You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.114
- Πόντοι
- 20.605
rigo πως είσαι εμφανισιακά;![]()
...δεν μ'αρέσει να περιαυτολογώ ;)
rigo πως είσαι εμφανισιακά;![]()
Αυτά τα ρωτάνε κατ' ιδίαν καρδιά μου...... ;)
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτά τα ρωτάνε κατ' ιδίαν καρδιά μου...... ;)
Πράγματι.
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.114
- Πόντοι
- 20.605
Ούτε σε πμ;![]()
υπάρχει και το καλύτερο ενδεχόμενο
να κρίνεις ιδίοις όμασι ;)
θα τα πούμε
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
υπάρχει και το καλύτερο ενδεχόμενο
να κρίνεις ιδίοις όμασι ;)
θα τα πούμε

εδω καινε οι περισσοτεροι 100 ευρω στα τσιγαρα τους και μετα καθονται και κλαιγονται οτι δεν εχουν για μπουρδελαΑν μένει με τους γονείς του, βγαίνει άνετα και με 400 ευρώ το μήνα. Είναι θέμα επιλογής βέβαια... Θέλεις να έχεις δικό σου αμάξι, να παίρνεις ακριβά ρούχα και να ξενυχτάς σε κλαμπ με είσοδο 10 ευρώ ή να γαμάς μέρα παρά μέρα στο Μεταξουργείο και να τη βγάζεις φτηνά με σπιτικό φαγητό, ίντερνετ και βόλτες με φίλους σε πλατείες; Αν κάνεις το δεύτερο, με 400 ευρώ μισθό μπορείς άνετα να δίνεις 150-160 για να γαμάς. Είναι θέμα επιλογής.![]()
jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 347
- Πόντοι
- 86
Συνημμένα
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εγώ υποστηρίζω picker
βγάζει μια αιρετικότητα και μια αντίδραση στη μαζική μαλακία της κοινωνίας
που σέβομαι αν και δεν συμφωνώ πλήρως με τις απόψεις του.
+++++++

Μαζι σου ριγκομορτη αν και πολυ φοβαμαι οτι μας τρολαρει ασυστολα αλλιως ποιος ο λογος για ολους αυτους τους κλωνους οι οποιοι επιμενουν κιολας οτι δρουν αυτονομα και δεν γνωριζονται μεταξυ των...

loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Συμφωνω με πικερ στα περισσοτερα.ο ανθρωπος εχει αφαιρεσει ολη την αχρειαστη πολυπλοκοτυτα που προσταζει το συστημα να εχουμε κρατωντας μονο το μεδουλι της ζωης![]()
Το χεις πιασει το νοημα συναγωνιστη... ;) ;) ;)

loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
ο πικερ ειναι ρε τυπε..
ειναι ψυχικα διαταραγμενο ατομο που απλα τρολαρει εδω μεσα.
α και κυριως ΜΕΓΑΣ ΑΓΑΠΟΥΛΗΣ![]()
κατσε ρε τυπε μου οπως εχω γραψει ξανα και ξανα πριν μερες ποιος ο λογος να μπει ο πικερ με κλωνους στο ιδιο του το θρεντ για να το τρολαρει...

loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
εκει που σταματαει η λογικη, αρχιζει ο πικερ![]()
μα ακομα και ο πιο διαταραγμενος ψυχακια οπως λες εχει μια δικια του λογικη πισω απ'τις κινησεις του...αυτη δεν εχει απολυτως κανενα...
loxxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
τι να σου πω ρε μαν γι αυτο που λεω για τους κλωνους δεν κοβω και το χερι μου..
οτι ο πικερ ειναι ψυχικα διαταραγμενο ατομο και αγαπουλης ομως το κοβω..
πλακα εχει δε λεω, αλλα γενικα δε την πολυπαλευει το χει καψει![]()
δεν αντιλεγω τυπε μου οτι ειναι γεια σου το πικερ μας ειναι τρελος αλλα ωραιος τρελος οπως ελεγε και η αειμνηστη Δουκισα.. ;)

Επισκέπτης
οτι ο πικερ ειναι ψυχικα διαταραγμενο ατομο και αγαπουλης ομως το κοβω..
πλακα εχει δε λεω, αλλα γενικα δε την πολυπαλευει το χει καψει![]()
Πώς γίνεται να είσαι αγαπούλης όταν γαμάς 3-4 διαφορετικές πόρνες την εβδομάδα; Πώς γίνεται να είσαι αγαπούλης όταν η μεγαλύτερη σταθερή σχέση που έχεις κάνει στη ζωή σου είναι για 1 μήνα; Πώς γίνεται να είσαι αγαπούλης όταν έχεις τη δυνατότητα να έχεις σταθερή σχέση αλλά εσύ προτιμάς τις πουτάνες;
Τις πουτάνες τις αγαπώ με τον δικό μου ξεχωριστό τρόπο, με συγκινεί απεριόριστα που γαμιούνται με τον καθένα για 10 ευρώ. Θέλω να τις βλέπω στεναχωρημένες και να τους δίνω χαρά με την πούτσα μου αλλά...
ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ. ;)
Edit: Ψυχικά διαταραγμένοι είμαστε όλοι.
Picker

Επισκέπτης
Μαν και εγω αρχικαμμενος ειμαι μη στραβωνεις..
Σε νιωθω σε αρκετα πραγματα που λες. Και γω μαζι σου, στις πουνατες απο επιλογη παω οχι απο καταντια.
Γουσταρω παθιασμενο γαμησι για 10 λεπτα με αγνωστες γυναικες και μετα φευγω.. Ουτε μαρμελαδες ουτε υποχρεωσεις ουτε πρηξιμο αρχιδιων ουτε τιποτα.
Μαρεσει η φιλοσοφια σου, ειναι καθαρη και γνησια πορνικη συμπεριφορα(οπως και η δικια μου)![]()
Απλα λεω οτι εσυ εχεις ξεφυγει λιγο παραπανω, κυριως οσον αφορα αυτα που λες οτι το διαλαλεις παντου οτι πας στις πουτανες κλπ κλπ..
Αυτο ειναι λιγο προχωρημενο σταδιο καψηματος, που προκαλει εγκαυματα![]()
Οk, ωραία εξήγηση. Με χαλάει άσχημα η υποκρισία της κοινωνίας, γι' αυτό και το λέω παντού ότι γαμάω πουτάνες. Αν ήμουν αγαπούλης θα το έκρυβα από τις γκόμενες για να κάνω καμία σχέση της προκοπής. Είμαι πουτανιάρης όσο δεν μπορείς να φανταστείς, σίγουρα πολύ περισσότερο από κάτι λαμόγια που έχουν γκόμενα και πάνε 2 φορές το μήνα και με πουτάνες.
Edit: Το "είσαι πολύ μικρός" αναφερόταν καθαρά και μόνο στην ηλικία σου. Θέλει να φας πολλά ψωμιά ακόμα για να μπορέσεις να διαμορφώσεις μια εμπεριστατωμένη ιδεολογία. :-*
Επισκέπτης
μα ακομα και ο πιο διαταραγμενος ψυχακια οπως λες εχει μια δικια του λογικη πισω απ'τις κινησεις του...αυτη δεν εχει απολυτως κανενα...![]()
![]()
:S :S :S!!!!
O Picker αυτή τη στιγμή στρώνει το έδαφος στον Promiscuous, ο οποίος αποτελεί μία βελτιωμένη έκδοση του Picker. O Promiscuous πατάει ακριβώς επάνω στη φιλοσοφία του Picker αλλά κάνει ακόμα περισσότερο σεξ. Ο Picker μιλάει για σεξ μέρα παρά μέρα (3,5 φορές την εβδομάδα) ενώ ο Promiscuous θεωρεί ιδανική συχνότητα τις 4 φορές την εβδομάδα. Αν ο Promiscuous καταφέρει από την αρχή του 2014 να κάνει πράξη το σχέδιό του, τότε ο Picker θα αποχωρήσει και θα δώσει τη θέση του στον Promiscuous.
Ο Picker όμως πιστεύει ότι η δική του συχνότητα σεξ είναι η ιδανική και ότι ο Promiscuous θα εγκαταλείψει τις φιλοδοξίες του και θα αποχωρήσει από μόνος του όταν καταλάβει ότι για έναν εργαζόμενο άνθρωπο η συχνότητα που προτάσσει εκείνος είναι υπερβολική.
Obi-Wan
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 3.568
- Πόντοι
- 786
O Picker αυτή τη στιγμή στρώνει το έδαφος στον Promiscuous, ο οποίος αποτελεί μία βελτιωμένη έκδοση του Picker.

The Strange case of Dr Jekyll and Mr Hyde
madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 371