Κώστας Λαδάκης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 11.831
- Πόντοι
- 2.886
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
Είσαι ένας φτωχός και μοναχικός καουμπόϋ !

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.
Picker![]()
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=144885.0;attach=536533;image[/img[/URL]]
Φωτό του Πικερ ,σε πόζα σχεδόν 3/4 .
Μικρό πηγούνι = Κατά τους φυσιογνωμιστές
έλλειψη θέλησης να αγωνιστεί .
( η απλά έτσι γεννήθηκε , :2funny: :2funny: :2funny:)
[/quote]
Συγκρίνατε με την φωτό αυτή για να πεισθείτε ότι
η φωτό με τον Πικερ μικρό είναι από το μυστικό του αρχείο ! :headbang3:
λαδακη ελεος ρε μανΚατω ο Πικερακος σε μικρή ηλικία !
Από τότε η μαμα του τον μάλλωνε που έπιανε το πουλάκι του
και γι΄αυτό του έχει μείνει ψυχικό τραύμα .
Τότε η μαμα του έλεγε ,να μην παιζει το πουλακι του
δεν του έλεγε να μην γαμάει στο Μεταξουργείο !![]()
![]()
Ετσι αφού η μαμά δεν του απαγόρεψε το Μεταξι ,αλωνίζει
σε αυτό καθημερινα !![]()
![]()
Κατω ο Πικερακος σε μικρή ηλικία !
Από τότε η μαμα του τον μάλλωνε που έπιανε το πουλάκι του
και γι΄αυτό του έχει μείνει ψυχικό τραύμα .
Τότε η μαμα του έλεγε ,να μην παιζει το πουλακι του
δεν του έλεγε να μην γαμάει στο Μεταξουργείο !![]()
![]()
Ετσι αφού η μαμά δεν του απαγόρεψε το Μεταξι ,αλωνίζει
σε αυτό καθημερινα !![]()
![]()
picker αν παω στη πουτανα μου κανει τσιμπουκι την γαμησω τον κολο μετα την γαμησω το μουνι 2 3 στασεις ισπανικο και στο τελος οταν ειναι να χυσω πιανω τον πουτσο μου βγαζω τη καποτα και χυσω στα βυζια και στη μαπα της πιανεται για γαμησι η για μαλακια
Για μαλακία. Εκτός αν σου την παίξει εκείνη. :-*
Sexartimene κατά τον Picker ειναι σα να ρωτάς στον κουρέα πόσο κουρεμα(15)πόσο ξύρισμα(10).Οκ ξύρισέ μου τα μαλλιά.![]()
Για μαλακία. Εκτός αν σου την παίξει εκείνη. :-*
Α μαλακία σου φίλε.θα μας τρελανει δηλαδη εγω σημερα δε γαμησα παλι μαλακια βαρεσα![]()
οκ τότε, αν έλθει σε οργασμό μέσω επαφής, το κοντρολάρει λίγο και με μια-δυο χερίες την πιτσιλίσειΓια το νόμο του Picker, ως σεξ ορίζεται η πρόκληση οργασμού μέσω της επαφής του πέους με άλλο έμψυχο ον. Παρεμπιπτόντως, οι μεγαλύτεροι μαλάκες είναι οι πορνοστάρ.![]()
οι κτηνοβατες ειναι μεσα στον ορισμο;Για το νόμο του Picker, ως σεξ ορίζεται η πρόκληση οργασμού μέσω της επαφής του πέους με άλλο έμψυχο ον. Παρεμπιπτόντως, οι μεγαλύτεροι μαλάκες είναι οι πορνοστάρ.![]()
ναι αρκεί να μην νοιάζεσαι για τον οργασμό της αγελάδας.οι κτηνοβατες ειναι μεσα στον ορισμο;![]()
υπαρχουν δυο σχολεςΓια το νόμο του Picker, ως σεξ ορίζεται η πρόκληση οργασμού μέσω της επαφής του πέους με άλλο έμψυχο ον. Παρεμπιπτόντως, οι μεγαλύτεροι μαλάκες είναι οι πορνοστάρ.![]()
οκ τότε, αν έλθει σε οργασμό μέσω επαφής, το κοντρολάρει λίγο και με μια-δυο χερίες την πιτσιλίσει, τι είναι αυτό?
υπαρχουν δυο σχολες
στην αμερικανικη πραγματι πολλακις τραβαν μονοι τους μαλακια στο τελος....αισχος
στην ευρωπαικη συνηθως τους την παιζει η γκομενα....καλη φαση