Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Πικερ τον εχεις κατηγορησει οτι εξαφανιζεται επειδη βρηκε γκομενα :SΟ rigormortis πρέπει να είναι μεγάλος οπαδός μου. Εξαφανίζεται όταν εξαφανίζομαι και εμφανίζεται όταν εμφανίζομαι ξανά.![]()
Η γυναικα μετα απο καποια χρονια γαμου θεωρει τον αντρα αποτυχημενο αν τη γαμαει συνεχεια. Σκεφτεται, αυτος δεν ειναι ικανος να βρει γκομενα και γαμαει εμενα συνεχεια. Σχεδον την αηδιαζει.

Η γυναικα μετα απο καποια χρονια γαμου θεωρει τον αντρα αποτυχημενο αν τη γαμαει συνεχεια. Σκεφτεται, αυτος δεν ειναι ικανος να βρει γκομενα και γαμαει εμενα συνεχεια. Σχεδον την αηδιαζει.

Τα λαμόγια που κλέβουν την εφορία και δεν εκδίδουν αποδείξεις λένε ότι είναι βλάκας όποιος μπορεί να κλέψει και δεν το κάνει. Γι' αυτά τα λαμόγια έχει φτάσει η χώρα ως εδώ. Όταν εγώ ρουφιανεύω ένα λαμόγιο στην εφορία το κάνω γιατί έμμεσα το λαμόγιο αυτό με τη συμπεριφορά του βλάπτει εμένα που είμαι τίμιος. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο θέμα με τις γυναίκες.

καταντησαμε ο τιμιος,ο ηθικος και ο εργατικος να λεγεται μαλακας και να ειναι περιγελος και γραφικος σαυτη τη κολοχωρα και τα λαμογια οι κλεφταραδες και οι ψευτες να ειναι οι μαγκες κατι δε παει καλα![]()

Αν γουστάρω τη γυναίκα σου και ξέρω ότι την κοροϊδεύεις ενώ εγώ θα ήμουν τίμιος μαζί της, δεν έχω άλλη επιλογή από το να της πω την αλήθεια για σένα. Όσο νόμιμο είναι να την κερατώνεις στα κρυφά, άλλο τόσο νόμιμο είναι να σε δώσω για να την κερδίσω από σένα.