Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)

tonyts

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Πάω και στο άλλο, εκεί φίλε είχε παλιά την Rosie που ήταν πολύ καλή και Vanessa που είναι η πιο όμορφη και από τα δύο μαγαζιά. Από υπηρεσίες κάνουν εκεί μόνο το στάνταρ
To "Στανταρ" εχει εκτονωση με το χέρι ? . η μονο τριψιματα και αν χυσεις εχυσες :grin: ?

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0

KaraiKavlis

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
92
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους
Εχει καποιος αν δωσει τα φωτα του για Lily το νεο τεμαχιο απο VIP?

Eχω βαρεθει να κανω κασκαντεριλικια αυτον τον μηνα:2funny::headbang:

idea12

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
6
Πόντοι
0
Ποιο είναι το καλύτερο Nuru για εσάς ;

• Like
Αντιδράσεις: rofos

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
94
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους
Εχει καποιος αν δωσει τα φωτα του για Lily το νεο τεμαχιο απο VIP?

Eχω βαρεθει να κανω κασκαντεριλικια αυτον τον μηνα:2funny::headbang:
Καινούργια?? Ας ελπίσουμε να έχει πάει κάποιος να μας πει...

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.438
Πόντοι
5.595
Οχι αδερφέ, εγώ έφαγα μια φόλα από δοκιμή οπότε είμαι επιφυλακτικός, αν πήγες ενημέρωσε

Τελικά δεν την βρήκα εύκαιρη (τη Ρίτα), οπότε ακόμα στην απορία.
Από παλαιότερη επίσκεψη πέτυχα σαλόνι τη Μαρία. Πολύ ωραίο κορμί η άτιμη. Ίσως την τιμήσω και σε αυτό το μαγαζί..

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.438
Πόντοι
5.595
Εμφανίστηκε μετά από μήνες νέα αξιόλογη φωτό σε νουρου μασαζ από τεμάχιο ονόματι Σισι.. για να δούμε λίγο ανταγωνισμό..

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.510
Πόντοι
456
Τελικά δεν την βρήκα εύκαιρη (τη Ρίτα), οπότε ακόμα στην απορία.
Από παλαιότερη επίσκεψη πέτυχα σαλόνι τη Μαρία. Πολύ ωραίο κορμί η άτιμη. Ίσως την τιμήσω και σε αυτό το μαγαζί..
θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν λόγω συναγωνισμού εκεί αν ''μαλάκωσε'' λίγο,ότι εμφανισιακά είναι καλή δεν το συζητάω!

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.438
Πόντοι
5.595

Adios Lepidos

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2025
Like
34
Πόντοι
0
Να μοιραστώ κι εγώ την πρώτη μου εμπειρία στο Nuru VIP. Αρχικά ο χώρος άνετος και καθαρός. Διακριτικότητα αρκετή καθώς μου ζήτησαν να επιστρέψω για λίγο στο δωμάτιο μέχρι να μπει ο επόμενος.

Πάμε τώρα στα πλυν:
1. Ζήτησα την κοπέλα που είναι διαθέσιμη με μεγάλο στήθος. Γούστα είναι αυτά. Μου πρότειναν την Τζούλια. Παίζει να είναι το μικρότερο στήθος που έχω πιάσει στη ζωή μου. Θα μπορούσαν απλά να πουν ότι δεν υπάρχει κάποια με αυτό το χαρακτηριστικό.
2. Δεν ήξερε ελληνικά, ΟΚ. Δεν ήξερε ούτε Αγγλικά που ήταν περίεργο. Συνεννόηση με νοήματα.
3. Σε κάποια φάση αφού έχω τελειώσει και θεωρητικά έπρεπε να επιστρέψουμε στο ντους φεύγει για ώρα και αρχίζουν οι φωνές με άλλη κοπέλα του καταστήματος. Είδα και αποειδα και αφού η ώρα περνούσε μπήκα στο ντους μόνος μου και ντύθηκα. Επέστρεψε όταν ήμουν ήδη έτοιμος εμφανώς εκνευρισμένη.
4. Συνολικά καθυστέρηση γύρω στα 40 λεπτά στο ραντεβού. Χαρά στο κουράγιο μου.

Δεν τα ρίχνω στην κοπέλα αλλά η όλη εμπειρία δεν ήταν καλή. Μπορεί να ήταν και συγκυριακό. Δεν ξαναπήγα από τότε.

isaak kos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
40
Like
4.784
Πόντοι
2.846
Να μοιραστώ κι εγώ την πρώτη μου εμπειρία στο Nuru VIP. Αρχικά ο χώρος άνετος και καθαρός. Διακριτικότητα αρκετή καθώς μου ζήτησαν να επιστρέψω για λίγο στο δωμάτιο μέχρι να μπει ο επόμενος.

Πάμε τώρα στα πλυν:
1. Ζήτησα την κοπέλα που είναι διαθέσιμη με μεγάλο στήθος. Γούστα είναι αυτά. Μου πρότειναν την Τζούλια. Παίζει να είναι το μικρότερο στήθος που έχω πιάσει στη ζωή μου. Θα μπορούσαν απλά να πουν ότι δεν υπάρχει κάποια με αυτό το χαρακτηριστικό.
2. Δεν ήξερε ελληνικά, ΟΚ. Δεν ήξερε ούτε Αγγλικά που ήταν περίεργο. Συνεννόηση με νοήματα.
3. Σε κάποια φάση αφού έχω τελειώσει και θεωρητικά έπρεπε να επιστρέψουμε στο ντους φεύγει για ώρα και αρχίζουν οι φωνές με άλλη κοπέλα του καταστήματος. Είδα και αποειδα και αφού η ώρα περνούσε μπήκα στο ντους μόνος μου και ντύθηκα. Επέστρεψε όταν ήμουν ήδη έτοιμος εμφανώς εκνευρισμένη.
4. Συνολικά καθυστέρηση γύρω στα 40 λεπτά στο ραντεβού. Χαρά στο κουράγιο μου.

Δεν τα ρίχνω στην κοπέλα αλλά η όλη εμπειρία δεν ήταν καλή. Μπορεί να ήταν και συγκυριακό. Δεν ξαναπήγα από τότε.
Γενικά από ρόστερ έχουν πέσει…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom