You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 697K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.442
- Πόντοι
- 5.595
Για Ιζαμπέλα ψήνομαι για επόμενηΗ Ιζαμπέλα στην φωτό εντυπωσιακή αλλά δεν έχουμε ακόμη κριτικές . Η Μαρία άραγε στο καινούργιο περιβάλλον άλλαξε συμπεριφορά ή όχι ,αν όχι την βλέπω να σύντομα πεινάει...![]()
Για Μαρία δίκιο έχεις, αλλά με τόσο ανταγωνισμό δεν ψαχνομαι για άμεσα
hanszimer
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2022
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.699
- Πόντοι
- 4.380
Που ακριβώς?Εχει μαγαζί στην μιχαλακοπουλου οποιος θελει για μασαζ σώμα με σώμα.
BruceDickWayne
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2020
- Like
- 130
- Πόντοι
- 1
Με την Σαντι τι εγινε ρε παιδια ξερει κανεις;Πολυ καυλιαρα ηταν .
Η Μαρία φίλε να αλλάξει συμπεριφορά γιατί για να κάνει τα γούστα σού;όταν η Μαρία έκανε nuru η σημερινές κορασίδες δεν ξέραν αν τρώγεται η αν πίνετε, και να ανταγωνιστεί ποίες? Είναι της παλιάς σχολής αν δεν το ξέρεις μάθε το,και στο nuru δεν την πλησιάζει καμία και παραμένει μοναδική με μεγάλη διαφορά.Η Ιζαμπέλα στην φωτό εντυπωσιακή αλλά δεν έχουμε ακόμη κριτικές . Η Μαρία άραγε στο καινούργιο περιβάλλον άλλαξε συμπεριφορά ή όχι ,αν όχι την βλέπω να σύντομα πεινάει...![]()
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.442
- Πόντοι
- 5.595
Η Μαρία φίλε να αλλάξει συμπεριφορά γιατί για να κάνει τα γούστα σού;όταν η Μαρία έκανε nuru η σημερινές κορασίδες δεν ξέραν αν τρώγεται η αν πίνετε, και να ανταγωνιστεί ποίες? Είναι της παλιάς σχολής αν δεν το ξέρεις μάθε το,και στο nuru δεν την πλησιάζει καμία και παραμένει μοναδική με μεγάλη διαφορά.
Άκου Τέλη με το πρώτο σου ποστ.. διάβασε πρώτα τα ψιλά γράμματα εγγραφής στο μπου.. απαιτείται άψογη γνώση της Ελληνικής γλώσσας, ορθογραφία, συντακτικό κλπ..
Μετά στέλνεις ένα welcome μήνυμα..
και μετά σε περιμένουμε
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 456
βρε νεόκοπε εγώ δεν το γουστάρω αυτό το ''στεγνό'' πρόγραμμα και από ότι βλέπω πολλοί άλλοι , αλλά αν έχει δουλίτσα η μεγαλοκοπέλα ας συνεχίσει έτσιΗ Μαρία φίλε να αλλάξει συμπεριφορά γιατί για να κάνει τα γούστα σού;όταν η Μαρία έκανε nuru η σημερινές κορασίδες δεν ξέραν αν τρώγεται η αν πίνετε, και να ανταγωνιστεί ποίες? Είναι της παλιάς σχολής αν δεν το ξέρεις μάθε το,και στο nuru δεν την πλησιάζει καμία και παραμένει μοναδική με μεγάλη διαφορά.
Πήγαινε στα προηγούμενα μου ποστ να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα,μπας και μάθεις κάτι περισσότερο και άσε το συντακτικό για κανένα συγγραφέα.Άκου Τέλη με το πρώτο σου ποστ.. διάβασε πρώτα τα ψιλά γράμματα εγγραφής στο μπου.. απαιτείται άψογη γνώση της Ελληνικής γλώσσας, ορθογραφία, συντακτικό κλπ..
Μετά στέλνεις ένα welcome μήνυμα..
και μετά σε περιμένουμε
Δεν είναι πρόγραμμα είναι μασάζ κ από τα καλύτερα μάλιστα.βρε νεόκοπε εγώ δεν το γουστάρω αυτό το ''στεγνό'' πρόγραμμα και από ότι βλέπω πολλοί άλλοι , αλλά αν έχει δουλίτσα η μεγαλοκοπέλα ας συνεχίσει έτσι![]()
Ε ναι, αρκεί να σέβεσαι έχει το καλύτερο μενού...Θα συμφωνήσω… εγώ θέλω και τον φραπέ μου και εάν είναι και με καλαμάκι ακόμα καλύτερα![]()
Μιχαλακοπουλου 39 εχει και σαιτ απο Google nuru massage.Που ακριβώς?
Χμ λογικά όλο και κάποια θα υπάρχει αλλά θέλει να έχεις δοκιμάσει και από τα δύο σχεδόν όλο το ρόστερυπαρχει καποια κοπελλα που κανει καλαμακι σε καποιο απο τα 2 μαγαζια με nuru?
tarifas pirea
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 6
- Like
- 852
- Πόντοι
- 361
πηγαινε σελιδα 76 διαβασε κριτικη μου.δεν περιγραφω αλλο...εχεμυθεια το πιστευω μουυπαρχει καποια κοπελλα που κανει καλαμακι σε καποιο απο τα 2 μαγαζια με nuru?

Επίσκεψη μετά από καιρό σε Βανέσσα Nuru Athens . Η κοπέλα για μένα εμφανισιακά είναι από τα καλύτερα που παίζουν στο χώρο. Στην αρχή φαίνεται λίγο απόμακρη αλλά αν βρεις τα κουμπιά της χαλαρώνει και γίνεται φουλ ερωτική . Εγώ έχω τρομερή χημεία , τα βρίσκουμε , δεν θα ξανά αφήσω τόσο πολύ καιρό να πάω …..
Ναι Μιχαλοπούλου η Veronika χρεώνει έξτρα βέβαια η συγκεκριμένη την είδα και στο nuru Vip και την ακύρωσα επιτόπου είναι μόνιμος αξιριστη και δεν αξίζει ούτε γαι φραπέ πολύ ασκιμη φάτσα για τα γούστα μου ,και η Νικόλ που έχει σταματήσει έκανε τα πάντα με έξτρα χρέωση φυσικά,,πάνω κάτω όλες κάνουν.υπαρχει καποια κοπελλα που κανει καλαμακι σε καποιο απο τα 2 μαγαζια με nuru?
Καλά όλες ζητάνε tip ειδικά Μιχαλοπούλου έχουν τιμοκατάλογο ,εμένα η Λέξη ήταν σούπερ από κορμί άγαλμα και πολύ αισθησιακή στο μασάζ οκ χαλαρά το πήγαινε....H bella ήταν κορυφή που την πρόλαβα. Πήγα με lexi δεν πέτυχε όπως με τις άλλες κοπέλες που έχω κάνει. Απότομη οριακά αγενής ενώ ειναι όμορφουλα με ωραίο σώμα . Δεν το έχει με το μασάζ και με έφερε σε δύσκολη θέση γιατί για κάτι αγγιγματα μου ζήταγε χρήμα. Καμία σχέση με τα αλλα κορίτσια.... Απλά σου λέω και για την lexi για να μην κλάψεις. Αυτά
akispa1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2024
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Θα συμφωνήσω για την Μαρία αλλα και γενικά που πάει κάθε ένας για nuru και αν δεν φάει μπριζόλα αρχίζει τις κριτικες. Χαλαρά....Ε ναι, αρκεί να σέβεσαι έχει το καλύτερο μενού...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.512
- Πόντοι
- 456
Βρε φίλε δεν μιλάμε για μπριζόλα ούτε καν για καλαμάκι οι περισσότεροι ,αλλά χωρίς να αγγίζεις είναι σαν φαγητό χωρίς αλατοπίπεροΘα συμφωνήσω για την Μαρία αλλα και γενικά που πάει κάθε ένας για nuru και αν δεν φάει μπριζόλα αρχίζει τις κριτικες. Χαλαρά....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις