Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 697K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456
Η Ιζαμπέλα στην φωτό εντυπωσιακή αλλά δεν έχουμε ακόμη κριτικές . Η Μαρία άραγε στο καινούργιο περιβάλλον άλλαξε συμπεριφορά ή όχι ,αν όχι την βλέπω να σύντομα πεινάει...:grin::grin::grin:

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.442
Πόντοι
5.595
Η Ιζαμπέλα στην φωτό εντυπωσιακή αλλά δεν έχουμε ακόμη κριτικές . Η Μαρία άραγε στο καινούργιο περιβάλλον άλλαξε συμπεριφορά ή όχι ,αν όχι την βλέπω να σύντομα πεινάει...:grin::grin::grin:
Για Ιζαμπέλα ψήνομαι για επόμενη
Για Μαρία δίκιο έχεις, αλλά με τόσο ανταγωνισμό δεν ψαχνομαι για άμεσα

dani69

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Κριτικές
3
Like
1.071
Πόντοι
81
Εχει μαγαζί στην μιχαλακοπουλου οποιος θελει για μασαζ σώμα με σώμα.

BruceDickWayne

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
130
Πόντοι
1
Με την Σαντι τι εγινε ρε παιδια ξερει κανεις;Πολυ καυλιαρα ηταν .

telisp

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Η Μαρία φίλε να αλλάξει συμπεριφορά γιατί για να κάνει τα γούστα σού;όταν η Μαρία έκανε nuru η σημερινές κορασίδες δεν ξέραν αν τρώγεται η αν πίνετε, και να ανταγωνιστεί ποίες? Είναι της παλιάς σχολής αν δεν το ξέρεις μάθε το,και στο nuru δεν την πλησιάζει καμία και παραμένει μοναδική με μεγάλη διαφορά.

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
5.442
Πόντοι
5.595
Η Μαρία φίλε να αλλάξει συμπεριφορά γιατί για να κάνει τα γούστα σού;όταν η Μαρία έκανε nuru η σημερινές κορασίδες δεν ξέραν αν τρώγεται η αν πίνετε, και να ανταγωνιστεί ποίες? Είναι της παλιάς σχολής αν δεν το ξέρεις μάθε το,και στο nuru δεν την πλησιάζει καμία και παραμένει μοναδική με μεγάλη διαφορά.

Άκου Τέλη με το πρώτο σου ποστ.. διάβασε πρώτα τα ψιλά γράμματα εγγραφής στο μπου.. απαιτείται άψογη γνώση της Ελληνικής γλώσσας, ορθογραφία, συντακτικό κλπ..

Μετά στέλνεις ένα welcome μήνυμα..

και μετά σε περιμένουμε

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456
βρε νεόκοπε εγώ δεν το γουστάρω αυτό το ''στεγνό'' πρόγραμμα και από ότι βλέπω πολλοί άλλοι , αλλά αν έχει δουλίτσα η μεγαλοκοπέλα ας συνεχίσει έτσι:sunglasses:

telisp

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Άκου Τέλη με το πρώτο σου ποστ.. διάβασε πρώτα τα ψιλά γράμματα εγγραφής στο μπου.. απαιτείται άψογη γνώση της Ελληνικής γλώσσας, ορθογραφία, συντακτικό κλπ..

Μετά στέλνεις ένα welcome μήνυμα..

και μετά σε περιμένουμε
Πήγαινε στα προηγούμενα μου ποστ να διαβάσεις τα ψιλά γράμματα,μπας και μάθεις κάτι περισσότερο και άσε το συντακτικό για κανένα συγγραφέα.

telisp

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
28
Πόντοι
0
βρε νεόκοπε εγώ δεν το γουστάρω αυτό το ''στεγνό'' πρόγραμμα και από ότι βλέπω πολλοί άλλοι , αλλά αν έχει δουλίτσα η μεγαλοκοπέλα ας συνεχίσει έτσι:sunglasses:
Δεν είναι πρόγραμμα είναι μασάζ κ από τα καλύτερα μάλιστα.

κοτα

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2016
Like
80
Πόντοι
1
υπαρχει καποια κοπελλα που κανει καλαμακι σε καποιο απο τα 2 μαγαζια με nuru?

Theodor73

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Κριτικές
55
Like
5.662
Πόντοι
7.636
Χμ λογικά όλο και κάποια θα υπάρχει αλλά θέλει να έχεις δοκιμάσει και από τα δύο σχεδόν όλο το ρόστερ

• Like
Αντιδράσεις: telisp

tarifas pirea

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
6
Like
852
Πόντοι
361
πηγαινε σελιδα 76 διαβασε κριτικη μου.δεν περιγραφω αλλο...εχεμυθεια το πιστευω μου:rockon:

telisp

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
28
Πόντοι
0
Επίσκεψη μετά από καιρό σε Βανέσσα Nuru Athens . Η κοπέλα για μένα εμφανισιακά είναι από τα καλύτερα που παίζουν στο χώρο. Στην αρχή φαίνεται λίγο απόμακρη αλλά αν βρεις τα κουμπιά της χαλαρώνει και γίνεται φουλ ερωτική . Εγώ έχω τρομερή χημεία , τα βρίσκουμε , δεν θα ξανά αφήσω τόσο πολύ καιρό να πάω …..

Ναι Μιχαλοπούλου η Veronika χρεώνει έξτρα βέβαια η συγκεκριμένη την είδα και στο nuru Vip και την ακύρωσα επιτόπου είναι μόνιμος αξιριστη και δεν αξίζει ούτε γαι φραπέ πολύ ασκιμη φάτσα για τα γούστα μου ,και η Νικόλ που έχει σταματήσει έκανε τα πάντα με έξτρα χρέωση φυσικά,,πάνω κάτω όλες κάνουν.

telisp

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2025
Like
28
Πόντοι
0
H bella ήταν κορυφή που την πρόλαβα. Πήγα με lexi δεν πέτυχε όπως με τις άλλες κοπέλες που έχω κάνει. Απότομη οριακά αγενής ενώ ειναι όμορφουλα με ωραίο σώμα . Δεν το έχει με το μασάζ και με έφερε σε δύσκολη θέση γιατί για κάτι αγγιγματα μου ζήταγε χρήμα. Καμία σχέση με τα αλλα κορίτσια.... Απλά σου λέω και για την lexi για να μην κλάψεις. Αυτά
Καλά όλες ζητάνε tip ειδικά Μιχαλοπούλου έχουν τιμοκατάλογο ,εμένα η Λέξη ήταν σούπερ από κορμί άγαλμα και πολύ αισθησιακή στο μασάζ οκ χαλαρά το πήγαινε....

akispa1988

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
52
Πόντοι
0
Ε ναι, αρκεί να σέβεσαι έχει το καλύτερο μενού...
Θα συμφωνήσω για την Μαρία αλλα και γενικά που πάει κάθε ένας για nuru και αν δεν φάει μπριζόλα αρχίζει τις κριτικες. Χαλαρά....

• Like
Αντιδράσεις: telisp

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.512
Πόντοι
456
Θα συμφωνήσω για την Μαρία αλλα και γενικά που πάει κάθε ένας για nuru και αν δεν φάει μπριζόλα αρχίζει τις κριτικες. Χαλαρά....
Βρε φίλε δεν μιλάμε για μπριζόλα ούτε καν για καλαμάκι οι περισσότεροι ,αλλά χωρίς να αγγίζεις είναι σαν φαγητό χωρίς αλατοπίπερο :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom