Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 696K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

t77777

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2012
Like
367
Πόντοι
21
Καλησπέρα ομάδα! Εμπειρία από το Nuru vip. Το επισκέφτηκα και συνάντησα την ναομι. Πολύ όμορφη περιποίηση. Με λαδάκια και τριψιματα. Εγώ πέρασα τέλεια. Θα το επισκεφτώ ξανά για άλλη κοπέλα.

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
Κάνα νέο τεμάχιο δοκίμασες; Ψήνομαι να ξαναπάω αλλά έφαγα χοντρή φόλα την τελευταία φορά
έχω δοκιμάσει όλες τις κοπέλες σχεδόν εκτός από τις καινούριες. και στη Μιχαλακοπούλου έχω πάει και έχω περάσει ωραία μια χαρά σε όλα και με όλες τις κοπέλες. εγώ τώρα θέλω πολύ να δοκιμάσω τη Λίζα από το vip είναι μαυρουλα λεπτή. θέλω πολύ να τη δοκιμάσω
την είδα κιόλας μια φορά από κοντά που είχα πάει για άλλη κοπέλα
καυλιαρα ωραια

amateur30

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2023
Κριτικές
2
Like
86
Πόντοι
0
έχω δοκιμάσει όλες τις κοπέλες σχεδόν εκτός από τις καινούριες. και στη Μιχαλακοπούλου έχω πάει και έχω περάσει ωραία μια χαρά σε όλα και με όλες τις κοπέλες. εγώ τώρα θέλω πολύ να δοκιμάσω τη Λίζα από το vip είναι μαυρουλα λεπτή. θέλω πολύ να τη δοκιμάσω
την είδα κιόλας μια φορά από κοντά που είχα πάει για άλλη κοπέλα
καυλιαρα ωραια
Για πες για την λιζα. Ωραίο προσωπο ; ηλικια;

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
ωραία,ωραίο πρόσωπο,ψηλή καλά εγώ την πέτυχα όταν έφευγε γιατί φορούσε φόρεμα μίνι και τακούνια αλλά και πάλι ήταν ψηλή και ωραίο σώμα.
εντάξει δε ξέρω πως θα είναι στο μασάζ. όταν καταφέρω να πάω θα γράψω εντυπώσεις

Εγγρ.
9 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
0
α και τώρα το είδα.
ηλικία πρέπει να είναι 30. εκεί την κάνω εγώ.
δε την είδα και καλά καλά στο πρόσωπο αλλά καλή ηταν

naaasss-1

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα ομάδα! Εμπειρία από το Nuru vip. Το επισκέφτηκα και συνάντησα την ναομι. Πολύ όμορφη περιποίηση. Με λαδάκια και τριψιματα. Εγώ πέρασα τέλεια. Θα το επισκεφτώ ξανά για άλλη κοπέλα.
εδειξε τιποτα προθεση για δαχτυλο ή καλαμακι, ή μονο το βασικο προγραμμα

Akatergastos Outlaw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2014
Κριτικές
6
Like
1.238
Πόντοι
481
Πρόσφατη έμπειρα στο Nuru vip με Εμμυ από Καραϊβική. Κλείσιμο μια μέρα νωρίτερα, κόστος 100€. Είσοδος στη μαθιου μακκα, δύσκολο Πάρκιν. Η κοπέλα ψηλή, με καμπύλες για τα δεδομένα μου μπορούσα να την κουμαντάρω, ωραία γυναίκα με σοκολατί χρώμα. Έμεινε με το κάτω μέρος του μαγιό, παχύρευστο υγρό πάνω μου έριχνε με αφθονία. Με έτριβε με κάθε μέρος του κορμιού της, ωραία αίσθηση. Της ζήτησα 2 εκτονώσεις, δεν αρνήθηκε η 1η έγινε πολύ σύντομα με φραπέ. Η 2η δεν ήρθε ποτέ από την κούραση και τον λίγο χρόνο που μεσολάβησε, έκανε φιλότιμες προσπάθειες, έπαιξε και λίγο καλαμάκι, όχι τίποτα αξιόλογο. Ήρθε το τέλος σε κάποια φάση, γενικά ωραία έμπειρια, μπάνιο σχολαστικό για να φύγει αυτό το υγρό από πάνω μου, πληρωμή, χαίρετουρα και πουλο. Ούτε κρύο ούτε ζέστη, ωραία αίσθηση το νουρου, η Εμμυ πολύ όμορφη αλλά δεν ήταν τόσο καυλιαρα μάλλον για τα γούστα μου. Ανάμεικτα συναισθήματα.

tonyts

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα . Θα ανέβω Αθήνα και θέλω να επισκευτω ενα nuru .
Aπο τι καταλαβαινω απο το διαβασμα του νήματος τοσες μέρες η φαση προχωραει περα απο το μασαζ και φτανει μεχρι και sex ?
Εγω ενδιαφέρομαι να φτάσει η φάση εώς πιπα σε προγραμμα με 2 θεραπευτριες με jacuzzi. Να ειναι και λιγο γλυκιes οι "θεραπευτριες" .
εχεις κάποιος συναγωνιστης να προτείνει κάτι ?

Ευχζαριστώ εκ των προτέρων

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Προχθές επίσκεψη στη Σάρα, πάντα ωραία καυλιαρα όποιος πάει δεν χάνει
Aπο τι καταλαβαινω απο το διαβασμα του νήματος τοσες μέρες η φαση προχωραει περα απο το μασαζ και φτανει μεχρι και sex ?
Εγω ενδιαφέρομαι να φτάσει η φάση εώς πιπα σε προγραμμα με 2 θεραπευτριες με jacuzzi. Να ειναι και λιγο γλυκιes οι "θεραπευτριες" .

Πάρε sara η aliana απλά δεν ξέρω αν όταν είναι μαζί θα σου πάρουν πίπα λογικά ναι. H πίπα δεν είναι στάνταρ να ξέρεις απλά αυτές που σου γραψα πιθανόν θα σου κάνουν. Μετράει και το αν έχεις χημεία.
Rita nuruvip έχει δοκιμάσει κανείς ή θα πάω άκλαφτος;
Οχι αδερφέ, εγώ έφαγα μια φόλα από δοκιμή οπότε είμαι επιφυλακτικός, αν πήγες ενημέρωσε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εδειξε τιποτα προθεση για δαχτυλο ή καλαμακι, ή μονο το βασικο προγραμμα
Δείχνει

alan-i

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
14
Πόντοι
0

Δεν θα βρεις σεξ, μέχρι πίπα φίλος.

alan-i

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Προχθές επίσκεψη στη Σάρα, πάντα ωραία καυλιαρα όποιος πάει δεν χάνει

Πάρε sara η aliana απλά δεν ξέρω αν όταν είναι μαζί θα σου πάρουν πίπα λογικά ναι. H πίπα δεν είναι στάνταρ να ξέρεις απλά αυτές που σου γραψα πιθανόν θα σου κάνουν. Μετράει και το αν έχεις χημεία.

Οχι αδερφέ, εγώ έφαγα μια φόλα από δοκιμή οπότε είμαι επιφυλακτικός, αν πήγες ενημέρωσε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δείχνει
Μονο vip πας φίλε ή πας και στο άλλο το nuru.gr;

• Like
Αντιδράσεις: tonyts

alan-i

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
14
Πόντοι
0
Σωστή ερώτηση. Έχουν διαφορά στις υπηρεσίες που προσφέρουν?
Όχι πιστεύω, έχω πάει και στα δύο, απλά αν έχει πάει πολλές φορές κάποιος στο nuru.gr θέλω να ρωτήσω κάτι σε προσωπικό μήνυμα.

omegistosalex

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2025
Κριτικές
1
Like
169
Πόντοι
0
Μονο vip πας φίλε ή πας και στο άλλο το nuru.gr;
Πάω και στο άλλο, εκεί φίλε είχε παλιά την Rosie που ήταν πολύ καλή και Vanessa που είναι η πιο όμορφη και από τα δύο μαγαζιά. Από υπηρεσίες κάνουν εκεί μόνο το στάνταρ

• Like
Αντιδράσεις: tonyts

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom