madoka
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειτε για τον πικερ ψαχνανε να βρουν το πως και τους εκανε το δωρο.![]()
Λες τύπε; Άλλο που δεν ΄θέλαν;
ειτε για τον πικερ ψαχνανε να βρουν το πως και τους εκανε το δωρο.![]()
ο αχαχουχας ειχε ζητησει να μπαναριστει με επισημο τροποείτε δεν ζήτησε ο αχαχούχας, είτε του picker του κάνουν αμέσως τα χατήρια
![]()
ειχε καταντησει αηδια... ο αχαχουχας ειχε να κανει μονο με το φορουμ αυτος επρεπε να εχει παρει πουλο απο την αρχηΛες τύπε; Άλλο που δεν ΄θέλαν;
ο αχαχουχας ειναι τυποςειχε καταντησει αηδια... ο αχαχουχας ειχε να κανει μονο με το φορουμ αυτος επρεπε να εχει παρει πουλο απο την αρχη
ο αχαχουχας ειχε ζητησει να μπαναριστει με επισημο τροπο
το ολοκληρωτικο χτυπημα ηρθε οταν κατι αλητηριοι,κατι βρωμεροι τυποι του μπαχαλεψαν τον θρεντ με τα ξυλογλυπτα,τα κομικ και την ιστορια των λαχειων :S
τυπε εγω πιστευω οτι θα ξαναχτυπησει![]()
Ο picker δεν προσβλήθηκε με κάτι τύπε. Ο picker απλά πέρασε στην ιστορία.![]()
τυπε εγω πιστευω οτι θα ξαναχτυπησει
για να μην καρφωθει?Ίσως, αλλά όχι σαν picker.![]()
για να μην καρφωθει?![]()
βρηκε γκομενα ελλεηνιδα;Ίσως, αλλά όχι σαν picker.![]()
Τύπε λέει ο stam90...........ότι θα φας χώσιμο μάλλον με τον mr.Μαλάκας..........θα το τρέξεις εσύ........βρηκε γκομενα ελλεηνιδα;
γιατι δεν κανει ο σταμ γκεστ εμφανιση για τον διαγωνισμο τυπε? :-Τύπε λέει ο stam90...........ότι θα φας χώσιμο μάλλον με τον mr.Μαλάκας..........θα το τρέξεις εσύ........
χωσιμο ο παλιος δεν τρωει....βαριεμαι πες του....θα βαλω καναν αλλον να το ανοιξειΤύπε λέει ο stam90...........ότι θα φας χώσιμο μάλλον με τον mr.Μαλάκας..........θα το τρέξεις εσύ........
χαστουρεισον τυπεχωσιμο ο παλιος δεν τρωει....βαριεμαι πες του....θα βαλω καναν αλλον να το ανοιξει
χωσιμο ο παλιος δεν τρωει....βαριεμαι πες του....θα βαλω καναν αλλον να το ανοιξει
Έχει στραβώσει............γιατι δεν κανει ο σταμ γκεστ εμφανιση για τον διαγωνισμο τυπε? :-
:-Έχει στραβώσει............
θα τον φερω εγω πισω ;)Έχει στραβώσει............
ντροπη τον σταμουλη ρεθα του τον φερω εγω απο πισω ;)