Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
105
Πόντοι
16
στ αρχιδια μου, την αλλη φορα με βαλατε να κατεβω παραλια να φωτογραφιζω χοντρους με ωραιεες γκομενες, τωρα δεν θα κατσω να ψαξω φωτογρφιες με την τεως

για πες και  στα υπολοιπα παιδια τον λογο που σε χωρισε .......................................

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.397
Πόντοι
40.655
για πλακα το ειπα. μονο Ανεστης ειναι κλωνος μου, ο προδομενος φιλος σου. :'(

Ναι... :)

Ξέρουμε... :)

Όλα για πλάκα τα κάνεις... :)

Όπως τον δυνατό πούτσο του Βίκυ του Τραβελοβούλγαρου, που λιγουρεύτηκες για πλάκα... :)

Όπως τα φίστινγκ από το μαϊμουδάκι που έφαγες για πλάκα... :)

Είσαι πολύ πλακατζής. :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.397
Πόντοι
40.655
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Τον έσκισες τώρα, το οτι τρώει 3/4 φορές (που σημαίνει τις 3 στις 4 φορές) κωλοδάχτυλο δεν είναι και πολύ αντρικό για τον αρχηγό σου.

Ναι.

Έφαγε κωλοδάκτυλο...

Αλλά το έφαγε αντρίκια...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
93
Like
57.397
Πόντοι
40.655
για πες και  στα υπολοιπα παιδια τον λογο που σε χωρισε .......................................

Περίεργη γκόμενα μωρ αδερφέ μου...

Ούτε ένα αντρικό βυζί που το φτιάξαν γυναικείο δεν τον άφηνε να θαυμάζει τον άνθρωπα...

Ούτε έναν τραβελοκώλο...

Ζηλιάρα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Ούτε ένα αντρικό βυζί που το φτιάξαν γυναικείο δεν τον άφηνε να θαυμάζει τον άνθρωπα...

Ούτε έναν τραβελοκώλο...

Ζηλιάρα...
οτι ζηλευε , ζηλευε και την σκια της

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Όταν μας μιλάει για 3 κωλοδάχτυλα στα 4 γαμήσια τότε στα 200 το χρόνο τα 150 είναι πισωγλέντικα.  :S

εσενα σ εχω βαλει στο ματι ;)   εισαι δυσκολο πουστακι αλλα που θα παει θα μου κατσεις. ποτε πας τσοντοσινεμα να κανονισουμε να βρεθουμε τυχαια ?

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
105
Πόντοι
16

Ούτε έναν τραβελοκώλο...

Ζηλιάρα...
το καλο  ψαχτηρι  αμεσως καταλαβε ..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.557
Πόντοι
5.506
ποτε αλειφτηκα με λαδι ρε τρομπα? αρχισες να πετας και εσυ οτι φανταζεσαι σαν του πουστοπικεριστες

Δεν ξέρω, διάβασα παραπίσω οτι βγήκες γυμνός στο αρχαίο στάδιο, αλειμμένος με λάδι και έβγαζες φωτογραφίες. Σου ζήτησα φωτό για να πιστοποιήσουμε οτι δεν ήσουν εσύ και δεν ήσουν λαδωμένος αλλά έκανες την πάπια.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
105
Πόντοι
16
εσενα σ εχω βαλει στο ματι ;)   εισαι δυσκολο πουστακι αλλα που θα παει θα μου κατσεις. ποτε πας τσοντοσινεμα να κανονισουμε να βρεθουμε τυχαια ?

σαν  blackdove .....τα σαββατα ελεγε  πως παει ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom