Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 81K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.399
Like
665
Πόντοι
96
Ρε παιδιά μήπως αυτή είναι ο Αλβανός ; Αυτό υποψιάζομαι αφού λέει πρώτα ο Αλβανός και μετά εγώ ! :2funny:
 

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.140
Κριτικές
1
Like
1.619
Πόντοι
216
Μιας και τεθηκε θεμα για τις σχεσεις με αλλοδαπους…

( οσοι δεν ειναι ρομαντικουληδες, να μη το διαβασουν καν)

Ετος 2007, ετων 16

- Παρακαλω.
- Τη Μαρια θα ηθελα..

- Μαρια ρε καποιος σε ζηταει απτο κινητο μου, δε ξερω ποιος είναι παρε να δεις

- Ρε δε ξερω ουτε εγω ποιος είναι παρτο και κλειστο

- Συγνωμη εχετε κανει λαθος.

- Δε πειραζει. Εσενα πως σε λενε?


Και καπως ετσι ξεκινησε η ιστορια μου με τον ανθρωπο αυτό Αλβανικης καταγωγης. Μιλουσαμε καιρο στο τηλεφωνο κρυφα φυσικα όταν ημουν στο δωματιο μου. Εκεινος δεν αργησε να μου ζητησει να παμε για καφε αλλα εγω φοβομουν μιας και δεν ειχα ξαναβγει ραντεβου με αγορι, ηταν Αλβανος και φοβομουν τι θα πει η οικογενεια μου αν το μαθαινε και ηταν δεκα χρονια μεγαλυτερος μου.

Περασαν μηνες συνομιλιας οπου τελικα υπεκυψα να βρεθουμε κρυφα. Θυμαμαι το αγχος μου μιας και δεν τον ειχα ουτε με ειχε δει εμφανισιακα. Τοτε δεν υπηρχαν social media μονο το Ηi5,τα κινητα δεν ηταν τοσο εξελιγμενα και οι σελφις δεν ειχαν ανακαλυφθει.

Μου ειχε πει όμως περιπου πως μοιαζει και τι θα φοραει και ετσι δειλα δειλα φτανω στο ραντεβου. Τον βλεπω και τον σταμπαρω από μακρια, τα γονατα μου ειχαν κοπει καθως δεν ειχα ξαναβγει ραντεβου με αγορι ως τοτε και μολις τον πλησιαζω και καταλαβαινει ότι ειμαι εγω βλεπω να σκαει ένα πλατυ χαμογελο ανοιξε τα χερια του διαπλατα και με αρπαζει σε μια δυνατη αγκαλια. Εγω παγωσα λιγο ημουν σαν ξυλαγγουρο απτην αμηχανια. Εκεινο το βραδυ μιλησαμε για τα παντα, για θρησκειες μεχρι πολιτικη μεχρι τη σχεση των λαων μας και τις ομοιοτητες μας. Εκεινος προσπαθουσε να με αγκαλιασει και εγω μετακαθομουν λιγο πιο μακρια. Ημουν παρθενα με ολη τη σημασια της λεξεως λολ

Με τα πολλα με φιλησε, και μετα με ξαναφιλησε και όταν με εβαλε μεστο ταξι με ξαναφιλησε και παρολο που δεν ηταν το πρωτο μου φιλι με αγορι ειχα παθει κοκομπλοκο. Μετα που πηγα σπιτι προσποιουμενη ότι ειχα βγει με φιλη μου, του ειπα ότι δεν ηθελα να τον ξαναδω γιατι με πιεσε. Δεν ημουν σιγουρη αν μου αρεσε.

Με πολλα τετοια περασαν δυο χρονια όταν η μοιρα μας ξαναεφερε κοντα. Ειχα ωριμασει και όταν τον ξαναειδα τον ειδα με άλλο ματι. Βγηκαμε μερικα ραντεβου και τον ειδα να μη κανει καμια κινηση και τοτε σκαλωσα εγω και τοτε αρχισα να τον ερωτευομαι. Τα φτιαξαμε και ηταν τοσο γλυκος και υπομονετικος μαζι μου. Ημουν ακομα παρθενα και με περιμενε ποτε θα νιωσω εγω ετοιμη για να ολοκληρωσουμε.

Θυμαμαι ηταν καλοκαιρι του 2009 ειχαν περασει 6 μηνες σχεσης και ενιωθα πλεον ετοιμη να του δωθω ψυχη τε και σωματι. Γυρνοντας από τη θαλασσα που ειχαμε παει για μπανιο σταματαμε σε ένα παρκο μιας κ ειχε νυχτωσει. Αφου περπατησαμε πηγαμε πισω από κατι θαμνους και εκει αρχισε να με φιλαει με παθος και να με χουφτωνει σε σημεια που δε με ειχε ακουμπησει πριν. Ξαπλωσαμε στο χωμα και με την αγωνια των περαστικων αρχισε να με φιλαει στο στηθος όμως εγω του ειπα να σταματησει. Δεν ηθελα η πρωτη μας φορα να είναι ετσι ατσαλα και γρηγορα πανω στα χωματα.

Ετσι δυο μερες μετα κανονισα και εφυγα τριημερο με τη κολλητη μου αφου επεισα τους γονεις μας ότι μετα τις πανελληνιες χρειαζομαστε λιγο παμπεριγκ. Ετσι η κολλητη μου εφερε το γκομενο της και εγω το δικο μου. Να σημειωσω ότι ημασταν και οι δυο παρθενες.

Αφου φτασαμε στο νησι και καναμε βολτα, και πηγαμε για φαγητο και μετα για παγωτο καποια στιγμη νυχτωσε αλλα ψιλοφοβομασταν και να παμε στα δωματια μας γτ ξεραμε τι θα συμβει όμως ηταν και κατι που το θελαμε. Ετσι λοιπον καληνυχτιστηκαμε και πηγαμε στα δωματια μας. Εγω εκανα ένα μπανιο και αραξα στο κρεβατι. Μπηκε και εκεινος στο μπανιο και μετα ηρθε. Ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε να με φιλαει αργα και συγχρονως να μου βγαζει τη πετσετα και να με τοποθετει στη μεση του κρεβατιου. Μετα ανοιξα εγω τα ποδια μου, και χωρις να δω τπτ μιας και ειχα τη πιο πολύ ωρα τα ματια μου κλειστα ενιωσα κατι να προσπαθει να μπει μεσα μου. Ενιωσα τοσο περιεργα σαν κατι να τριζει, και να προκαλει πονο. Δε καταλαβα πολλα γτ ειχα κυριως επικεντρωθει στο πονο. Μετα που τελειωσε και ξαπλωσε διπλα μου γυρναω και του λεω καλα τι βλακεια αυτό το σεξ, απορω γτ κανουν σαν τρελοι οι ανθρωποι. Και μου λεει εμ στα ελεγα, στην αρχη ετσι είναι θα σου αρεσει ομως οσο περναει ο καιρος. Βασικα ο καιρος περασε τοσο γρηγορα εκεινες τις μερες, καναμε σεξ συνεχεια. Ειχε δικιο τη πρωτη μερα δε μου αρεσε, τη δευτερη αρχισε να μου αρεσει, τη τριτη μερα όμως τον κυνηγουσα εγω για λιγη ηδονη λιγη τρελα.

Καταληξαμε να το κανουμε μεσα στη πισινα ενώ οι φιλοι μας και καποιοι ξενοι κολυμπουσαν, καταληξαμε να του παρω πιπα μεστο λεωφορειο ενώ καθομασταν οι δυο μας γαλαρια και εκανα ταχα μου ότι κοιμαμαι στα ποδια του. Καταληξαμε να το κανουμε τα ξημερωματα ενώ κοιμοταν εγω τον ξυπνουσα τυλιγα το σεντονι πανω μου και εβγαινα στο μπαλκονι κι εκεινος με ακολουθουσε! Μερικες φορες ηταν και αστεια γτ όπως αλλαζαμε στασεις εγω εβαζα τα ποδια πανω σε κομοδινα τοιχους κλπ και μια δυο φορες ανοιξα καταλαθος το κλιματιστικο και τη τηλεοραση με αποτελεσμα να μας παρουν τα γελια. Ηταν αστεια ακομα και οι πρωτες  μερες που εγω και η φιλη μου δε μπορουσαμε να κατσουμε καλα και ψιλοπονουσαμε και περπατουσαμε πιο πισω μονες μας να τα πουμε και να χαχανισουμε με αυτά που μας συνεβαιναν!

Ηταν μαγικα και ευχομαι σε κάθε κοπελα να είναι τοσο τυχερη οσο εγω!

Αυτή η ιστορια δεν είναι τοσο για να περιγραψω τη πρωτη μου φορα οσο για να δειξω ότι ενας αλλοδαπος μπορει να είναι ο πιο γλυκος και καλος συντροφος που υπαρχει και να ξεπερασει κατά πολύ αλλους ομοεθνεις. Και οσο και αν φοβομουν και ντρεπομουν να πω στους δικους για αυτή τη σχεση εν τελει το τολμησα και όχι μονο δεν ειχαν προβλημα αλλα τον αγαπησαν κιολας οσο εγω!
Την επομενη φορα λοιπον που θα αναρωτηθειτε τι θα κανετε αν η άλλη βγει αλβανιδα η ότιδηποτε άλλο απλα αναρωτηθειτε τι ανθρωπος είναι και ποσο ταιριαζετε! Τα φιλια μου  :-*

Υγ. Είναι απιστευτο πως από σεμνη καλογρια μετατραπηκα σε sex machine! Ουτε εγω δε το πιστευω!
3 σελίδες σχολίων μετά, φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι οτι δεν ήταν και τόσο καλή η ιδέα να ποστάρεις την ιστορία σου εδώ.
Όσο για το προσωπικό μου σχόλιο, απλά δεν έχω κάποιο. Δική σου η ζωή, δικό σου το σώμα, δε μας πέφτει λόγος, εφ'όσον δεν ορμάς να μας βιάσεις... ... ... ... ρε, μπας και να αρχίσω να φοράω τσίγκινο σωβρακάκι;
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
κλαιν μαιν τα σχολια απο μερικους παπαρες αγαμητους

αφηστε και τα ξερουμε καλα


μια χαρα η ιστορια ταιριαζει στο μπου

πενταγιο μπραβο συνεχισε τη καλη δουλεια
 

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Μηνύματα
2.140
Κριτικές
1
Like
1.619
Πόντοι
216
κλαιν μαιν τα σχολια απο μερικους παπαρες αγαμητους

αφηστε και τα ξερουμε καλα


μια χαρα η ιστορια ταιριαζει στο μπου

πενταγιο μπραβο συνεχισε τη καλη δουλεια
Θεματικά, ναι, ταιριάζει...
Τον παράγοντα καφρίλα όμως, δεν τον υπολογίζεις.
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Μηνύματα
7.440
Like
228
Πόντοι
86
κλαιν μαιν τα σχολια απο μερικους παπαρες αγαμητους

αφηστε και τα ξερουμε καλα


μια χαρα η ιστορια ταιριαζει στο μπου

πενταγιο μπραβο συνεχισε τη καλη δουλεια

παρε σειρα μετα τα αλμπανια τα γιαχαμπιμπια τα πακια και τους αραπαδες να την γαμησεις και εσυ
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
δώστου μερικές μέρες ακόμα, και θα δούμε

αυτοι αμα πετυχαινανε εξω πενταγιο οχι σαμπανιες μεχρι και κωλο θα δινανε

μιλαμε τωρα για τα ατομα που κραζουν και παρακαλανε να γαμησουν ολη την στεπα με ενα δεκαρικο στο μεταξι


σε πληρη αναντιστοιχια αυτα που λενε με αυτα που κανουνε


αυτο σημαινει να εισαι γραφικος ακριβως αυτο
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Ημουν παρθενα με ολη τη σημασια της λεξεως λολ

Ημουν ακομα παρθενα.
Να σημειωσω ότι ημασταν και οι δυο παρθενες.

Παρθένα ακόμα και από το αριστερό ρουθούνι?
Τέλος πάντων καλύτερο το ξεπαρθένιασμα από Αλβανό από ό,τι με Αράπη ή με πάκη ή με μολοσσό.Αν και οι Ελληνίδες δεν έχουν πάτο,οι Ελληνες έχουμε κάποια στάνταρντς.
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Εναλλακτικοι τιτλοι για το νημα:

"Ο Παιδερας και το συνδρομο της Στοκχολμης"
"Ο Νεος Εθνικος Ηρωας της Αλβανιας"

:P

Πλακα πλακα ρε Πενταγιω ο αλλος στην επεφτε οταν ησουν 16 και αυτος ηταν ...26... δλδ εσενα δε σου κοψε οτι αυτο ειναι σχεδον παιδεραστια? Και οτι μπορει να το κανει και σε αλλες? Τι διαλο.
 

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Μηνύματα
1.933
Κριτικές
10
Like
1.330
Πόντοι
506
Δεν μπορω να καταλαβω τα αρνητικα σχολια. Δειχνει οτι καποιοι δεν εχουν καταλαβει ουτε ενα μικρο, ελλαχιστο μερος απο τη γυναικια ψυχολογια.
Καταρχην δεστε οτι αρκετοι εφηβοι, αρκετοι ενηλικες που γραφουν εδω στο μπου στα νεανικα τους χρονια πρωτογαμησαν πουτανες. Εγω θημαμαι απο τα εφηβικα μου χρονια οτι καποια αξιαγαμητα κοριτσακια ξεπαρθενιαστικαν απο τους χειροτερους. Σημερα αυτα τα κοριτσακια σε μια κλειστη κοινωνια μεγαλωσανε. Οσες μειναν δεν..μονο οσες εφηγαν εγειναν κυριες.
Οι γυναικες κυριοι,μου ελεγε ενας καμακοαρχοντας, εχουν στο μυαλο του πουτσους, πολλους πουτσους.
Δεστε τι γινεται στας ευρωπας. Ποσες μουναρες δοκιμαζουν να τη φανε απο μαυρους.

αυτα και να γαμαμε οσο αντεχουμε εμεις και η τζεπη μας. Βασικοτερο να αποφευγουμε να γινουμε πιρφοροι. Και οταν πιρφοριζουμε να ΞΕπιρφοριζουμε σκεφτομενοι την ιστορια της πενταγιωτησσας

To επομενο επεισοδιο ισως εχει αναλ με μαυρο τυποι...
Ελπιζωντας ο τυπος να βρηκε το στοχο ,ετσι η τυπισα να αποδειξει οτι δεν ειναι τοσο χοντροκολα οσο διαφοροι κακεντρεχεις τη κατηγορουνε
 

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Μηνύματα
7.525
Κριτικές
12
Like
6.301
Πόντοι
2.646
Μιας και τεθηκε θεμα για τις σχεσεις με αλλοδαπους…

( οσοι δεν ειναι ρομαντικουληδες, να μη το διαβασουν καν)

Ετος 2007, ετων 16

- Παρακαλω.
- Τη Μαρια θα ηθελα..

- Μαρια ρε καποιος σε ζηταει απτο κινητο μου, δε ξερω ποιος είναι παρε να δεις

- Ρε δε ξερω ουτε εγω ποιος είναι παρτο και κλειστο

- Συγνωμη εχετε κανει λαθος.

- Δε πειραζει. Εσενα πως σε λενε?


Και καπως ετσι ξεκινησε η ιστορια μου με τον ανθρωπο αυτό Αλβανικης καταγωγης. Μιλουσαμε καιρο στο τηλεφωνο κρυφα φυσικα όταν ημουν στο δωματιο μου. Εκεινος δεν αργησε να μου ζητησει να παμε για καφε αλλα εγω φοβομουν μιας και δεν ειχα ξαναβγει ραντεβου με αγορι, ηταν Αλβανος και φοβομουν τι θα πει η οικογενεια μου αν το μαθαινε και ηταν δεκα χρονια μεγαλυτερος μου.

Περασαν μηνες συνομιλιας οπου τελικα υπεκυψα να βρεθουμε κρυφα. Θυμαμαι το αγχος μου μιας και δεν τον ειχα ουτε με ειχε δει εμφανισιακα. Τοτε δεν υπηρχαν social media μονο το Ηi5,τα κινητα δεν ηταν τοσο εξελιγμενα και οι σελφις δεν ειχαν ανακαλυφθει.

Μου ειχε πει όμως περιπου πως μοιαζει και τι θα φοραει και ετσι δειλα δειλα φτανω στο ραντεβου. Τον βλεπω και τον σταμπαρω από μακρια, τα γονατα μου ειχαν κοπει καθως δεν ειχα ξαναβγει ραντεβου με αγορι ως τοτε και μολις τον πλησιαζω και καταλαβαινει ότι ειμαι εγω βλεπω να σκαει ένα πλατυ χαμογελο ανοιξε τα χερια του διαπλατα και με αρπαζει σε μια δυνατη αγκαλια. Εγω παγωσα λιγο ημουν σαν ξυλαγγουρο απτην αμηχανια. Εκεινο το βραδυ μιλησαμε για τα παντα, για θρησκειες μεχρι πολιτικη μεχρι τη σχεση των λαων μας και τις ομοιοτητες μας. Εκεινος προσπαθουσε να με αγκαλιασει και εγω μετακαθομουν λιγο πιο μακρια. Ημουν παρθενα με ολη τη σημασια της λεξεως λολ

Με τα πολλα με φιλησε, και μετα με ξαναφιλησε και όταν με εβαλε μεστο ταξι με ξαναφιλησε και παρολο που δεν ηταν το πρωτο μου φιλι με αγορι ειχα παθει κοκομπλοκο. Μετα που πηγα σπιτι προσποιουμενη ότι ειχα βγει με φιλη μου, του ειπα ότι δεν ηθελα να τον ξαναδω γιατι με πιεσε. Δεν ημουν σιγουρη αν μου αρεσε.

Με πολλα τετοια περασαν δυο χρονια όταν η μοιρα μας ξαναεφερε κοντα. Ειχα ωριμασει και όταν τον ξαναειδα τον ειδα με άλλο ματι. Βγηκαμε μερικα ραντεβου και τον ειδα να μη κανει καμια κινηση και τοτε σκαλωσα εγω και τοτε αρχισα να τον ερωτευομαι. Τα φτιαξαμε και ηταν τοσο γλυκος και υπομονετικος μαζι μου. Ημουν ακομα παρθενα και με περιμενε ποτε θα νιωσω εγω ετοιμη για να ολοκληρωσουμε.

Θυμαμαι ηταν καλοκαιρι του 2009 ειχαν περασει 6 μηνες σχεσης και ενιωθα πλεον ετοιμη να του δωθω ψυχη τε και σωματι. Γυρνοντας από τη θαλασσα που ειχαμε παει για μπανιο σταματαμε σε ένα παρκο μιας κ ειχε νυχτωσει. Αφου περπατησαμε πηγαμε πισω από κατι θαμνους και εκει αρχισε να με φιλαει με παθος και να με χουφτωνει σε σημεια που δε με ειχε ακουμπησει πριν. Ξαπλωσαμε στο χωμα και με την αγωνια των περαστικων αρχισε να με φιλαει στο στηθος όμως εγω του ειπα να σταματησει. Δεν ηθελα η πρωτη μας φορα να είναι ετσι ατσαλα και γρηγορα πανω στα χωματα.

Ετσι δυο μερες μετα κανονισα και εφυγα τριημερο με τη κολλητη μου αφου επεισα τους γονεις μας ότι μετα τις πανελληνιες χρειαζομαστε λιγο παμπεριγκ. Ετσι η κολλητη μου εφερε το γκομενο της και εγω το δικο μου. Να σημειωσω ότι ημασταν και οι δυο παρθενες.

Αφου φτασαμε στο νησι και καναμε βολτα, και πηγαμε για φαγητο και μετα για παγωτο καποια στιγμη νυχτωσε αλλα ψιλοφοβομασταν και να παμε στα δωματια μας γτ ξεραμε τι θα συμβει όμως ηταν και κατι που το θελαμε. Ετσι λοιπον καληνυχτιστηκαμε και πηγαμε στα δωματια μας. Εγω εκανα ένα μπανιο και αραξα στο κρεβατι. Μπηκε και εκεινος στο μπανιο και μετα ηρθε. Ξαπλωσε διπλα μου και αρχισε να με φιλαει αργα και συγχρονως να μου βγαζει τη πετσετα και να με τοποθετει στη μεση του κρεβατιου. Μετα ανοιξα εγω τα ποδια μου, και χωρις να δω τπτ μιας και ειχα τη πιο πολύ ωρα τα ματια μου κλειστα ενιωσα κατι να προσπαθει να μπει μεσα μου. Ενιωσα τοσο περιεργα σαν κατι να τριζει, και να προκαλει πονο. Δε καταλαβα πολλα γτ ειχα κυριως επικεντρωθει στο πονο. Μετα που τελειωσε και ξαπλωσε διπλα μου γυρναω και του λεω καλα τι βλακεια αυτό το σεξ, απορω γτ κανουν σαν τρελοι οι ανθρωποι. Και μου λεει εμ στα ελεγα, στην αρχη ετσι είναι θα σου αρεσει ομως οσο περναει ο καιρος. Βασικα ο καιρος περασε τοσο γρηγορα εκεινες τις μερες, καναμε σεξ συνεχεια. Ειχε δικιο τη πρωτη μερα δε μου αρεσε, τη δευτερη αρχισε να μου αρεσει, τη τριτη μερα όμως τον κυνηγουσα εγω για λιγη ηδονη λιγη τρελα.

Καταληξαμε να το κανουμε μεσα στη πισινα ενώ οι φιλοι μας και καποιοι ξενοι κολυμπουσαν, καταληξαμε να του παρω πιπα μεστο λεωφορειο ενώ καθομασταν οι δυο μας γαλαρια και εκανα ταχα μου ότι κοιμαμαι στα ποδια του. Καταληξαμε να το κανουμε τα ξημερωματα ενώ κοιμοταν εγω τον ξυπνουσα τυλιγα το σεντονι πανω μου και εβγαινα στο μπαλκονι κι εκεινος με ακολουθουσε! Μερικες φορες ηταν και αστεια γτ όπως αλλαζαμε στασεις εγω εβαζα τα ποδια πανω σε κομοδινα τοιχους κλπ και μια δυο φορες ανοιξα καταλαθος το κλιματιστικο και τη τηλεοραση με αποτελεσμα να μας παρουν τα γελια. Ηταν αστεια ακομα και οι πρωτες  μερες που εγω και η φιλη μου δε μπορουσαμε να κατσουμε καλα και ψιλοπονουσαμε και περπατουσαμε πιο πισω μονες μας να τα πουμε και να χαχανισουμε με αυτά που μας συνεβαιναν!

Ηταν μαγικα και ευχομαι σε κάθε κοπελα να είναι τοσο τυχερη οσο εγω!

Αυτή η ιστορια δεν είναι τοσο για να περιγραψω τη πρωτη μου φορα οσο για να δειξω ότι ενας αλλοδαπος μπορει να είναι ο πιο γλυκος και καλος συντροφος που υπαρχει και να ξεπερασει κατά πολύ αλλους ομοεθνεις. Και οσο και αν φοβομουν και ντρεπομουν να πω στους δικους για αυτή τη σχεση εν τελει το τολμησα και όχι μονο δεν ειχαν προβλημα αλλα τον αγαπησαν κιολας οσο εγω!
Την επομενη φορα λοιπον που θα αναρωτηθειτε τι θα κανετε αν η άλλη βγει αλβανιδα η ότιδηποτε άλλο απλα αναρωτηθειτε τι ανθρωπος είναι και ποσο ταιριαζετε! Τα φιλια μου  :-*

Υγ. Είναι απιστευτο πως από σεμνη καλογρια μετατραπηκα σε sex machine! Ουτε εγω δε το πιστευω!
τυπε,τον έφαγες? :S :S :S
 

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Μηνύματα
1.399
Like
665
Πόντοι
96
Είναι λυπηρό αν μια γυναίκα ή έστω κάτι που δεν ξέρουμε αν είναι πράγματι γυναίκα βρίζει τον ρομαντισμό.Κανονικά αν ήταν πραγματική γυναίκα θα έπρεπε να ψάχνει τον ρομαντισμό ακόμη και αν δεν τον βρει τελικά και καταλήξει όπως κατέληξε.Και τι μας λέει ; Σκληρός Αλβανικός πούτσος αυτή είναι η λύση!Και ο Αλβανός που δεν ήξερε καν Ελληνικά της μίλαγε για θρησκείες και το σύμπαν κ.α.Η ιστορία είναι φτιαχτή.Πως λέμε Αλβανός τουρίστας κτλπ.Αλβανικά Τρωλ;
Φυσικά οι Αλβανοί είναι γαμιάδες και γαμάνε εξίσου και γυναικείους και ανδρικούς κώλους.Αλλά γιατί μειώνει εμάς τους Έλληνες (τους ρομαντικούληδες) δεν καταλαβαίνω .Δεν νιώθει άνετα με τους Ελληνικούς πούτσους;Mήπως πάλι έχουμε να κάνουμε με ΛΟΑΤΚΙ ποστοσυνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ Αλβανικής καταγωγής.Μου θυμίζει η ιστορία λίγο Αιμίλιο(α)που είχε διεθνοποιήσει τον κώλο του και που έγραφε για την Αλβανική καταγωγή μας!
Και επειδή τα είχα κάποτε με κάποιες Αλβανίδες , η άποψη μου είναι ότι είναι πολύ ωραίες γυναίκες και πολύ ερωτικές , αλλά ταυτόχρονα είναι άξεστες και σκληρές χωριάτισες με πολύ κουτοπονηρία.Ανυπότακτες που ούτε οι ίδιοι οι Αλβανοί δεν μπορούν να τις κουμαντάρουν και το κέρατο είναι στην ημερήσια διάταξη.Θέλει πολύ κόπο και ενέργεια να τις ελέγξεις και κουμαντάρεις και δεν ξέρω αν αξίζειτον κόπο.Αν ανοίξεις σπιτικό μαζί τους ετοιμάσου για πολλά ροντέο ... ειδικά αν χασεις τον σεβασμό τους και σε καβαλίσουν! :idiot:
 
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
3 σελίδες σχολίων μετά, φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι οτι δεν ήταν και τόσο καλή η ιδέα να ποστάρεις την ιστορία σου εδώ.
Όσο για το προσωπικό μου σχόλιο, απλά δεν έχω κάποιο. Δική σου η ζωή, δικό σου το σώμα, δε μας πέφτει λόγος, εφ'όσον δεν ορμάς να μας βιάσεις... ... ... ... ρε, μπας και να αρχίσω να φοράω τσίγκινο σωβρακάκι;

Να μη φοβασαι, αποφευγω τη τριτη ηλικια!
 
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Μηνύματα
6.505
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Θεματικά, ναι, ταιριάζει...
Τον παράγοντα καφρίλα όμως, δεν τον υπολογίζεις.

τυπε γτ ανησυχεις? Με κραζουν..με θαυμαζουν!

Αλλα δυστυχως βλεπω οτι το νοημα που ηθελα να περασω δε περασε! Την επομενη φορα θα επιχειρησω λοβοτομη σε καποια αρσενικα μυαλα.
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.099
Like
5.617
Πόντοι
1.206
Εμένα άλλη απορία μου έμεινε για να δω πόσο "ήρωας" υπήρξε ο Αλβανός.
Από τότε είχες τα χάλια που έχεις τώρα ή μετά τα απέκτησες; :) :)
 

Twindragon

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2019
Μηνύματα
21
Like
4
Πόντοι
0
Αυτό που συμπεραίνει κάποιος διαβάζοντας αυτό το post είναι ότι δεν είσαι τόσο επιλεκτική και με βάση αυτό το κριτήριο εμφανισιακά είσαι κάτω  από το  μέτριο για να μη πώ κάτι χειρότερο..

Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom