omegistosalex
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 169
- Πόντοι
- 0
Κάνα νέο τεμάχιο δοκίμασες; Ψήνομαι να ξαναπάω αλλά έφαγα χοντρή φόλα την τελευταία φοράακριβώς αυτό μάγκα μου
Κάνα νέο τεμάχιο δοκίμασες; Ψήνομαι να ξαναπάω αλλά έφαγα χοντρή φόλα την τελευταία φοράακριβώς αυτό μάγκα μου
έχω δοκιμάσει όλες τις κοπέλες σχεδόν εκτός από τις καινούριες. και στη Μιχαλακοπούλου έχω πάει και έχω περάσει ωραία μια χαρά σε όλα και με όλες τις κοπέλες. εγώ τώρα θέλω πολύ να δοκιμάσω τη Λίζα από το vip είναι μαυρουλα λεπτή. θέλω πολύ να τη δοκιμάσωΚάνα νέο τεμάχιο δοκίμασες; Ψήνομαι να ξαναπάω αλλά έφαγα χοντρή φόλα την τελευταία φορά
Για πες για την λιζα. Ωραίο προσωπο ; ηλικια;έχω δοκιμάσει όλες τις κοπέλες σχεδόν εκτός από τις καινούριες. και στη Μιχαλακοπούλου έχω πάει και έχω περάσει ωραία μια χαρά σε όλα και με όλες τις κοπέλες. εγώ τώρα θέλω πολύ να δοκιμάσω τη Λίζα από το vip είναι μαυρουλα λεπτή. θέλω πολύ να τη δοκιμάσω
την είδα κιόλας μια φορά από κοντά που είχα πάει για άλλη κοπέλα
καυλιαρα ωραια
ωραία,ωραίο πρόσωπο,ψηλή καλά εγώ την πέτυχα όταν έφευγε γιατί φορούσε φόρεμα μίνι και τακούνια αλλά και πάλι ήταν ψηλή και ωραίο σώμα.Για πες για την λιζα. Ωραίο προσωπο ; ηλικια;
α και τώρα το είδα.Για πες για την λιζα. Ωραίο προσωπο ; ηλικια;
εδειξε τιποτα προθεση για δαχτυλο ή καλαμακι, ή μονο το βασικο προγραμμαΚαλησπέρα ομάδα! Εμπειρία από το Nuru vip. Το επισκέφτηκα και συνάντησα την ναομι. Πολύ όμορφη περιποίηση. Με λαδάκια και τριψιματα. Εγώ πέρασα τέλεια. Θα το επισκεφτώ ξανά για άλλη κοπέλα.
Στο site γράφει 2 διευθύνσεις. Μάθιου Μακκα 1 και Τριφυλίας 51. Τι ισχύει?Rita nuruvip έχει δοκιμάσει κανείς ή θα πάω άκλαφτος;
και οι δύο αυτές διευθύνσεις ανήκουν στο Nuru VIPΣτο site γράφει 2 διευθύνσεις. Μάθιου Μακκα 1 και Τριφυλίας 51. Τι ισχύει?
και τα 2 μεγάλε.Στο site γράφει 2 διευθύνσεις. Μάθιου Μακκα 1 και Τριφυλίας 51. Τι ισχύει?
Πάρε sara η aliana απλά δεν ξέρω αν όταν είναι μαζί θα σου πάρουν πίπα λογικά ναι. H πίπα δεν είναι στάνταρ να ξέρεις απλά αυτές που σου γραψα πιθανόν θα σου κάνουν. Μετράει και το αν έχεις χημεία.Καλησπερα . Θα ανέβω Αθήνα και θέλω να επισκευτω ενα nuru .
Aπο τι καταλαβαινω απο το διαβασμα του νήματος τοσες μέρες η φαση προχωραει περα απο το μασαζ και φτανει μεχρι και sex ?
Εγω ενδιαφέρομαι να φτάσει η φάση εώς πιπα σε προγραμμα με 2 θεραπευτριες με jacuzzi. Να ειναι και λιγο γλυκιes οι "θεραπευτριες" .
εχεις κάποιος συναγωνιστης να προτείνει κάτι ?
Ευχζαριστώ εκ των προτέρων
Οχι αδερφέ, εγώ έφαγα μια φόλα από δοκιμή οπότε είμαι επιφυλακτικός, αν πήγες ενημέρωσεRita nuruvip έχει δοκιμάσει κανείς ή θα πάω άκλαφτος;
Δείχνειεδειξε τιποτα προθεση για δαχτυλο ή καλαμακι, ή μονο το βασικο προγραμμα
Δεν θα βρεις σεξ, μέχρι πίπα φίλος.Καλησπερα . Θα ανέβω Αθήνα και θέλω να επισκευτω ενα nuru .
Aπο τι καταλαβαινω απο το διαβασμα του νήματος τοσες μέρες η φαση προχωραει περα απο το μασαζ και φτανει μεχρι και sex ?
Εγω ενδιαφέρομαι να φτάσει η φάση εώς πιπα σε προγραμμα με 2 θεραπευτριες με jacuzzi. Να ειναι και λιγο γλυκιes οι "θεραπευτριες" .
εχεις κάποιος συναγωνιστης να προτείνει κάτι ?
Ευχζαριστώ εκ των προτέρων
Μονο vip πας φίλε ή πας και στο άλλο το nuru.gr;Προχθές επίσκεψη στη Σάρα, πάντα ωραία καυλιαρα όποιος πάει δεν χάνει
Πάρε sara η aliana απλά δεν ξέρω αν όταν είναι μαζί θα σου πάρουν πίπα λογικά ναι. H πίπα δεν είναι στάνταρ να ξέρεις απλά αυτές που σου γραψα πιθανόν θα σου κάνουν. Μετράει και το αν έχεις χημεία.
Οχι αδερφέ, εγώ έφαγα μια φόλα από δοκιμή οπότε είμαι επιφυλακτικός, αν πήγες ενημέρωσε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δείχνει
σωστός. και η πίπα καλή είναιΔεν θα βρεις σεξ, μέχρι πίπα φίλος.
Σωστή ερώτηση. Έχουν διαφορά στις υπηρεσίες που προσφέρουν?Μονο vip πας φίλε ή πας και στο άλλο το nuru.gr;
Όχι πιστεύω, έχω πάει και στα δύο, απλά αν έχει πάει πολλές φορές κάποιος στο nuru.gr θέλω να ρωτήσω κάτι σε προσωπικό μήνυμα.Σωστή ερώτηση. Έχουν διαφορά στις υπηρεσίες που προσφέρουν?
Πάω και στο άλλο, εκεί φίλε είχε παλιά την Rosie που ήταν πολύ καλή και Vanessa που είναι η πιο όμορφη και από τα δύο μαγαζιά. Από υπηρεσίες κάνουν εκεί μόνο το στάνταρΜονο vip πας φίλε ή πας και στο άλλο το nuru.gr;