Όσον αφορά στη συχνότητα έχω ορίσει ως απώτερο στόχο τα 10.200 γαμήσια ως τα 80 μας χρόνια (3 φορές την εβδομάδα μέσο όρο από τα 15 ως τα 80). Εσύ αποφασίζεις μοναχικέ μπουρδελιάρη τον τρόπο που θα φτάσεις σε αυτόν τον αριθμό! 

Αρα νομιζω το μερα παρα μερα ειναι ο καλυτερος τροπος, το πιο βατο μονοπατι μεχρι την επιτευξη του τελικου στοχου των 10.200 γαμησιων ως τα βαθια μας γεραματα. αν και νομιζω οτι αν γυρισει το κοντερ και γραψει 5ψηφιο (10.000 γαμησα) εχεις ολοκληρωθει ως μοναχικος μπουρδελιαρης ακομα κι αν δεν καταφερεις τα τελευταια 200Όσον αφορά στη συχνότητα έχω ορίσει ως απώτερο στόχο τα 10.200 γαμήσια ως τα 80 μας χρόνια (3 φορές την εβδομάδα μέσο όρο από τα 15 ως τα 80). Εσύ αποφασίζεις μοναχικέ μπουρδελιάρη τον τρόπο που θα φτάσεις σε αυτόν τον αριθμό!![]()
τα γαμησια με τη γκομενα μετρανε μεσα στα 10.200; θελω να πω μπορει ενα χυσαμολικο βρωμομουνο να σου προσφερει ενα γαμησι ανταξιο μπουρδελου που θα μπορεις να το μετρησεις στο παλμαρε σου ως μοναχικος και γνησιος μπουρδελιαρης;Είναι ένας στόχος απόλυτα εφικτός, αρκεί να έχεις πρόγραμμα και πίστη και κάθε νέα χρονιά να θέτεις έναν ετήσιο στόχο. Η συχνότητα με την οποία γαμάς πρέπει να είναι ακριβώς η ίδια είτε έχεις γκόμενα (για κάποια περίοδο) ή γαμάς συνέχεια στα μπουρδέλα. Αν η γκόμενα θέλει περισσότερο ή λιγότερο σεξ από τον στόχο σου τη διώχνεις και γαμάς ξανά στα μπουρδέλα!
αυτο δεν το ηξερα για να ειμαι ειλικρινης. εγω θεωρουσα οτι ενα μπουρδελογαμησι θεωρειται ανωτερο σε σχεση με το ελεεινο γκομενογαμησι για εναν μοναχικο αυθεντικο μπουρδελιαρη. ας πουμε οτι 2 γκομενογαμησια ισουνται με 1 μπουρδελογαμησι, καπως ετσι το εβλεπα :-Όλα τα γαμήσια, είτε με γκόμενα ή με πουτάνα, μετράνε το ίδιο στην επίτευξη του στόχου. Το θέμα είναι ποτέ να μην αυξομειώνεις τη συχνότητα που γαμάς. Αν π.χ. έχεις μια γκόμενα που θέλει περισσότερο σεξ τη στέλνεις στο διάολο!

Φίλε μου θέλεις να μας παρουσιάζεις ότι αλλάζεις τις γκόμενες σαν τα πουκάμισα, αλλά 31 γκόμενες στα 37 σου είναι πολύ λίγες να ξέρεις. Χωρίς παρεξήγηση.η ρουμανα ηταν του επαγγέλματος, ειχα παει να ξεχαρμανιασω γιατι 10 ωρες πιο πριν ειχα χωρισει ταυτόχρονα μια 20χρονη φοιτητρια βιολογιας και μια 23χρονη φοιτητρια νομικης. οποτε ειχα μεινει από γκομενα 10 ολόκληρες ωρες, σε κατασταση πικερ και δεν το αντεχα.

Αν π.χ. έχεις μια γκόμενα που θέλει περισσότερο σεξ τη στέλνεις στο διάολο!
Όλα τα γαμήσια, είτε με γκόμενα ή με πουτάνα, μετράνε το ίδιο στην επίτευξη του στόχου. Το θέμα είναι ποτέ να μην αυξομειώνεις τη συχνότητα που γαμάς. Αν π.χ. έχεις μια γκόμενα που θέλει περισσότερο σεξ τη στέλνεις στο διάολο!
Όλα τα γαμήσια, είτε με γκόμενα ή με πουτάνα, μετράνε το ίδιο στην επίτευξη του στόχου. Το θέμα είναι ποτέ να μην αυξομειώνεις τη συχνότητα που γαμάς. Αν π.χ. έχεις μια γκόμενα που θέλει περισσότερο σεξ τη στέλνεις στο διάολο!
αυτο δεν το ηξερα για να ειμαι ειλικρινης. εγω θεωρουσα οτι ενα μπουρδελογαμησι θεωρειται ανωτερο σε σχεση με το ελεεινο γκομενογαμησι για εναν μοναχικο αυθεντικο μπουρδελιαρη. ας πουμε οτι 2 γκομενογαμησια ισουνται με 1 μπουρδελογαμησι, καπως ετσι το εβλεπα :-
Ακολουθούμε κι εφαρμόζουμε τον ετήσιο στόχο μας ανεξάρτητα από το αν έχουμε γκόμενα ή όχι. Αν έχουμε π.χ. αποφασίσει στην αρχή του έτους να κάνουμε 210 γαμήσια, αυτός ο στόχος δεν αλλάζει με καμία Παναγία. Αν τα φτιάξουμε με κανένα βρωμόμουνο και θέλει περισσότερο σεξ από αυτό που θα κάναμε αν δεν είχαμε σχέση, τη στέλνουμε από εκεί που ήρθε.
Ακολουθούμε κι εφαρμόζουμε τον ετήσιο στόχο μας ανεξάρτητα από το αν έχουμε γκόμενα ή όχι. Αν έχουμε π.χ. αποφασίσει στην αρχή του έτους να κάνουμε 210 γαμήσια, αυτός ο στόχος δεν αλλάζει με καμία Παναγία. Αν τα φτιάξουμε με κανένα βρωμόμουνο και θέλει περισσότερο σεξ από αυτό που θα κάναμε αν δεν είχαμε σχέση, τη στέλνουμε από εκεί που ήρθε.

Χαζούλη Στέκα έχεις αφιέρωση. Ποιο είναι το κάθε βρωμόμουνο που θα με αναγκάσει να χύνω στο ρυθμό που θέλει εκείνη; Αν έχω αποφασίσει να γαμώ και να χύνω 4 φορές την εβδομάδα αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει είτε έχω γκόμενα ή γαμώ πουτάνες.