Επισκέπτης
ειχες αλοιφτει και με λαδι;τι γκεη μιλας κιολας ρε πισωγλεντη.
φωτο με την συζυγο μου εβγαζα.
ειχες αλοιφτει και με λαδι;τι γκεη μιλας κιολας ρε πισωγλεντη.
φωτο με την συζυγο μου εβγαζα.
στ αρχιδια μου, την αλλη φορα με βαλατε να κατεβω παραλια να φωτογραφιζω χοντρους με ωραιεες γκομενες, τωρα δεν θα κατσω να ψαξω φωτογρφιες με την τεως
για πλακα το ειπα. μονο Ανεστης ειναι κλωνος μου, ο προδομενος φιλος σου. :'(
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τον έσκισες τώρα, το οτι τρώει 3/4 φορές (που σημαίνει τις 3 στις 4 φορές) κωλοδάχτυλο δεν είναι και πολύ αντρικό για τον αρχηγό σου.
Ναι.
Έφαγε κωλοδάκτυλο...
Αλλά το έφαγε αντρίκια...
εγω ζητησα διαζυγιο, αυτη δεν ηθελε να χωρισουμεγια πες και στα υπολοιπα παιδια τον λογο που σε χωρισε .......................................
οχι γιατι?ειχες αλοιφτει και με λαδι;
εγω ζητησα διαζυγιο, αυτη δεν ηθελε να χωρισουμε
για πες και στα υπολοιπα παιδια τον λογο που σε χωρισε .......................................
ποτε αλειφτηκα με λαδι ρε τρομπα? αρχισες να πετας και εσυ οτι φανταζεσαι σαν του πουστοπικεριστεςΣε ανεχόταν που κυκλοφορούσες γυμνός αλειμμένος με λάδι;
οτι ζηλευε , ζηλευε και την σκια τηςΠερίεργη γκόμενα μωρ αδερφέ μου...
Ούτε ένα αντρικό βυζί που το φτιάξαν γυναικείο δεν τον άφηνε να θαυμάζει τον άνθρωπα...
Ούτε έναν τραβελοκώλο...
Ζηλιάρα...
ποτε αλειφτηκα με λαδι ρε τρομπα? αρχισες να πετας και εσυ οτι φανταζεσαι σαν του πουστοπικεριστες
Όταν μας μιλάει για 3 κωλοδάχτυλα στα 4 γαμήσια τότε στα 200 το χρόνο τα 150 είναι πισωγλέντικα. :S
το καλο ψαχτηρι αμεσως καταλαβε ..Περίεργη γκόμενα μωρ αδερφέ μου...
Ούτε ένα αντρικό βυζί που το φτιάξαν γυναικείο δεν τον άφηνε να θαυμάζει τον άνθρωπα...
Ούτε έναν τραβελοκώλο...
Ζηλιάρα...
ποτε αλειφτηκα με λαδι ρε τρομπα? αρχισες να πετας και εσυ οτι φανταζεσαι σαν του πουστοπικεριστες
Και με τι αλοιφεσαι;
Με βαζελίνη;
εσενα σ εχω βαλει στο ματι ;) εισαι δυσκολο πουστακι αλλα που θα παει θα μου κατσεις. ποτε πας τσοντοσινεμα να κανονισουμε να βρεθουμε τυχαια ?
σαν blackdove .....τα σαββατα ελεγε πως παει ..
οτι ζηλευε , ζηλευε και την σκια της