσει οικειότητα μαζί μου,
Τύπε lust γιατί δεν απαντάς? Τόσο πολύ την απαξιώνεις τη σχέση που είχες με την κοπέλα? Εμένα πάντως μου φέρθηκε πολύ καλά, απλά έχω συνηθίσει με τις πουτάνες και δεν μπορώ να μένω με γυναίκα για πάνω από 10 λεπτά. :-*
έχεις θέματα.
ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ.
θα του κατσουν βαρια τυπεΚρις πιες δυο καφέδες και πάρε κι ένα ντεπόν ρε αγόρι.
Και προτίμησα να πληρώνω και να γαμάω μόνο πουτάνες από το να γαμάω έστω και ενίοτε τζάμπα.
Να προσθεσω επισης πως οι μπουρδελιαριδες ειναι ατομα τα οποια δινουν και δεν θελουν μονο να παιρνουν.σε αντιθεση με καποιους εκει εξω οι οποιοι δεν πληρωνουν τις γυναικες μετα το σεξ και τις αφηνουν παντοτε ανικανοποιητες.οι πορνοι ειναι οι πραγματικοι givers
οχι όλο το κουτί.θα του κατσουν βαρια τυπε![]()
δεν ξερω για εσενα.αλλα εγω πιστευω οτι ειμαι.![]()
![]()
είμαστε γεναιόδωροι καταβάθος
είναι πολύ σημαντικό το θέμα της πληρωμής
για τον υπερπολύτιμο λόγο ότι τις
ξεφορτώνεσαι μετά , ενώ αν οι ίδιες
γυναίκες ήταν εκτός πορνικού χώρου
100% θα απασχολούσαν
τον εγωιστικό εγκεφαλό σου με την ενοχλητική
παρουσία τους μετά, οπότε πληρώνεις για να αποφύγεις
οποιαδήποτε σχέση μαζί τους, και όχι μόνο για να έχεις
άμεση πρόσβαση στον κόλπο τους.
πολύ σπάνια οποιοδήποτε τζάμπα (χρηματικά) γαμήσι
δεν συνοδεύεται απο έστω και μια ελάχιστη σχέση
με το άλλο πρόσωπο, και για κάποιους αυτό είναι
ανυπόφορο
Αυτός ακριβώς είναι και ο δικός μου τρόπος σκέψης. Νιώθω απίστευτη βαρεμάρα να κάνω παρέα με γυναίκες. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ΑΝΕΥ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Αυτόν τον τρόπο σκέψης μας δυστυχώς δεν μπορούν να τον καταλάβουν οι περισσότεροι. Εδώ ο άλλος στο διπλανό thread μου περηφανεύεται ότι τα έφτιαξε με την πουτανίτσα και τη γαμάει τζάμπα. Δεν λέει όμως ότι για να γίνει αυτό πρέπει να είναι μαζί της 4 και 5 ώρες την κάθε φορά και να μιλάνε για μαλακίες. Και μάλιστα προσπαθεί να με πείσει ότι είμαι και πυρφόρος εγώ που τη γαμάω με 10 ευρώ και ότι εκείνος ζει το όνειρό μου. Γαμώ την τρέλα μου μέσα δηλαδή.![]()
![]()
ποσες μαλακιες βαρας τη μερα μαλακα πικερ
μετα το γαμησι δν βαρας μια παχια δηλαδη??Θίχτηκες πυρφόρε?
O Picker δεν μαλακίζεται ποτέ, έπρεπε να το ξέρεις.![]()
Ξέχασες το ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.