Μετά από απουσία τριών εβδομάδων ο νόμος του Picker επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ, για να δείξει το δρόμο σε όλους τους μοναχικούς και υπερήφανους άντρες.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΟΛΕΣ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Μετά από απουσία τριών εβδομάδων ο νόμος του Picker επιστρέφει πιο δυναμικός από ποτέ, για να δείξει το δρόμο σε όλους τους μοναχικούς και υπερήφανους άντρες.
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΟΛΕΣ. Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ.
Το διάστημα που απουσίαζα δοκίμασα να κάνω πράξη την πρόταση του Promiscuous για σεξ 4 φορές την εβδομάδα. Ομολογώ ότι το συγκεκριμένο πλάνο δεν μου βγήκε αλλά απέτυχε. Είμαι πλέον πολύ πεπεισμένος ότι η ιδανική συχνότητα σεξ ενός μπουρδελιάρη που δεν θέλει να μαλακίζεται είναι μέρα παρά μέρα ή αλλιώς 3,5 φορές την εβδομάδα. Ο νόμος του Picker λοιπόν συνεχίζει όπως ξεκίνησε.
Το διάστημα που απουσίαζα δοκίμασα να κάνω πράξη την πρόταση του Promiscuous για σεξ 4 φορές την εβδομάδα. Ομολογώ ότι το συγκεκριμένο πλάνο δεν μου βγήκε αλλά απέτυχε.
Αν και ειρωνεύεσαι θα απαντήσω σοβαρά. Η συχνότητα 4 φορές την εβδομάδα προϋποθέτει σεξ κάθε 42 ώρες. Αυτό σημαίνει ότι για να την τηρήσεις σωστά θα πρέπει να πηγαίνεις σε 4 διαφορετικές βάρδιες την εβδομάδα. Εκεί είναι το δύσκολο της υπόθεσης. Αντίθετα, η συχνότητα μέρα παρά μέρα (κάθε 48 ώρες) σου επιτρέπει να πηγαίνεις πάντα την ίδια ώρα της ημέρας και έτσι να έχεις πάντα γνωστές και γενικά καλύτερες επιλογές από κοπέλες.