You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νταίζη Ελληνίδα ( ινκόγκνιτο)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Daisy.skg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Μπορει απλα να ειναι ψηλομυτα..μην σκας συνάδελφε προχώρα παρακάτω, τόσες κοπέλες έχει στην πιάτσα, αυτή θα χάσει το μεροκάματο αν δεν απαντάει

North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Δεν δινει κωλο τελικα; Γλωσσοφιλα εχει στο μενου;αυτό που με τρελαίνει είναι ότι συμμετέχει και η Νταίζη με like στην συζήτηση μας! Α ρε Νταίζη μουνάρα! Ανωμαλιάρα!
Να σου πω ρε Νταίζη και κάτι; Αν αρχίσεις δίνεις και κώλο με τέτοια κωλάρα που έχεις, μας βλέπω να κάνουμε ουρά εκεί στην Φρίξου μέχρι κάτω στα σκαλοπάτια χαχα
Δίνει ανάλαγα με το μέγεθος από ότι κατάλαβα! Οπότε όσοι την έχουν XL αποκλείονται! Γλωσσόφιλα εμένα έκανε η αλήθεια! Είναι πολύ καυλιάρα γκόμενα!Δεν δινει κωλο τελικα; Γλωσσοφιλα εχει στο μενου;
Petros Erimitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 561
- Πόντοι
- 21
Αλλη Νταιζη θα καταλαβες εσυαυτό που με τρελαίνει είναι ότι συμμετέχει και η Νταίζη με like στην συζήτηση μας! Α ρε Νταίζη μουνάρα! Ανωμαλιάρα!
Να σου πω ρε Νταίζη και κάτι; Αν αρχίσεις δίνεις και κώλο με τέτοια κωλάρα που έχεις, μας βλέπω να κάνουμε ουρά εκεί στην Φρίξου μέχρι κάτω στα σκαλοπάτια χαχα
οχι αυτή είναι αφού έχει ανεβάσει και φωτογραφίες τηςΑλλη Νταιζη θα καταλαβες εσυ
Μονο αυτό δεν είμαι σιγουραΜπορει απλα να ειναι ψηλομυτα..![]()
8μμ αγαπηαπό τι ώρα θα είσαι σήμερα Δευτέρα Νταίζη;
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
Όσοι σε ξέρουμε ξερουμε τι είσαι μην αγχώνεσαι Νταίζη φιλάκιαΜονο αυτό δεν είμαι σιγουρα
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.867
- Πόντοι
- 3.346
Τελικά είμαι δίπλα στο ,![]()
τις επόμενες μέρες θα έρθω να τρυγήσω την κορμάρα σου
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.867
- Πόντοι
- 3.346
Γλωσσόφιλα εμένα έκανε η αλήθεια! Είναι πολύ καυλιάρα γκόμενα!
το σεξ χωρίς γλωσσόφιλα είναι σαν να τρως άνοστο φαγητό χωρίς μπαχαρικά. Τα γλωσσόφιλα απογειώνουν την πράξη στο μέγιστο
Ακριβώς έτσι! Και ας λένε μερικοί ότι σιγά μην φιλήσω την άλλη που πήγε και πήρε τόσες πίπες κλπ. Θαρρείς και δεν κολλάς από στοματικό χωρίς καπότα και ακόμα και από δερματικές νόσους. Τέλος πάντων τα έχουμε πει αυτά! Οποίος θέλει να μην κολλήσει δεν γαμάει στα μπουρδελα και τέλος!το σεξ χωρίς γλωσσόφιλα είναι σαν να τρως άνοστο φαγητό χωρίς μπαχαρικά. Τα γλωσσόφιλα απογειώνουν την πράξη στο μέγιστο
Zora Ideale
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2026
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Φίλε μου θα διαφωνήσω με όλη την ευγένεια, εγώ πιστεύω και είναι ταπεινή μου γνώμη ότι είτε κάνεις σεξ σε οίκο είτε με γκόμενα αν παίρνεις σωστές προφυλάξεις και προσέχεις, οι πιθανότητες να κολλήσεις τίποτα είναι μηδαμινές.Ακριβώς έτσι! Και ας λένε μερικοί ότι σιγά μην φιλήσω την άλλη που πήγε και πήρε τόσες πίπες κλπ. Θαρρείς και δεν κολλάς από στοματικό χωρίς καπότα και ακόμα και από δερματικές νόσους. Τέλος πάντων τα έχουμε πει αυτά! Οποίος θέλει να μην κολλήσει δεν γαμάει στα μπουρδελα και τέλος!
New megistanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2025
- Κριτικές
- 3
- Like
- 678
- Πόντοι
- 81
Ωραίο μπορεί να είναι αλλά εγώ δε φιλάω 2 κοπέλες είχαν κάνει την κίνηση και έκανα πίσω δεν μου βγαίνει
ΣωστόςΩραίο μπορεί να είναι αλλά εγώ δε φιλάω 2 κοπέλες είχαν κάνει την κίνηση και έκανα πίσω δεν μου βγαίνε
Petros Erimitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2025
- Κριτικές
- 6
- Like
- 561
- Πόντοι
- 21
Κωλαρα εγραφες και κατι τετοια ψιλοακυρα με αυτη τη Νταιζη. Κατι δεν παει καλα εδωοχι αυτή είναι αφού έχει ανεβάσει και φωτογραφίες της
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.976
- Πόντοι
- 10.555
πρωκτικο τελικα κανεις;
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)