Νέα

Νταίζη Ελληνίδα ( ινκόγκνιτο)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Daisy.skg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 90
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
από τι ώρα θα είσαι σήμερα Δευτέρα Νταίζη;

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.419
Πόντοι
2.046
αυτό που με τρελαίνει είναι ότι συμμετέχει και η Νταίζη με like στην συζήτηση μας! Α ρε Νταίζη μουνάρα! Ανωμαλιάρα!
Να σου πω ρε Νταίζη και κάτι; Αν αρχίσεις δίνεις και κώλο με τέτοια κωλάρα που έχεις, μας βλέπω να κάνουμε ουρά εκεί στην Φρίξου μέχρι κάτω στα σκαλοπάτια χαχα
Δεν δινει κωλο τελικα; Γλωσσοφιλα εχει στο μενου;

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
Δεν δινει κωλο τελικα; Γλωσσοφιλα εχει στο μενου;
Δίνει ανάλαγα με το μέγεθος από ότι κατάλαβα! Οπότε όσοι την έχουν XL αποκλείονται! Γλωσσόφιλα εμένα έκανε η αλήθεια! Είναι πολύ καυλιάρα γκόμενα!

Petros Erimitis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2025
Κριτικές
6
Like
561
Πόντοι
21
αυτό που με τρελαίνει είναι ότι συμμετέχει και η Νταίζη με like στην συζήτηση μας! Α ρε Νταίζη μουνάρα! Ανωμαλιάρα!
Να σου πω ρε Νταίζη και κάτι; Αν αρχίσεις δίνεις και κώλο με τέτοια κωλάρα που έχεις, μας βλέπω να κάνουμε ουρά εκεί στην Φρίξου μέχρι κάτω στα σκαλοπάτια χαχα
Αλλη Νταιζη θα καταλαβες εσυ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
22
Like
7.867
Πόντοι
3.346
Γλωσσόφιλα εμένα έκανε η αλήθεια! Είναι πολύ καυλιάρα γκόμενα!

το σεξ χωρίς γλωσσόφιλα είναι σαν να τρως άνοστο φαγητό χωρίς μπαχαρικά. Τα γλωσσόφιλα απογειώνουν την πράξη στο μέγιστο

Νikitas

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
1.631
Πόντοι
1.666
το σεξ χωρίς γλωσσόφιλα είναι σαν να τρως άνοστο φαγητό χωρίς μπαχαρικά. Τα γλωσσόφιλα απογειώνουν την πράξη στο μέγιστο
Ακριβώς έτσι! Και ας λένε μερικοί ότι σιγά μην φιλήσω την άλλη που πήγε και πήρε τόσες πίπες κλπ. Θαρρείς και δεν κολλάς από στοματικό χωρίς καπότα και ακόμα και από δερματικές νόσους. Τέλος πάντων τα έχουμε πει αυτά! Οποίος θέλει να μην κολλήσει δεν γαμάει στα μπουρδελα και τέλος!

Zora Ideale

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2026
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
0
Ακριβώς έτσι! Και ας λένε μερικοί ότι σιγά μην φιλήσω την άλλη που πήγε και πήρε τόσες πίπες κλπ. Θαρρείς και δεν κολλάς από στοματικό χωρίς καπότα και ακόμα και από δερματικές νόσους. Τέλος πάντων τα έχουμε πει αυτά! Οποίος θέλει να μην κολλήσει δεν γαμάει στα μπουρδελα και τέλος!
Φίλε μου θα διαφωνήσω με όλη την ευγένεια, εγώ πιστεύω και είναι ταπεινή μου γνώμη ότι είτε κάνεις σεξ σε οίκο είτε με γκόμενα αν παίρνεις σωστές προφυλάξεις και προσέχεις, οι πιθανότητες να κολλήσεις τίποτα είναι μηδαμινές.

New megistanas

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2025
Κριτικές
3
Like
678
Πόντοι
81
Ωραίο μπορεί να είναι αλλά εγώ δε φιλάω 2 κοπέλες είχαν κάνει την κίνηση και έκανα πίσω δεν μου βγαίνει

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.976
Πόντοι
10.555
πρωκτικο τελικα κανεις;

Stories