Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Α να γεια σου!!!!ρε ολα αυτα που λενε εδω μεσα ειναι μαλακιες,αυτοι κοιτανε τις γκομενες π τα φτιαχνουν με αφεντικα κτλ βαφονται 10ωρο και τετοια
υπαρχουν πολλυ πιο απλες και προθυμεςγκομενες απλα αυτοι επειδη δν το χουν ριχνουν το φταιξιμο σε αυτες οτι ολοι πρεπει να χουν φερραρι πισινες και αλλες τετοιες μαλακιες.Εχω γνωστους λεφταδες π μια ζωη τρεχαν με πουτανες κ στριπ,ενω εχω αλλους π ουτε καν ενα καλο αμαξι δν ειχαν (χιουνται γκετζ) συμπεριφερονταν χειροτερα απο νταβατζηδες και μια ζωη τ εβλεπες ν αλλαζουν γκομενες σαν τα πουκαμισα ;)
Αν δν το χουν καποιοι ας σταματησουν να μας λενε οτι δν φταινει αυτοι καθολου κ φταινε μονο οι γυναικες
Mηπως να πουλησω το type r.Σημ. Έχω Ford Focus 1,4.![]()

ριχνουν το φταιξιμο σε αυτες οτι ολοι πρεπει να χουν φερραρι...
Εχω γνωστους λεφταδες π μια ζωη τρεχαν με πουτανες κ στριπ...
εχω αλλους π ουτε καν ενα καλο αμαξι δν ειχαν (χιουνται γκετζ)...
Αποτελεσματικός είσαι???Σημ. Έχω Ford Focus 1,4.![]()
Σημ. Έχω Ford Focus 1,4.![]()
Αποτελεσματικός είσαι???
Τα υπονοούμενα δεν τα πιάνεις?
Εγω εννοούσα το μηνυμα του κωστακη.... καταλαβαμε οτι εχεις προσοντα, μην ανησυχεις!!!Τα υπονοούμενα δεν τα πιάνεις?
To Κορινάκι με έχει αποκλεισμένο επειδή δεν μπορεί να αντέξει τον παράφορο έρωτα που νιώθω γι' αυτήν.
άτομα τα φοβούνται.Εγω εννοούσα το μηνυμα του κωστακη.... καταλαβαμε οτι εχεις προσοντα, μην ανησυχεις!!!![]()
thanks. :-*
Ο Κωστάκης θα συνιστούσα το Rx8 να το πουλήσει αν δεν θέλει να υπαχθεί στο ρητό.

Λοιπόν... Ο νόμος του Picker θα αναμορφωθεί λίγο...
Picker![]()

ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΟΗΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΦΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΑΜΑΜΕ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΣΕΞ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ!!!
Picker![]()
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΘΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΟΗΤΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΑΦΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΓΑΜΑΜΕ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΥΡΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΣΟ ΣΕΞ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΣΘΕΝΕΣ ΦΥΛΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΒΟΛΗ!!!
Picker![]()