Sopranos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2019
- Like
- 33
- Πόντοι
- 1
φυσικα κ τη σκεφτηκα, αλλα ερωτευτηκα παραφορα. τι να κανω?
[/quoteνα μην ερωτευόσουν.. Εκτός αν δεν ήξερες την κατάσταση τουφυσικα κ τη σκεφτηκα, αλλα ερωτευτηκα παραφορα. τι να κανω?
φυσικα κ τη σκεφτηκα, αλλα ερωτευτηκα παραφορα. τι να κανω?
[/quoteνα μην ερωτευόσουν.. Εκτός αν δεν ήξερες την κατάσταση τουφυσικα κ τη σκεφτηκα, αλλα ερωτευτηκα παραφορα. τι να κανω?

Η αλήθεια είναι στον 3 χρόνο σχέσης.Ειμαστε μαζί 10 χρόνια.Οχι όμως συστηματικά.Δεν είχα παράλληλες σχέσεις.Απλα έριχνα κανένα στο ξαφνικό.Καποια στιγμή όμως μετά τα 5-6 χρόνια το έριξα και στις παράλληλες σχέσεις κτλ.Μετα ήρθε όμως γάμος αφού έβλεπα γύρο μου το πόσο πουτανες μπορεί να είναι όλες..Το έκοψα για κανένα χρόνο μέσα στον γάμο αλλά ξανά τα ίδια.
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι άμα το έχεις έμφυτο το ταλέντο στο κέρατο νομίζω ότι δνε κόβεται.Και αν κόβεται δεν κραταει για πολύ.
Τύπε την μουναρα της κοιτάει.Οταν τα κάνει αυτή είναι καλά,όταν τα κάνουν άλλες είναι μαλακες.
Όλα παίζουν...Μπορεί και να το μάθει και μετά απ αυτό να μην βρει ποτέ αυτό που πραγματικά θέλει και της κάνει.Οταν όμως έχεις παιδί όλα αποκτούν μια άλλη βαρύτητα.
Γιατί κρίμα στο λαιμό μας ρε τυπισσα..Δλδ άμα χωρίσω θα χαθεί καμία ψυχή άδικα;
Πολύ μεγάλο το κάνεις.Διατροφαρα θα πάρει η γυναίκα μου με την φορολογική που κάνω..Έχει και περιουσία γαμησε τα η ίδια.Ομορφη είναι,φράγκα έχει,μορφωμένη είναι μια χαρά θα τα πάει!
Στο ρουτινιασμα το χάσαμε λίγο αλλά δεν έχει κριθεί τπτ ακόμα.
Την είπες πάλι την μαλακια σου..Έχεις ιδέα πόσα προβλήματα υπάρχουν στα νοικοκοιρια και τα πόδια δεν παίρνουν γραμμή;;;
Το ότι το λέω δεν σημαίνει ότι το ασπάζομαι κιόλας.Μια εκδοχή ειπα σαν εξέλιξη.
Τέλος πάντων θα τα πούμε άλλη ώρα γιατί έχω 2:30 ωρες ύπνου ακόμα
βάλε κοπα αμερικά να δεις στην ερτ να περάσει η ώρα!!Τέλος πάντων θα τα πούμε άλλη ώρα γιατί έχω 2:30 ωρες ύπνου ακόμα
βάλε κοπα αμερικά να δεις στην ερτ να περάσει η ώρα!!
Φαντάσου λοιπόν εγώ που είμαι ακριβώς 1.90 να σε έχω βάλει στα 4 ,και να ουρλιάζεις από ιδονη...εχω να δω αντρσ 1.90 κατι αιωνεςς
Αυτά είναι μόνο σίγουρο ,τον βλέπω να παίρνει 20 κιλά την πρώτη εβδομάδα!ενα ειναι σιγουρο τυπε, ο αντρας μαζι μ θα ειναι χορτατος.
Δηλαδή εσύ είσαι η σωστή;αυτή η ατάκα σου ήταν η ποίο αστεία σε ότι έχεις γράψειπας με τις λαθος γυναικες
Πρόσεχε μη τρέχεις σαν τον Μπόκολο μετά :SΓιατί κρίμα στο λαιμό μας ρε τυπισσα..Δλδ άμα χωρίσω θα χαθεί καμία ψυχή άδικα;
Πολύ μεγάλο το κάνεις.Διατροφαρα θα πάρει η γυναίκα μου με την φορολογική που κάνω..Έχει και περιουσία γαμησε τα η ίδια.Ομορφη είναι,φράγκα έχει,μορφωμένη είναι μια χαρά θα τα πάει!
Στο ρουτινιασμα το χάσαμε λίγο αλλά δεν έχει κριθεί τπτ ακόμα.
Τώρα τελευταία η Παυλίνα αργεί να μπει μέσα στο νήμα , μήπως ετοιμάζει καμία καινούργια ερωτική ιστορία![]()