Στο μπουρδέλο ,συνήθως ,αυνανίζεσαι ,χρησιμοποιώντας το σώμα της γυναίκας .
Στο σεξ ,σε αντίθεση με τη μαλακία ,υπάρχει αμοιβαιότητα ,δηλαδή
νοιάζεσαι για την ηδονή του ερωτικού σου συντρόφου ,όπως νοιάζεται
και αυτός για τη δική σου .Μάλιστα αυτό έχει μελετηθεί και στα ζώα
από τον Konrad Lorenz .
Καβλώνει η γκόμενα και σύ καβλώνεις που
την κάβλωσες ,αυτή καβλώνει περισσότερο που σε κάβλωσε , επειδή
της προκάλεσε διέγερση ( την κάβλωσες ) κτλ Είναι δηλαδή το σεξ
μια διαδικασία
θετικής ανατροφοδότησης ,
ενδιαφέρον φαίνεται το πρώτο Link αλλά δεν έχω το χρονικό περιθώριο να το διαβάσω
μια σύνοψη πάντως θα την εκτιμούσα.
τις επιδράσεις του ΑΝΣ κατα τη διάρκεια του sex που παραθέτεις στο δεύτερο link λίγο-πολύ τις ξέρω...
Αυτό που λες είναι μαλακία και σου το έχω ξαναπεί. Μιλάς σαν τις φεμινίστριες που λένε αυτή τη χαζομάρα - ότι και καλά οι άντρες στα μπουρδέλα αυνανίζονται - προκειμένου να μειώσουν την αξία του να ΓΑΜΑΣ πουτάνες.
Μην αναπαράγεις τις ηλιθιότητες των φεμινιστριών. Η πράξη που κάνουμε στα μπουρδέλα είναι ΓΑΜΗΣΙ με τα όλα του και δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυνανισμό. :-*
φεμινιστής εγώ ?
πρώτον: δεν εννοώ την μαλακία
κυριολεκτικά
δεύτερον : ούτε την εννοώ
υποτιμητικά , απλά εστιάζω στην ικανοποίηση του εαυτού και όχι του άλλου
(εξάλλου και την κυριολεκτική μαλακία επίσης δεν την εκλαμβάνω υποτιμητικά )
καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ κυριολεξίας και μεταφοράς ?
κυριολεκτικού και αφαιρετικού επιπέδου?
ακόμα και αν ικανοποιείς την γυναίκα στο sex , δεν είναι "έρωτας" παραμένει ηδονισμός του εαυτού σου (άρα αυτοϊκανοποίηση)
η "ερωτική σχέση" προυποθέτει
το δυσβάσταχτο καθήκον για τους ηδονιστές του να εστιάσουν σε κάποιον άλλο
εκτός του εαυτού τους, ο "αλτρουισμός" είναι πάρα πολύ δύσκολος για τους εγωιστές εθισμένους ηδονιστές
γι'αυτό πολύ σπάνια κάνουν συναισθηματικές σχέσεις και συνεχώς επιδίδονται σε ευφοριστικές επαφές του εαυτού τους,
πολλές φορές ο εγωισμός φτάνει και στα όρια της μισαλληλίας όπως ο de sade και κάποιοι άλλοι πόρνοι άλλων εποχών, που δεν ήταν απλά ικανοποιημένοι με τον βιασμό ήθελαν να σκοτώσουν με μαρτυρικό τρόπο το αντικείμενο ευφορίας τους...
επαναλαμβάνω:
δεν τα γράφω με την απλοϊκή έννοια που υπαινίσεσαι
δεν πάω ακόμα πρώτη δημοτικού για να μπερδεύω την παλινδρόμηση του πέους με την σεξουαλική παράτριψη με θηλυκό σαρκίο
αλλού εστιάζω...