Αυτό έχει σημασία!! έχεις πάρει τυπε;ειναι παρα πολυ καυλιαρα απο οσα ξερω
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αυτό έχει σημασία!! έχεις πάρει τυπε;ειναι παρα πολυ καυλιαρα απο οσα ξερω
ΚοιταΕρώτηση... τα "μισαμελη" τι πράμα είναι;
Δεν υπαρχει φιλία μεταξυ αντρα και γυναικαςειμαστε φιλοι
Ω ρε πούστη μου.... να κατουρηθώ κόντεψα! Θα με κάνεις να τρέχω να αγοράζω πάνες ακράτειας!Κοιτα
Υπαρχουν στα δικαστηρια τα τριμελη, τα μονομελη
Αν εχουμε κοντους δικαστες, μπορει να λεγονται "μισαμελή"
Δεν υπαρχει φιλία μεταξυ αντρα και γυναικας
Ποσων ετων πρεπει να φτασεις για να το μαθεις?
Αυτο δεν λεγεται φιλία, λεγεται τραγωδιαειναι ειδικη περιπτωση
αυτη μ,ε βλεπει φιλικα εγω της λεω προστυχιες
Αυτο δεν λεγεται φιλία, λεγεται τραγωδια
Η ειδηση απο το ποστ ειναι οτι ενω εμεις τσακωνομαστε εδω περα, καποιοι σπευδουν να στειλουν πμ με προσφορέςλιγο χαθηκα στα πμ και τωρα π ηρθα βλεπω τρελο ενδιαφερον
τι γινεται υπαρχουν κ αντρες εδω μεσα π δεν τους νοιαζει αν το μουνι εχει παει με αλλοεθνεις?!
Εκπλησσομαι!
Ο χαρακτηρισμος αυτος ειναι σεξιστικος,ντροπη σουλιγο χαθηκα στα πμ και τωρα π ηρθα βλεπω τρελο ενδιαφερον
τι γινεται υπαρχουν κ αντρες εδω μεσα π δεν τους νοιαζει αν το μουνι εχει παει με αλλοεθνεις?!
Εκπλησσομαι!

οχι μονο μουνι,σε εχουν παρει και απο πατο οι Ιβοριανοι,μην ξεχνιομαστελιγο χαθηκα στα πμ και τωρα π ηρθα βλεπω τρελο ενδιαφερον
Εκπλησσομαι!
:S :S :SΗ ειδηση απο το ποστ ειναι οτι ενω εμεις τσακωνομαστε εδω περα, καποιοι σπευδουν να στειλουν πμ με προσφορές
εχει ριπαπα λες τυπεΠιο πιθανο το σεναριο να παρει τον Αλεξ απο τον κωλο τυπε.... :S :S :S
Πολυ εξυπνοι γλυκια μουΑυτοι ειναι οι εξυπνοι! λολ
Ο χαρακτηρισμος αυτος ειναι σεξιστικος,ντροπη σου![]()
Ρε τύπε αναρωτιεμαιστελνω και εγω πμ
οπωτε οσοι σκεφτεστε να στειλετε θα ειστε σε σειρα προτεραιοτητας
τωρα παιζουν μπαλα οι παλιοι