North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.419
- Πόντοι
- 2.046
Σε πιστευω.Μονο αυτό δεν είμαι σιγουρα
Σε πιστευω.Μονο αυτό δεν είμαι σιγουρα
Εννοειται η υγεια πανω απ ολα! αλλιως δενΕγώ θα πω ο,τι καλό είναι να σκεφτόμαστε και με το επάνω κεφάλι, ειδικά όταν πρόκειται για την υγεία παιδιά.
καθολουΚι εγω μπερδευτηκα λιγο, μαλλον και κανει και δεν κανει, οπως και στα γλωσσοφιλα και δινει και δεν δινει.πρωκτικο τελικα κανεις;
Δεν εισαι ρομαντικος μπουρδελιαρης φιλε μου.Ωραίο μπορεί να είναι αλλά εγώ δε φιλάω 2 κοπέλες είχαν κάνει την κίνηση και έκανα πίσω δεν μου βγαίνει
ο ρομαντικος μπουρδελιαρης κανει ακαποτο σεξ.Δεν εισαι ρομαντικος μπουρδελιαρης φιλε μου.![]()
Πριν λιγο που περασα απο τα δυο στουντιο δεν δουλευε. Μαλλον πηγε βραδυ.χαίρεται θα δουλεύει το κορίτσι το τριήμερο ή θα πιάσει τον Μαι??
Ας μας απαντήσει η ίδια για το προγραμμα της το τριημερο γιατί η Σαντρα καραδοκεί............Πριν λιγο που περασα απο τα δυο στουντιο δεν δουλευε. Μαλλον πηγε βραδυ.
Μήπως εννοείς 6931 ;Το απόγευμα 8-12 θα δουλέψω στο ξενοδοχείο ρεξ για ραντεβού 6031746930
Oxi emena 60 ksekinaeiΜήπως εννοείς 6931 ;
Παρε στο τηλ. που εδωσε. Αν δεν το σηκωσει ειναι σε στουντιο, αν το σηκωσει θα πατε ξενοδοχειο.Σημερα που θα εισαι και ποιες ωρες;
και σε ποιο στουντιο; θα τα παρω ολα σβαρνα;Παρε στο τηλ. που εδωσε. Αν δεν το σηκωσει ειναι σε στουντιο, αν το σηκωσει θα πατε ξενοδοχειο.![]()
σε 2 δουλευει απο τι καταλαβα. Ειναι κολλητα, το ενα ειναι το χ και το αλλο στον πρωτο οροφο ινκογκνιτο. Φριξου οπως ανεβαινουμε αριστερα.και σε ποιο στουντιο; θα τα παρω ολα σβαρνα;
Είσαι μόνιμα σε δωμάτιο και ερχόμαστε με ραντεβού μωράκι?Ειιι στο ΡΕΞ σήμερα