οι πάκηδες μετά τις ρουμάνες , είναι πολύ αγαπησιάρηδες![]()
Πριν λίγο καιρό πέτυχα ρομαντικό πάκι...με έτοιμο δεκάρικο στο χέρι...για να περάσει δωμάτιο επιτόπου...Μεταξουργείον...

οι πάκηδες μετά τις ρουμάνες , είναι πολύ αγαπησιάρηδες![]()
Πριν λίγο καιρό πέτυχα ρομαντικό πάκι...με έτοιμο δεκάρικο στο χέρι...για να περάσει δωμάτιο επιτόπου...Μεταξουργείον...![]()
ξεκολάτε..
οι πάκιδες είναι τύποι
στην ελλάδα πλέον η μερακλούδες καυλομένες θίτσες έχουν αφήσει μέχρι και τους αφρικανούς για τους πάκιδες![]()
![]()
![]()
the pac-lovers !
τι εννοείς σαν πάκι-μπόι?σαν πακι-boy ξέρεις τι κατακτήσεις και ανήθηκες προτάσεις είχα ? ;)
μέχρι και σε swinger party με καλέσανε
διψάνε για πάκικη σάρκα![]()
φίλε πως το εξηγείς , το να είναι πάκηδες αγαπούληδες
ενώ όλοι οι άλλοι άραβες να μεταχειριζονται τις γυναίκες σαν τελευταία αντικείμενα?
![]()
είναι λίγο επαναστατικό αυτό
Δεν υπάρχει εξήγηση...απλά στο Ελλαδιστάν-πιρφοριστάν ...έχει βγει η αγαπουλιάρικη πλευρά τους...![]()
είσαι μαυριδερός και κυκλοφορείς με ποντόφλα και παράξενο κούρεμα ?
Μη γελάτε κύριε πύραυλε, πυρφόροι είναι αυτοί που λένε τους άλλους πυρφόρους. Ο ίδιος ο κύριος BMW έχει παραδεχτεί ότι κάνει διπλές και τριπλές καταθέσεις για να μπορέσει να τελειώσει 1 φορά ξοδεύοντας ένα κάρο λεφτά. Εγώ αντίθετα με 150 ευρώ χύνω 15 φορές το μήνα μέσα σε μουνί και δεν μαλακίζομαι ποτέ. Ποιος είναι άραγε πυρφόρος?
Μετάφραση: Πιρφόρος είναι αυτός που νομίζει ότι είναι ερωτευμένος...Λάθος κ. Πίκι.
Πιρφόροι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται περισσότερο για το τι νομίζουν, κάνουν και συναισθάνονται οι πουτάνες και οι ερωμένες (ή αν θέλετε γενικως οι γυναίκες) παρά για τον εαυτό τους. Κοντολογίς, αυτοί που γίνονται έρμαιο στα χέρια της κάθε ανόητης μεγαλομανούς τυχάρπαστης και δέχονται να γίνουν το θυμα που θα της θρέψει την ματαιοδοξία.
Μετάφραση: Πιρφόρος είναι αυτός που νομίζει ότι είναι ερωτευμένος...
και εσείς ερωτευμένος με την Ξένια δεν είσαστε αγαπητέ κ. Πύραυλε;Μετάφραση: Πιρφόρος είναι αυτός που νομίζει ότι είναι ερωτευμένος...
Νομίζω ότι εξακολουθώ να είμαι :Sκαι εσείς ερωτευμένος με την Ξένια δεν είσαστε αγαπητέ κ. Πύραυλε;
Βαριέμαι.![]()