Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ψυχακιας ο Μενιος;;Και κυριως ο αρχιγαμιας πικερ; :oο ενας ψυχακιας συμφωνει με τον αλλο. τι περιεργο.. ; και τελικα την εχουν ακουσει οτι ειναι και βουδιστες φιλοσοφοι. Ε ρε χαλια![]()
Ψυχακιας ο Μενιος;;Και κυριως ο αρχιγαμιας πικερ; :o
Οι σεξουαλικες επιθυμιες δεν προκειται να εκπληρωθουν ποτε ολοκληρωτικα.Φίλε Μένιο με έχεις "πιάσει" αρκετά. Η θεωρία μου είναι μία κοσμική, θα έλεγα, εκδοχή της φιλοσοφίας του Βούδα και του Σοπενχάουερ. Η διαφορά είναι ότι εγώ νικώ την επιθυμία μέσα από την άκοπη εκπλήρωση της σεξουαλικής ανάγκης.

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ 182-183 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!
Picker![]()

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ! ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ! ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ 182-183 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ!
Picker![]()

Picker![]()

που ειχες χαθει σεβαστε δασκαλε;![]()

Ο Βούδας έλεγε ότι για να φτάσει ο άνθρωπος στη νιρβάνα πρέπει να απελευθερωθεί από τα δεσμά της επιθυμίας. Βλέπω ομοιότητες με τη φιλοσοφία του Picker. Δεδομένου ότι η μεγαλύτερη πηγή δυστυχίας στον πολιτισμένο κόσμο είναι η γυναίκα, ο συναγωνιστής Picker μας δείχνει ένα δρόμο προς την ανθρώπινη ευτυχία.
Μας φαίνεται άραγε δύσβατος επειδή είναι, ή επειδή είμαστε δέσμιοι;
Picker![]()

...ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΜΕ 182-183 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ!
σίγουρη πρόσληψη.
Ειναι που εισαι κατα της φοροδιαφυγης μωρη λουμπινα και θες να κλεισουν τα μικρομαγαζα
αλλα εσυ τι νομιζεις πως κανεις με τις πουτανες? παρνεις καμια αποδειξη?![]()
![]()
)....

Κύριοι, η πορνεία γενικά δεν πρέπει να θεωρείται επάγγελμα αλλά λειτούργημα. Φυσικά και το γαμήσι πρέπει να παραμείνει αφορολόγητο. Ένα φιλοδώρημα ζητάνε τα γλυκά μας τα κορίτσια για να γαμηθούν. Αλλοίμονο αν αυτό το θεωρήσουμε επάγγελμα! Αυτές οι ίδιες μπορεί να το θεωρούν επάγγελμα γιατί έτσι νιώθουν λιγότερο υποτιμητικά που υποτάσσονται σε τόσους άντρες. Εγώ όμως όταν γαμάω τις πουτάνες μου νιώθω ότι κάνω έρωτα, απλά τους δίνω κι ένα χαρτζηλίκι για την καλοσύνη τους να μου κάθονται. Αν αυτό φορολογούνταν θα σκότωνε όλη τη μαγεία του έρωτα. Δεν είναι επάγγελμα, είναι έρωτας!
![]()

Κύριοι, η πορνεία γενικά δεν πρέπει να θεωρείται επάγγελμα αλλά λειτούργημα. Φυσικά και το γαμήσι πρέπει να παραμείνει αφορολόγητο. Ένα φιλοδώρημα ζητάνε τα γλυκά μας τα κορίτσια για να γαμηθούν. Αλλοίμονο αν αυτό το θεωρήσουμε επάγγελμα! Αυτές οι ίδιες μπορεί να το θεωρούν επάγγελμα γιατί έτσι νιώθουν λιγότερο υποτιμητικά που υποτάσσονται σε τόσους άντρες. Εγώ όμως όταν γαμάω τις πουτάνες μου νιώθω ότι κάνω έρωτα, απλά τους δίνω κι ένα χαρτζηλίκι για την καλοσύνη τους να μου κάθονται. Αν αυτό φορολογούνταν θα σκότωνε όλη τη μαγεία του έρωτα. Δεν είναι επάγγελμα, είναι έρωτας!
![]()