Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).

Πάω να κάνω μια βόλτα και να σκεφτώ πάλι ποιο είναι το νόημα της ζωής. Από τότε που με έφτυσε και το Κορινάκι μου έχουν δημιουργηθεί υπαρξιακά προβλήματα.
Πάω να κάνω μια βόλτα και να σκεφτώ πάλι ποιο είναι το νόημα της ζωής. Από τότε που με έφτυσε και το Κορινάκι μου έχουν δημιουργηθεί υπαρξιακά προβλήματα.
Και 20 μετρα από το εδαφος τύπε. Και επετρεψαν μονο σε εκεινον να τους δει.Βαστα γερα πικερουλη και προσπαθησε να κρατησεις και τη κωλοτρυπιδα σου ανεπαφη οσο περισσοτερο γινεται. Σκεψου οτι υπαρχουν και χειροτερα..εδω ο αλλος βλεπει εξωγηινους
Λοιπόν, το νόημα της ζωής παραμένει το ίδιο - δηλαδή να γαμάς μέρα παρά μέρα για πάντα. Αποφάσισα όμως ότι δεν πρέπει να δώσω τον κώλο μου ποτέ, γιατί έτσι θα πέσω στο παθητικό επίπεδο των γυναίκων. Κρίμα βέβαια, γιατί θα ήταν ένας εύκολος τρόπς για να βρω λεφτά. Δυστυχώς δεν γίνεται. Όσοι ονειρευόσασταν το κωλαράκι μου, ξεχάστε το.
Picker μπορει να εισαι καμμενος εγκεφαλικα, αλλα τουλαχιστον εχεις καλο γουστο στη μουσικη αυτο στο αναγνωριζω
Και δεν αναφερομαι μονο στο συγκεκριμενο κομματι, γενικοτερα σε οτι ποσταρεις...

Που θα πας βολτα τυπε?
Κάνει καλό το περπάτημα τύπεΠερπατάω πολύ τύπε. Χθες κατέβηκα από το κέντρο, που μένω, παραλία με τα πόδια και γύρισα με νυχτερινό λεωφορείο. Οι μοναχικές βόλτες τη νύχτα είναι οι πιο αναζωογονητικές.

Το Κορινάκι δεν μου ξανακάθεται με τίποτα, έχει απίστευτο πείσμα και μου έχει μπλοκάρει 5 λογαριασμούς στο facebook.

Μλκ....δεν παίζεσαι...ξεκόλλα...![]()
![]()
![]()
Ρε παλικάρια σόρρυ κι όλας αλλά επειδή έχω φτάσει μέχρι το 376 και δε είδα ακόμα το κώλο του Picker μπορεί κάποιος συναγωνιστείς να με παραπέμψει σωστά για να μη βγάλω τα μάτια μου ???