Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
210
Πόντοι
866
αυτα πες τα στον πικερ που τρωει το κουτοχορτο με τα τελαρα

και μετα ερχεται εδω και βγαζει τους νομους του  :P
καλα αυτο με τις εθνικοτητες των πουτανων ειναι λιγο θολουρα τυπε :-

εδω εχουν περασει τοσα χρονια και ακομα παλευουμε να μαθουμε απο που ηταν τελικα η σιγκαπουριανη απο φωκαιας και κολοκυνθους

Επισκέπτης
καλά ρε τύπε.. αυτή μπορεί να βάραγε ποδομαλακία σε κανένα πριν από σένα και να την έχισε στις πατούσες και εσύ τη γλύφεις ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
η μπορεί να είχε κάνα πόδι στον κόλο κανενός... τύπε το νου σου.. :2funny:

Το πατουσάκι για εμένα είναι ό,τι είναι για τους άλλους η πίπα. Πεντακάθαρο ήταν.   :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Μολις βγαλουν αφτρες τα τσαουλια σου πικερακο θα τρεχεις και θα κλαιγεσαι πανικοβλητος ομως

Επισκέπτης
Μολις βγαλουν αφτρες τα τσαουλια σου πικερακο θα τρεχεις και θα κλαιγεσαι πανικοβλητος ομως

Ο έμπειρος ποδολάγνος καταλαβαίνει με την πρώτη αν το πατουσάκι βρίσκεται σε κατάσταση που "σηκώνει" φίλημα, γλύψιμο ή πιπίλισμα.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόση εμπειρία έχω σε αυτό.  :sunglasses:

Επισκέπτης
Καθαρή Δευτέρα με τη Φλωρίνα στο Ιάσωνος 20 δεξιά. Αυτό το γλυκό πλασματάκι να γαμιέται μωρέ για 10 ευρώ? Αγάπη μου εσύ, ψυχή μου!  :smitten:

:rockon:

Ntoura Liarda

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Συνημμένα

• asfaleies-autokiniton-anergoi.jpg
    asfaleies-autokiniton-anergoi.jpg
    108 KB · Εμφανίσεις: 39

Επισκέπτης
Γεια σας φίλοι μου. Σήμερα με έπιασε ξαφνικά όρεξη να γράψω.  :cheesy:

Συνεχίζω φυσικά να γαμάω στο Μεταξουργείο ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ αυστηρά. Σήμερα που κατέβηκα κατά τις 12 είδα την Αντελίνα από πίσω μου στο δρόμο με ωραία ρούχα και ωραίο βάψιμο να περπατάει την Αγησιλάου μόνη της και να στρίβει στο Ιάσωνος 1(β - αριστερά) για να πάει να γαμηθεί.  :rockon:

"Μωρό μου", της λέω, "εσύ δουλεύεις τώρα?"  :sunglasses:

"Ναι, μωρό μου", απαντάει.  :sunglasses:

"Ωραία", της λέω. "Έρχομαι μαζί σου!"   :sunglasses:

Ωραίο πράγμα αυτές οι συναντήσεις στο δρόμο.   :smitten:

Επισκέπτης
ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΟΤΙ:

OΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΕΣ!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
457
Πόντοι
2.046
OΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΥΚΕΙΟ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΕΣ!

αμφιβαλω εαν ειχες κορη οτι θα λεγες κατι τετοιο

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
Ρε συ Picker, στην αρχαία Μεσοποταμία είχαν κάτι τέτοια έθιμα, που  η κάθε κοπέλα έδινε επί πληρωμή την παρθενιά της στο ναό της Αστάρτης κτλ. Από 'κει εμπνέεσαι;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
200
Πόντοι
676
Ρε συ Picker, στην αρχαία Μεσοποταμία είχαν κάτι τέτοια έθιμα, που  η κάθε κοπέλα έδινε επί πληρωμή την παρθενιά της στο ναό της Αστάρτης κτλ. Από 'κει εμπνέεσαι;
Mαλλον απο τα παρακατω του ερχεται η εμπνευση.

URL]]

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
97
Πόντοι
376
ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ! ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ! ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΟΤΙ:

πας μεταξουργειο τύπε συχνα;

dr zipper

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2013
Like
0
Πόντοι
0
972 ποστ,ούτε μία ενημέρωση και ούτε μία κριτική.
Περιφέρεται σαν ζόμπι και που και που αναφέρει κανένα πουτανοόνομα έτσι για το θεαθήναι.
Ολη μέρα κλαίγεται επειδή δεν έχει δει μουνί ούτε ζωγραφιστό,ούτε γαμάει-παραμυθάς είναι.
Τον έδιωξα από ασθενή πια και κατακύλισε πάλι ο φιρφιρής.

Επισκέπτης
Ρε συ Picker, στην αρχαία Μεσοποταμία είχαν κάτι τέτοια έθιμα, που  η κάθε κοπέλα έδινε επί πληρωμή την παρθενιά της στο ναό της Αστάρτης κτλ. Από 'κει εμπνέεσαι;

Εσένα σε χαλάει ρε φίλε? Σκέψου όλους αυτούς τους έφηβους που ονειρεύονται να γαμήσουν μια συμμαθήτριά τους. Με το σχέδιό μου όλα τα εφηβικά όνειρα θα γίνονταν πραγματικότητα.  :sunglasses:

"Μου το παίζεις δύσκολη? Περίμενε μωρή καριόλα να τελειώσουμε το λύκειο και θα σου πω εγώ. Σε κάποιο μπουρδελάκι θα σε πετύχω!"  :sunglasses:

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
972 ποστ,ούτε μία ενημέρωση και ούτε μία κριτική.
Περιφέρεται σαν ζόμπι και που και που αναφέρει κανένα πουτανοόνομα έτσι για το θεαθήναι.
Ολη μέρα κλαίγεται επειδή δεν έχει δει μουνί ούτε ζωγραφιστό,ούτε γαμάει-παραμυθάς είναι.
Τον έδιωξα από ασθενή πια και κατακύλισε πάλι ο φιρφιρής.

Τύπε να έχεις υπόψη ότι έχω πολύ περισσότερα ποστ από αυτά που λες. Είχα διαγραφεί ύστερα από δική μου απαίτηση και ξαναγράφτηκα με το ίδιο nickname. Αν ψάξεις σε παλιά θέματα θα δεις πολύ περισσότερα ποστ του "παλιού" διαγραμμένου Picker.  :sunglasses:

Όσο για το αν και πόσο γαμάω, πέφτεις πολύ έξω.  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom