Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 130K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
πες στον οποιοδηποτε πατερα οτι η 16 χρονη κορη του βγαινει με 26χρονο αλβανο και θα δουμε ποσο απελευθερωμενα θα ειναι τα μπουκετα που θα φυγουν πενταγιωτισσα
Για να ειμαστε παντως δικαιοι

Αν η ανατροφη που εδωσες επι 16 χρονια στο παιδι σου ειναι τετοια, ωστε να μπλεξει με 26χρονο Αλβανο, τοτε πρεπει να ριξεις τα μπουκετα στην δικη σου μουρη και οχι στο παιδι σου

Εσυ εκανες κατι λαθος

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
222
Πόντοι
346

Αν η ανατροφη που εδωσες επι 16 χρονια στο παιδι σου ειναι τετοια, ωστε να μπλεξει με 26χρονο Αλβανο, τοτε πρεπει να ριξεις τα μπουκετα στην δικη σου μουρη και οχι στο παιδι σου

Εσυ εκανες κατι λαθος

Tι σε πειραζει πιο πολυ το οτι ηταν 26 το οτι ηταν αλβανος η το οτι με γαμησε αυτος αντι εσυ?

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0

Εσυ εκανες κατι λαθος

ξεκαθαρα...

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0
Tι σε πειραζει πιο πολυ το οτι ηταν 26 το οτι ηταν αλβανος η το οτι με γαμησε αυτος αντι εσυ?

καταλαβαινεις ποσο κατεστραμμενος στη ζωη(απο ολες τις πλευρες) πρεπει να ειναι ενας 26χρονος για να την πεφτει σε 16 χρονα ή οχι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
καταλαβαινεις ποσο κατεστραμμενος στη ζωη(απο ολες τις πλευρες) πρεπει να ειναι ενας 26χρονος για να την πεφτει σε 16 χρονα ή οχι?
Ειχε ηθος ομως τύπε
Ενω εμεις ειμαστε φαλλοκρατικα γουρουνια

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
222
Πόντοι
346
καταλαβαινεις ποσο κατεστραμμενος στη ζωη πρεπει να ειναι ενας 26χρονος για να την πεφτει σε 16 χρονα ή οχι?

καταλαβαινω οτι εγω στα 28 μου δε θα τα εριχνα σε 18χρονο γτ προτιμω τα ωριμα φρουτα
αλλα δε το κρινω ομως γτ ειναι υποκειμενικο θεμα
και αν ειναι αμφοτερα συναινετικο δεν βρισκω καποιο προβλημα.

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
47
Πόντοι
0
ημουν 17.5 οταν γινοταν αυτο.
Ωραία λογοδοσία. Πολλά παιδιά αλβανικής καταγωγής, αγόρια και κορίτσια, είναι φοιτητές στα ελληνικά πανεπιστήμια. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία (γνωστό μου παιδί μάλιστα πέρασε και στο Πολυτεχνείο!). Θα ήθελα όμως να απευθύνω στην κοινότητα ένα προβληματισμό: Mπορείς να κάνεις μια ερωτική σχέση ΠΕΡΑΝ του εθνικισμού; Η εκλεκτή συνομιλήτρια είχε ερωτικούς συντρόφους δυο αλβανούς και τώρα έναν βορειομακεδόνα. Υποστήριξε ότι θέλει ερωτικούς συντρόφους με ισχυρές πεποιθήσεις. Μπράβο της. Αλλά δεν πείθει. Πιθανώς έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση γιατί και οι δύο συγκεκριμένες βαλκανικές χώρες στην απόλυτη πλειοψηφία έχουν ώς μόνη ιδεολογία τον τυφλό εθνικισμό. Βεβαίως η συνομιλήτρια πρεσβεύει τον  κοσμοπολιτισμό. Στη ρηχή του εκδοχή καθώς κατ' επιλογή της, επισκοτίζει το ΜΕΓΑ ζήτημα. Πιθανώς λόγω του intimacy υιοθετεί παθητική συμπεριφορά σε όλα. Αν επιλέξει να μην κάνει παιδιά δεν υπάρχει πρόβλημα..!

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0
καταλαβαινω οτι εγω στα 28 μου δε θα τα εριχνα σε 18χρονο γτ προτιμω τα ωριμα φρουτα
αλλα δε το κρινω ομως γτ ειναι υποκειμενικο θεμα
και αν ειναι αμφοτερα συναινετικο δεν βρισκω καποιο προβλημα.

τα 16 χρονα δεν ειναι σε θεση να ξερουν αν ειναι σωστη μια σχεση με 26χρονο, ακομη και αν το καλυπτει ο νομος

φαντασου να κανες εσυ τωρα σχεση με ενα παιδακι που παει 1η λυκειου....μην κοροιδευομαστε

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
222
Πόντοι
346
Ωραία λογοδοσία. Πολλά παιδιά αλβανικής καταγωγής, αγόρια και κορίτσια, είναι φοιτητές στα ελληνικά πανεπιστήμια. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία (γνωστό μου παιδί μάλιστα πέρασε και στο Πολυτεχνείο!). Θα ήθελα όμως να απευθύνω στην κοινότητα ένα προβληματισμό: Mπορείς να κάνεις μια ερωτική σχέση ΠΕΡΑΝ του εθνικισμού; Η εκλεκτή συνομιλήτρια είχε ερωτικούς συντρόφους δυο αλβανούς και τώρα έναν βορειομακεδόνα. Υποστήριξε ότι θέλει ερωτικούς συντρόφους με ισχυρές πεποιθήσεις. Μπράβο της. Αλλά δεν πείθει. Πιθανώς έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση γιατί και οι δύο συγκεκριμένες βαλκανικές χώρες στην απόλυτη πλειοψηφία έχουν ώς μόνη ιδεολογία τον τυφλό εθνικισμό. Βεβαίως η συνομιλήτρια πρεσβεύει τον  κοσμοπολιτισμό. Στη ρηχή του εκδοχή καθώς κατ' επιλογή της, επισκοτίζει το ΜΕΓΑ ζήτημα. Πιθανώς λόγω του intimacy υιοθετεί παθητική συμπεριφορά σε όλα. Αν επιλέξει να μην κάνει παιδιά δεν υπάρχει πρόβλημα..!

Φιλτατε κρινεις τη συσχετιση μου με τους δυο αυτους λαους ως χαμηλη αυτοπεποιθηση? Αν ναι τοτε με λυπει πολυ αυτη η αντιληψη καθως ειναι ακρως ατοπη και ρατσιτσικη αν μη τι αλλο.

Τα υπολοιπα δεν ειναι αξια σχολιασμου και δε μπαινω καν στο αυτονοητο θεμα για την τεκνοποιηση καθως δεν αφορα κανεναν αλλον παρα εμενα προσωπικα.

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0
οταν δεν εχεις επιχειρηματα τα σχολια δεν ειναι αξια σχολιασμου, σωστα

δε μας νοιαζει που σε γαμησε ο αλβανος, αυτο που λεμε ειναι οτι η σχεση 16 χρονου με 26 χρονου δεν ειναι φυσιολογικη και τεινει στην παιδοφιλια, για να μην πω οτι ειναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Φιλτατε κρινεις τη συσχετιση μου με τους δυο αυτους λαους ως χαμηλη αυτοπεποιθηση? Αν ναι τοτε με λυπει πολυ αυτη η αντιληψη καθως ειναι ακρως ατοπη και ρατσιτσικη αν μη τι αλλο.

Τα υπολοιπα δεν ειναι αξια σχολιασμου και δε μπαινω καν στο αυτονοητο θεμα για την τεκνοποιηση καθως δεν αφορα κανεναν αλλον παρα εμενα προσωπικα.
Ε ναι
Οταν σου τριβουν στη μουρη την πραγματικοτητα ειναι αναξιο σχολιασμου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
με τετοιες αποψεις ειστε κ παραειστε!και φυσικα ρατσιτσες ως το μεδουλι !
Ούτε ξερεις τι σημαινει ρατσιστης

Και σε πληροφορω οτι οι συγκεκριμενες εθνοτητες που νταραβεριζεσαι ειναι δεκα φορες πιο ρατσιστες απο μας

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
222
Πόντοι
346
Ε ναι
Οταν σου τριβουν στη μουρη την πραγματικοτητα ειναι αναξιο σχολιασμου

μα τι να πω αφου εχει βγαλει το συμπερασμα του. Ποιος ο λογος να σπαταλησω σαλιο για να τον μεταπεισω?

Επισκέπτης
Χωρις να θελω να προσβαλω την κατα τ΄αλλα συμπαθεστατη pentagiotissa, αλλα οσες Ευρωπαιες εχω γνωρισει στην Ελλαδα, κι ευτυχως δεν ειναι πολλες ή που βλεπω στο Βερολινο να γαμιονται ή εστω να κυκλοφορουν με τρικοσμικους αλλοδαπους εχουν τα "θεματακια" τους.
Συνηθως ειναι χοντρες και ασχημες που δεν μπορουν να βρουν εναν νορμαλ αντρα, Ελληνα ή Γερμανο κατα περιπτωση. Υπαρχουν βεβαια και καποιες υπερ-μουναρες αλλα αυτες ειναι εξαιρεση στον κανονα. Αυτες ας πουμε πανε με αραπιδες γυμνασμενους, καλοντυμενους κτλ..κτλ...
Κοριτσακια Γερμανιδες, μερικες ανηλικες, που γνωρισα σε περιοχες Kreuzber, Neukolln και καναν παρεα με αλλοδαπους, συνηθως Αραβες ηταν αλητακια που ψαχνονταν για τζαμπα ναρκωτικα, καθοτι τα "χαμπιμπια" εχουν τις ακρες και σπρωχνουν πραμα οπως και οι Αλβανοι.
Τελος, μια Ελληνιδα που γνωρισα σ΄ενα απο τα πολλα εστιατορια που εχω δουλεψει στο Βερολινο και ειχε παιδι με Πακιστανο ηταν τοσο προβληματικη που οι υπηρεσιες της εδω προνοιας της πηραν το παιδι. Η συγκεκριμενη ηταν πραγματικα για λυπηση αλλα δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
222
Πόντοι
346
Ούτε ξερεις τι σημαινει ρατσιστης

Και σε πληροφορω οτι οι συγκεκριμενες εθνοτητες που νταραβεριζεσαι ειναι δεκα φορες πιο ρατσιστες απο μας

εγω δε συσχετιζομαι με ολο το εθνος, αλλα με μεμονωμενα ατομα που εκρινα αξια για το κατι παραπανω! Οπως ξερεις ειμαι πολυ επιλεκτικη και γιαυτο δεν πηδηχτηκα ουτε προκειται, μαζι σ!

altertrail

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Like
1
Πόντοι
0
εγω δε συσχετιζομαι με ολο το εθνος, αλλα με μεμονωμενα ατομα που εκρινα αξια για το κατι παραπανω! Οπως ξερεις ειμαι πολυ επιλεκτικη και γιαυτο δεν πηδηχτηκα ουτε προκειται, μαζι σ!

σταματα να την πεφτεις στον αλεξ, ειναι πολυ εμφανες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.317
Πόντοι
8.006
Αν θεωρεις καλυτερη επιλογη τον Αλβανο Μουσουλμανο με την περιτομη σε συγκριση με μενα, τοτε πιστεψε με το προβλημα δεν ειναι δικο μου

Και δεν νομιζω οτι θα βρεθει κανενας να πει οτι το προβλημα το εχω εγω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom