Νέα

Νίκος Αλέφαντος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alphonso
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 334
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
685
Κριτικές
78
Like
735
Πόντοι
6.135
Η μεγαλύτερη στατιστική ανωμαλία της φύσης είναι ίσως η μετάλλαξη της διάνοιας που βρέθηκε ένα μόνο είδος να την έχει σε συντριπτικά δυνατότερο βαθμό από τα εκατομμύρια άλλα είδη και κυριάρχησε απόλυτα. Μέσα στην μοναδικά εξελιγμένη φαντασία του γίνεται πραγματικά της πουτάνας. Βγαίνει ταραχή στην κοινωνία και στη σεξουαλικότητα.
...
Αν και εκτός θέματος:
Πυραμίδα λέγεται και ισχύει παντού - πάντα κάποιος είναι στην κορυφή!

Κάποιος είναι ο γρηγορότερος: Η τσίτα,
Κάποιος είναι ο βαρύτερος: Η γαλάζια φάλαινα,
Κάποιος είναι ο μακροβιότερος: Η χελώνα, κ.ο.κ.
Κάποιος είναι ο εξυπνότερος: Ο άνθρωπος (Θέλω να πιστεύω)!
Αυτό που λες για συντριπτικά μεγαλύτερη απόσταση από τους άλλους μπορεί να ισχύει για την βάση αλλά -όπως και στις άλλες πυραμίδες- όχι για αυτόν που είναι αμέσως κάτω από εμάς (π.χ. Όρκα).
 

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
685
Κριτικές
78
Like
735
Πόντοι
6.135
Πέραν από ορμονικούς και τοξικούς παράγοντες που δίνουν μια βάση κάπως εξηγήσιμη για τους θηλυπρεπείς υπάρχουν και οι σκληρού ανδρικού προφίλ και παραλλαγές επί παραλλαγών σοδομιστών να βρίθουν παντού ακόμα και ακραίοι σε κοινωνικο-ιστορικές σέκτες ανδροκρατίας από ελίτ πολεμιστές και κλειστά μοναστήρια μέχρι στους φαιοχίτωνες Γερμανούς και βάλε.
Μα και εκεί, δεν υπάρχει κάτι που ξεκάθαρα να τους αποκλείει σαν αιτία.
Οι ΑΦΥΣΙΚΕΣ επιδράσεις δεν έχουν ούτε ξεκάθαρο ούτε ΑΝΑΛΟΓΟ αποτέλεσμα!
Πολλοί δεν περιμένουν ότι αυξάνοντας -πέρα από ένα σημείο- την τεστοστερόνη ΔΕΝ γίνεσαι ULTRA-άνδρας!
Μπορεί να γίνεσαι λιγότερο -τεκμηριωμένο αυτό- από... ένας θεός ξέρει τι!
 

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
685
Κριτικές
78
Like
735
Πόντοι
6.135
Άλλοι πιο ειλικρινείς λένε "δεν κάνω για παιδιά εγώ" αλλά υποψιάζομαι ότι πάρα πολλοί είχαν πατέρα πούστη και είναι οι κρυφοί που βγαίνουν πιο εύκολα φόρα τώρα και φαίνονται πολλοί. Μάλλον πάντα ήταν περισσότεροι από όσο νομίζαμε και ήταν μασκέ.
Μπορεί, εδώ όμως επιβεβαιώνεις αυτό που είχα πει, ότι από ένα ανώμαλο περιβάλλον (πούστης πατέρας) δεν είναι έκπληξη αν προκύψει κάτι επίσης ανώμαλο.
 

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
685
Κριτικές
78
Like
735
Πόντοι
6.135
Το τι ζητάνε και το τι θα πάρουνε είναι άλλο θέμα. Μάλλον θα πάρουν ένα αρχίδι. Αλλά ανέφερα ότι δεν τους κόβει η πουστιά την διάθεση για αναπαραγωγή απαραίτητα και ότι αυτό φαίνεται από ορισμένα αιτήματα που μάλλον θα δούμε.
Ε όχι δα! Την κόβει και την παρακόβει!
Το να είναι ο άλλος πούστης σημαίνει ότι το φυσιολογικό και ο πόθος για αυτόν είναι να ζευγαρώσει με άντρα(λέμε τώρα).
Σκέψου την αποστροφή του να ζευγαρώσει με το λάθος -για αυτόν- φύλο.

Προσπάθησε να "μπεις στα παπούτσια του" να το καταλάβεις:

Άμα είσαι στρέιτ άντρας και σου λέγαν ότι άμα θες παιδιά πρέπει να "κάνεις τη θυσία" να παντρευτείς άντρα και να κάτσεις να στον φορέσει!

Μην μου πεις ότι δεν θα σου έκοβε ΚΑΤΑ ΤΙ τη διάθεση ε!;!;
 

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
685
Κριτικές
78
Like
735
Πόντοι
6.135
Τεσπα ενδιαφέρον αιώνιο θέμα που άκρη δεν θα βρούμε εδώ, ασχολείται η επιστήμη να μας πει, και αν ποτέ, γιατί ξεφεύγει πολύ και αναπτύσσεται στην κοινωνική φαντασία η σεξουαλικότητα μετά, όποια και αν είναι η ανθρώπινη κατασκευαστική βάση.

Κάνεις λάθος γιατί υπάρχει και σε αυτό άκρη και είναι προφανέστατη!
Ανεξαρτησία από την "ανθρώπινη κατασκευαστική βάση" (που λες με το "όποια και αν είναι") δεν υπάρχει και το ξέρεις όπως όλοι μας!

Άμα ήταν έτσι, με το ποσοστό (περίπου) 50-50 αρσενικών - θηλυκών που ισχύει θα υπήρχε ένα 33% μόνο ποσοστό ετερόφυλων ζευγαριών (περίπου)!
Η εμπειρία μας δείχνει το αντίθετο: Το ποσοστό πλησιάζει το 100%!

Σε ΟΛΕΣ τις χώρες του κόσμου - ακόμη και σε αυτές που το σύνθημα: "It's cool to be πούστης" κοντεύει να γραφτεί στη σημαία τους και τα πουσταριά ενθαρρύνονται από την κοινωνία να δίνουν στον καθένα να ξεσκίζει ελεύθερα τις κωλάρες τους τα ποσοστά ετερόφυλων δεν πέφτουν και πολύ κάτω από το 90%!

Αλλά ακόμα και αν -χάρη συζητήσεως- δεχθούμε μια παγκόσμια κυριαρχία των ΜΜΕ- ελοχίμ, (βάλε τον αγαπημένο σου φανταστικό εχθρό), κλπ, η οποία επιβάλει μια τέτοια κοινωνική "νόρμα" αυτό δεν θα εξηγούσε γιατί αυτός ο κανόνας της φύσης (το αρσενικό να γαμάει το θηλυκό) δεν παραβιάζεται ούτε στα ζώα!

Παραθέτω από wiki για τους κολλημένους που τη θέλανε διακαώς:
"Thus, a homosexual orientation, if one can speak of such thing in animals, seems to be a rarity"

Η επιστήμη λοιπόν έχει εν πολλοίς ΗΔΗ μιλήσει:
ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ!
 

Krang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Μηνύματα
1.535
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ένα από τα πιο cult thread εδώ μέσα,μόνο και μόνο από τον τίτλο :P :P
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΑΝ

Είδα όλα τα ματς της πρώτης αγωνιστικής και θα σας πω ποιες ομάδες με εντυπωσίασαν από τις μεγάλες και από τις μικρές.
Στην Αγγλία έκανε τραγικά λάθη ο προπονητής. Πρώτα απ΄ όλα δεν μπορώ να βλέπω ολόκληρη Αγγλία να μην έχει έναν έξω δεξιά και να παίζει ο Λαλάνα. Αυτός είναι για να παίζει ...κόφτης! Δεν είναι ο αέρινος πλάγιος, η Αγγλία έχει βγάλει παικταράδες εκεί στο παρελθόν. Και ο Στέρλινγκ από την άλλη πλευρά δεν τράβηξε. Ούτε ο φορ ο Κέιν. Δεν γίνεται κύριε να έχεις τέτοιους μπροστά και να αφήνεις έξω τον Βάρντι. Αδιανόητο ότι δεν έπαιξε καθόλου ο Βάρντι, ο Νο1 κυνηγός στην Πρέμιερ Λιγκ φέτος, αέρινος, έδωσε τον τίτλο στη Λέστερ.
Ο μόνος προπονητής για τον οποίο σας είχα πει πριν το Euro, ο Κόντε, τα πήγε πολύ καλά. Έδειξε πόσο καλά μπορεί να παίξει το 5-3-2, έξυπνα, το είχε δείξει και στη Γιουβέντους, θα το κάνει και στην Τσέλσι πιστεύω, πάει να πάρει με πολλά λεφτά τον Μπονούτσι να τον κάνει αρχηγό πίσω στο 5-3-2.
Με όχι μεγάλους παίκτες σαν το παρελθόν της η Ιταλία, μου έδειξε ότι έχει ομάδα πολύ καλά στημένη, ωραίοι οι στόπερ, ωραία τα μπακ, ωραία τα χαφ, και μπροστά 2 κυνηγοί. Όταν αμύνεται, έχει 8 παίκτες πίσω από την μπάλα και τον τερματοφύλακα 9! Με Πελέ σέντερ φορ, καλό κορμί, καλός γκολτζής. Όλα ξεκινάνε από τα τρία στόπερ Μπαρτζάλι, Μπονούτσι ταχύτατο και εγκέφαλο, Κελίνι με την πείρα.
Η Γερμανία για εμένα δεν είναι η παλιά Γερμανία, βασίζεται στον Γκέτσε που δεν τον πίστεψαν στην Μπάγερν, όλες οι φάσεις όμως για το γκολ πάνε στον Μίλερ. Πίσω έχει προβλήματα, τους κρατάει ο Νόιερ. Δεν τη βλέπω ακατανίκητη. Η Μπάγερν έχει παικταράδες ξένους που λείπουν από την εθνική Γερμανίας. Λεβαντόφσκι, Ριμπερί, Ρόμπεν, Ντούγκλας.
Τρεις ομάδες με εντυπωσίασαν. Η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία. Για τη Γαλλία είχα πει και πριν το Euro ότι είναι πολύ καλή ομάδα, γρήγορη ομάδα. Με Κριεζμάν-Ζιρού, καλοί παίκτες μπροστά, παίζει πολύ καλά το 4-4-2, ο Ντεσάν έχει καλά χαφ, φισέκια χαφ, από τα καλύτερα χαφ στον κόσμο ο Καντέ της Λέστερ, ο Ματουιντί, ο Πογκμπά κ.λπ.. Πάει για μεγάλα πράγματα η Γαλλία.
Το Βέλγιο πολύ ταλέντο, παικταράδες, υπεροχή, κατοχή, αλλά πίσω ήταν διαλυμένοι. Ο προπονητής ανεκδιήγητος. Δεν παίζουν έτσι με τέτοιους παικταράδες κύριε. Έχεις τεχνική, έχεις ταχύτητα, δεν έχεις βαριά φανέλα, αυτοί οι παίκτες σου προσφέρουν τη δυνατότητα να τους παρατάξεις έξυπνα στην τακτική και να δαγκώσουν τον αντίπαλο, κλείσε τους χώρους ρε.
Η Ισπανία ήταν πολύ καλή, πάει πολύ καλά ο Μοράτα, επικίνδυνη ομάδα, ο Χουάν Φραν από τα δεξιά έφτιαχνε παιχνίδι, ο Πικέ πολύ καλός, τα χαφ σε πολύ καλή κατάσταση ο Μπουσκέτς και ο Ινιέστα, έξω δεξιά βάζει τον Σίλβα να κάνει τις διαδρομές του Μέσι!
Όπως παίζει ο Μέσι στην Μπαρτσελόνα, ξεκινάει από δεξιά αλλά χώνεται σε θέση φορ, το ίδιο κάνει και ο Σίλβα. Αφήνει τη θέση του και πάει να χωθεί στα φορ. Και καλύπτει το χώρο του από δεξιά ο Χουάν Φραν το μπακ, όπως κάνει ο Άλβες στην Μπαρτσελόνα.
Από τις μικρές μού έκανε εντύπωση η Ισλανδία. Καλοί παίκτες και γάτος προπονητής με ένα 4-4-2 πολύ δουλεμένο, εξαιρετικές αλληλοκαλύψεις, δεν δίνουν χώρους και φεύγουν ταχύτατα μπροστά. Μπορούν να σου κάνουν ζημιά. Εξουδετέρωσαν τον Ρονάλντο ο οποίος μετά τον τραυματισμό του είναι πεσμένος, δεν έχει τα μπασίματα που είχε.
Έχει καλή ομάδα όμως η Πορτογαλία, αν ανέβει ο Ρονάλντο μπορεί να κάνει πράγματα αυτή η ομάδα. Έχει καλούς παίκτες.
Πάντως οι Ισλανδοί παρ΄ ότι πολύ μικρή χώρα με εντυπωσίασαν. Και ο Φινμπόγκασον έτσι όπως τον είδα, πολύ ανεβασμένος ήταν, μακάρι να έπαιζε έτσι στον Ολυμπιακό.
Η άλλη μικρή ομάδα που μου άρεσε ήταν η Αλβανία. Στήθηκε καλά, τρέξανε πολύ, έπαιζαν με 10 παίκτες από το 36΄, πολύ καλός ο Κάτσε του ΠΑΟΚ, έκανε αισθητή την παρουσία της αυτή η ομάδα, δεν είναι της πλάκας. Και στο τέλος αδικήθηκε, δεν τους έδωσαν καθαρό πέναλτι να ισοφαρίσουν, είχαν και μια μεγάλη ευκαιρία στο 93΄, σούταραν πάνω στον τερματοφύλακα από τα 6 μέτρα. Και πολύ κόσμο κουβάλησαν εκεί, φανατισμένο κόσμο.
Εδώ είμαστε, θα δούμε και τα άλλα ματς και θα τα λέμε. Δεν είναι άσχημο το Euro, βλέπεις μπαλίτσα.
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
66
Πόντοι
166
οσοι γουσταρουν αλεφαντο καργα tilesport παρεπιπτοντως ψαχνω την εκπομπή του και δε τη βρισκω τη χθεσινη μαλλον δε βγηκε δευτερα 19 ιουνιου
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: «Ο ΚΟΝΤΕ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΚΤΙΚΗΣ»

Πριν πω για το Euro, να σχολιάσω τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Πρώτα για τον Ρομπέρτο, είναι μία μεγάλη απώλεια, έφυγε για οικογενειακούς λόγους, υπάρχει στεναχώρια, αλλά είμαι σίγουρος ότι ο Μαρινάκης θα πάρει μεγάλο τερματοφύλακα. Δεν μπορεί να πάει μόνο με τον Καπίνο. Θα πάρει τερματοφύλακα έμπειρο να διεκδικεί τη θέση του βασικού.
Δείτε το Euro, είναι η διοργάνωση των μεγάλων τερματοφυλάκων. Τη διαφορά την κάνουν δύο πράγματα: Oι τερματοφύλακες και η τακτική της αντεπίθεσης, της γερής άμυνας και της γρήγορης κόντρας μπροστά. Το ποδόσφαιρο που πάντα έλεγα ότι θα είναι το μέλλον, το μοντέρνο, όχι το παλιό, όπως έλεγαν οι άσχετοι.
Ο Σίλβα που έφυγε από τον Ολυμπιακό, για εμένα δεν είναι μεγάλη απώλεια, ο Μαρινάκης με τις μεταγραφές που έκανε τού είχε πάρει το πρωτάθλημα από το Σεπτέμβρη! Ο Σίλβα κλότσησε την καρδάρα με το γάλα. Ενώ είχε ιστορική ευκαιρία ο Ολυμπιακός να περάσει από ένα δύσκολο όμιλο, έπαιξε την Άρσεναλ στο τελευταίο ματς λες και έπαιζε με τον ...Εργοτέλη. Τόσα αποτελέσματα τον βόλευαν και πήγε να παίξει ανοικτά σαν κουτός. Παθαίνει και το πατατράκ με την ΑΕΚ στον τελικό, χάνει και το αήττητο πιο πριν από την ΑΕΚ πάλι, ε, ποιο είναι το συνολικό αποτέλεσμα;
Δε θα ξεχάσω ποτέ την τριάδα της επίθεσης του Ολυμπιακού στον τελικό με την ΑΕΚ, ένα αλλόκοτο πράγμα άνευ προηγουμένου.
Και δεν τα λέω τώρα αυτά για τον Σίλβα που έφυγε, τα έλεγα πάντα. Όπως και για τον Βίκτορ έλεγα ότι τον είχα μπανίσει στο Καραϊσκάκη να δίνει πάντα τις συμβουλές στον Μίτσελ πριν από κάθε αλλαγή. Και όταν έφυγε ο Βίκτορ, πελαγοδρομούσε την άλλη σεζόν μόνος του ο Μίτσελ. Επίσης, ο Βίκτορ είχε διαφωνήσει για την τακτική στο Μάντσεστερ, ένα ολέθριο λάθος του Μίτσελ που στοίχισε μία ιστορική πρόκριση. Κοιτάξτε, ρε, τον Κόντε τι κάνει στο Euro, παραδίδει μαθήματα τακτικής!
Με δικαιώνει ο Κόντε και η Ιταλία. Από την αρχή του Euro σε κάθε στήλη μόνο τον Κόντε αναφέρω από τους προπονητές. Με 5-3-2, μη λέτε για 3-5-2, είναι 5-3-2. Και στο 4-2-3-1 και στο 4-4-2 τα πλάγια μπακ φεύγουν μπροστά, αλλά δεν το λέτε 2-6-2 ή 2-7-1.
Η Ιταλία λόγω του προπονητή της πέταξε έξω την Ισπανία με 2-0 και μπορούσε να τη νικήσει με 4-0! Κάθε αντεπίθεση της Ιταλίας μύριζε γκολ.
Σας ξαναλέω δύο πράγματα: Παρατηρείστε πώς κάνει διαγώνια κάλυψη η ομάδα του Κόντε όταν έχει την μπάλα ο αντίπαλος από τα άκρα. Πώς κλίνει μέσα ο αντίθετος πλάγιος μπακ και γίνεται η περιοχή φρούριο με ...4 στόπερ! Και άμα πας από τον άξονα, πώς να τους τρυπήσεις, με 3 στόπερ και 2 χαφ μπροστά τους;
Παρατηρείστε επίσης ότι ακόμα και όταν επιτίθεται η Ιταλία και ανεβαίνει πάνω από τη σέντρα, οι 3 στόπερ μένουν πάντα πίσω. Πάντα ρε! Αυτό είναι μεγάλο πλεονέκτημα διότι δεν τους βγάζεις κόντρα με τίποτα. Γι΄ αυτό κρατάει το μηδέν η Ιταλία πίσω. Όταν έχεις αυτούς τους 3 καλούς στόπερ πάντα πίσω -Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι- και μπροστά τους τον Ντε Ρόσι, με Μπουφόν τερματοφύλακα, πώς να φάνε γκολ στην κόντρα;
Βλέπουμε, λοιπόν, μια Ιταλία να προχωράει αν και δεν έχει μεγάλους παίκτες στα χαφ και στην επίθεση. Οι δύο μπροστινοί, βέβαια, είναι γρήγοροι αλλά δεν είναι οι παίκτες του παρελθόντος.
Ο μακαρίτης ο Χερέρα είχε δείξει το δρόμο και είναι πάντα επίκαιρος. Είχε πάρει 2 Κύπελλα Πρωταθλητριών και είχε δηλώσει "αν δεν παίζεις με αντεπιθέσεις και δεν κλείνεις τους διαδρόμους πίσω, είσαι ή ανόητος ή βλάκας προπονητής. Είναι ένα φοβερό όπλο για την ομάδα σου".
Τα ίδια είχε κάνει και με τη Γιουβέντους ο Κόντε και την έκανε πρωταθλήτρια Ιταλίας ενώ είχε ανέβει από τη Β΄ Εθνική.
Χωρίς μεγάλους παίκτες η Ιταλία τώρα, και όμως προχωράει χάρη στην τακτική του προπονητή. Η Ιταλία είχε πάρει Μουντιάλ στο παρελθόν με παικαταράδες. Από πιο παλιά με Βιόλα, Μανίνι, Τσερβάτι, Αντριόλο, Λοκατέλι, Μεάτσα, Πιόλα, Φεράρι, Κολαούζι.
Αργότερα με Τζεντίλε, Καπρίνι, Σιρέα, Κολοβάτι, Ταρντέλι, Οριάλι, Αντονιόνι, Κόντι, Ρόσι, Αλτομπέλι.
Τι ονόματα να θυμηθούμε άλλα, πιο παλιά Ρίβα, μετά Μπάτζιο, Μπαρέζι, Μαλντίνι κ.λπ.
Πέντε ώρες να έπαιζαν οι Ισπανοί με τους Ιταλούς, γκολ δε θα έβαζαν οι Ισπανοί. Τέτοια άμυνα είχε η Ιταλία.
Να δούμε τώρα τη μεγάλη μάχη μεταξύ Ιταλίας και Γερμανίας. Θα γίνει σφαγή, θα γίνει τρομερή μάχη στην τακτική. Στο τελευταίο τους ματς οι Γερμανοί ήταν πολύ καλοί, ανέβηκαν, τους έχει βοηθήσει η ανάσταση του Γκόμες διότι πριν με Γκέτσε φορ δεν έπειθαν. Και έχουν τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο.
Είναι το Euro των αντεπιθέσεων, είδατε και την Ισλανδία πώς πέταξε έξω την Αγγλία και την ξεφτίλισε! Επίσης, η Ισλανδία ήταν η ομάδα από τις μικρές που ξεχώρισα από την αρχή μαζί με την Αλβανία. Με ένα 4-5-1 κλείνανε τους χώρους πίσω και έφευγαν στην αντεπίθεση φισέκια.
Το ίδιο έκανε και η Χιλή που πήρε το Κόπα Αμέρικα κάτω. Χρειάστηκε να παίξει και με 5-3-2 ακόμα, φαρμάκι στις αντεπιθέσεις αυτή η ομάδα, γρήγορη, και με 10 που έμειναν, πάλι έβγαιναν γρήγορα μπροστά. Πάλι απέτυχε ο Μέσι με την eθνική Αργεντινής, είπε "φεύγω", τα παρατάει. Έχουν πέσει όλοι πάνω του να του αλλάξουν γνώμη.
Μακάρι να αλλάξει γνώμη διότι 3 παίκτες μόνο ξεχωρίζουν τώρα σε παγκόσμιο επίπεδο και χαίρεσαι να τους βλέπεις. Ο Ρονάλντο, ο Μέσι και ο Μπέιλ με την Ουαλία. Οι άλλοι πιάνονται, δεν κάνουν τη διαφορά.
Ποιος Ρούνεϊ, ο σαν παλαίμαχος, κοροϊδεύει την κοινωνία να παίζει σαν μπαλαντέρ και να μην πατάει μια φορά περιοχή, αίσχος! Κι αυτός ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας, τα διέλυσε όλα, δεν ξέρει να παίξει άμυνα.
Όταν ξεκίνησε το Euro, είχα πει για 3 ομάδες ότι ξεχωρίζω για να το πάρουν. Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία. Και είχα δώσει αουτσάιντερ το Βέλγιο. Η μία ομάδα μου έφυγε λόγω της άλλης ομάδας που την πέταξε έξω.
Το Βέλγιο στο τελευταίο ματς έπαιξε σπουδαία μπάλα, γρήγορο, ταχύτατο, και επιτέλους ανέβηκε ο Αζάρ, έκανε όργια. Τη διαλύσανε την Ουγγαρία 4-0. Με φοβερή μπροστινή τριάδα και με κενά όμως πίσω, αλλά έχει καλό τερματοφύλακα, και μου αρέσει ξαναλέω ο στόπερ ο Βερμάελεν.
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056

ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ, ΡΕ ΜΠΟΥΦΟΝ, ΣΑ ΓΕΡΟΣ 80 ΕΤΩΝ;

Θα αρχίσω με τη Γαλλία σήμερα, γιατί αν είχατε διαβάσει τι έγραφα στη στήλη πριν αρχίσει το Euro, θα είχατε δει ότι για μένα ήταν το φαβορί. Χθες η Γαλλία αποζημίωσε πολύ κόσμο με την μπαλάρα που έπαιξε, ευχαριστήθηκε η ψυχή τους μπάλα. Ανεβασμένος πολύ ο Παγιέ, ο Σισοκό, ο Γκριεζμάν, όλη η ομάδα έκανε περίτεχνο ματς. Αποζημίωσε φοβερά τον κοσμάκη η Γαλλία, ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο.
Μπήκαν 7 γκολ, είχαν ταχύτητα, συνοχή, έπαιξαν πολύ καλά. Έβαλε τρεις δυνατούς χαφ, από αριστερά έβγαινε ο Παγιέ, ο Γκριεζμάν ήταν πότε δεξιά και πότε αριστερά, ανταπεξήλθε πολύ καλά στα χαφ ο Πογκμπά, ο Σανιά μαζί με τον Σισοκό έβγαιναν ωραία από δεξιά, χωνόταν και ο Πογκμπά που του αρέσει να βγαίνει μπροστά. Έκοβε, έραβε, αλλά είχε στο μυαλό του να βγάλει και φάσεις. Μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο ματς του Euro μέχρι στιγμής και μακάρι να είναι όλα έτσι μέχρι το τέλος.

Οι Ισλανδοί είχαν εκπληκτικό στήσιμο με την Αγγλία και δεν έβγαινε ούτε κουνούπι. Ήταν πολύ κοντά οι γραμμές και φαινόταν ότι ήταν η έκπληξη. Οι Άγγλοι είχαν όλα τα όπλα μέσα, αλλά τους φάγανε λάχανο. Αλλά χθες η Ισλανδία ήταν σε χάλια κατάσταση, δραματική. Πιάστηκαν στον ύπνο με 4 στόπερ στην ευθεία! Πού πας, ρε κύριε, και παίζεις με ευθεία, 25-30 μέτρα έξω από την περιοχή σου, όταν έχει ο αντίπαλος έχει την μπάλα; Έχουν πάρει τα μυαλά σου αέρα ρε! Απαράδεκτος ο προπονητής των Ισλανδών!
Όταν φτάνεις εκεί που έφτασες, δεν παίζεις έτσι. Αναγνωρίζεις ότι είναι ανώτερος ο αντίπαλος, δεν επιτρέπεται να βλέπεις αυτόν τον Ζιρού και να μην του βάζεις πάνω του έναν παίκτη. Βγήκαν σαν αρχάριοι στο γήπεδο και έφαγαν 5 γκολ. Διασυρμός. Κι έχεις εδώ τους δημοσιογράφους να γράφουν για την Πορτογαλία του Σάντος. Ο Σάντος έχει πιάσει το νόημα κύριοι: Κλείνει χώρους και παίζει στην κόντρα επίθεση με Κουαρέσμα, Νάνι και τον Ρονάλντο. Και άντε πιάστε τους μετά. Μέχρι τον τελικό μπορεί να φτάσει έτσι.

Στα ημιτελικά πάει και τελείωσε, θα είναι αίμα κι άμμος τα παιχνίδια. Εγώ από την αρχή έδινα τις περισσότερες πιθανότητες να το πάρει η Γαλλία και αμέσως μετά η Γερμανία. Τώρα μία από τις δύο δε θα είναι στον τελικό. Η Αγγλία με την Ισπανία που έβλεπα στην 4άδα, πήγαν περίπατο. Πιστεύω ότι όποιος περάσει από το Γερμανία-Γαλλία, θα το πάρει κιόλας. Αλλά μεγάλη μάχη θα γίνει και στο Ουαλία-Πορτογαλία. Ο προπονητής που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Euro πάντως, ήταν ο εκπληκτικός Κόντε με το 5-3-2. Αλλά ο θάνατός του ήταν που έβαλε τον Ζάζα. Είχε κι αυτόν τον Μπουφόν, που έπεσε λες και είναι γέρος 80 ετών στο γκολ του Οζίλ. Καλά, τέτοιο γκολ δεν το τρώνε άλλη φορά οι Ιταλοί. Αλλά, κύριε Μπουφόν, είσαι 37 ήδη και λες ότι θέλεις να πας στο Μουντιάλ της Ρωσίας; Πού πας; Εσύ θέλεις να είσαι εκεί, ρωτάς όμως και τους άλλους αν σε θέλουν; Πάντως και η Ουαλία που παίζει με το ίδιο σύστημα, το 5-3-2, πηγαίνει καλά. Αν το έπαιζε ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, θα είχε πάει στους 8 της Ευρώπης και θα κυνηγούσε να πάει στους 4!

Τα φιλικά του Ολυμπιακού δεν έχω καταφέρει να τα δω ακόμα, αλλά θέλω να πω ότι ο Μαρινάκης είναι φοβερός, σωστός επιχειρηματίας, οπαδός του Ολυμπιακού και όσα λένε γι΄ αυτόν είναι συκοφαντίες. Θα πάρει δυναμικά κι άλλους, πολλούς τίτλους. Τι να λέμε τώρα, τον δέχονται στην Αγγλία, σε Νότιγχαμ Φόρεστ, βάζει λεφτά, παίρνει παίκτες, το ένα το άλλο. Θα ενισχύσει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης. Γιατί η ομάδα χρειάζεται απαραίτητα έναν στόπερ γρήγορο αλλά και έναν χαφ γρήγορο. Και 101% έναν μεγάλο τερματοφύλακα, για να συνδυαστεί με τον Καπίνο. Γιατί μπορεί να μείνει μόνος του ο Καπίνο και να καεί. Άρα θες έναν μεγάλο τερματοφύλακα για να κάνουν δίδυμο.

Διαβάζω ότι ο νέος προπονητής θέλει να παίξει 4-4-2. Αν θέλει σε αυτό το σύστημα να βάλει στο πλάι του Ιντέγιε τον Φορτούνη, θα τον χάσει. Ο Φορτούνης είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα και έκανε πέρσι παπάδες γιατί ερχόταν από πίσω από τον σέντερ φορ. Έχει καλά πόδια, αλλά αν τον πιάσει ο στόπερ και τον εξαφανίσει, γιατί να χαθεί; Πέρσι αλώνισε όταν ερχόταν από πίσω, εκεί διακρίνεται και είναι περιουσία για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο Το 4-4-2 ούτε η Γαλλία δεν το παίζει, πώς θέλει να το παίξει ο Βίκτορ; Θα είναι δύσκολο να παίζει με δυο χαφ και να γυρίζουν πίσω ο Πάρντο με τον Ντουρμάζ για να πλαισιώνουν τους χαφ και ο Φορτούνης να μένει ψηλά με τον Ιντέγιε. Πρέπει να πάει όπως πέρσι ο Βίκτορ με αυτούς τους παίκτες.
Ο Κόντε τώρα που θα πάει στην Τσέλσι, θα παίξει με 5-3-2 και θα μεταμορφώσει την ομάδα. Αν ο Κόντε ερχόταν στον Ολυμπιακό του Μαρινάκη και έπαιζε με αυτό το σύστημα, θα έφτανε στους 8 στην Ευρώπη. Το λέω και κρατήστε το: Όποιος προπονητής δεν παίζει με αντεπιθέσεις, είναι βλάκας και ανόητος. Το ποδόσφαιρο παίζεται με τακτική, αλλά οι προπονητές δεν το παίζουν αυτό το σύστημα γιατί δεν το ξέρουν! Το 5-3-2 έχει προτερήματα, γιατί όταν φεύγουν τα μπακ στην επίθεση, πίσω μένουν τρια στόπερ. Όταν όμως παίζεις 4-4-2, μένουν δύο στόπερ πίσω. Άρα με μία μπαλιά αν βγουν δύο γρήγοροι, σε τελειώσανε! Γι΄ αυτό θέλω αυτό το σύστημα στον Ολυμπιακό, γαιτί είναι μεγάλο προτέρημα το 5-3-2 και πρέπει να το προσέξουν οι προπονητές.

Να πω και για τον Παναθηναϊκό που τον είδα χθες, στο πρώτο ημίχρονο, ότι έχει καλές μονάδες. Αλλά έπαιζαν και ελεύθερα, ήταν ερασιτέχνες οι αντίπαλοι. Μπορούν να συνδυαστούν καλύτερα από πέρσι αυτοί που έχει. Γρήγορος αυτός ο Κολομβιανός, ο Ιμπάρμπο, έδειξε καλά στοιχεία αλλά πρέπει να προπονηθεί. Έχει ταχύτητα, φυσέκι, είναι ψηλός, ντριπλάρει, μπορεί να παίξει στην κορυφή και στην άκρη. Αλλά δεν ξέρω στο γκολ πώς βρίσκεται, πρέπει να τον ξαναδώ. Αν του πετάξεις την μπάλα στον κενό χώρο, μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα. Κινείται και χωρίς την μπάλα και, να θυμάστε, ότι χθες μπήκε και κουρασμένος. Ο Παναθηναϊκός γενικά έκανε καλές μεταγραφές. Και ο Ιβάνοφ καλός είναι. Αλλά πρέπει να πάρει και έναν κυνηγό γρήγορο και δυνατό. Ο Λέτο και ο Βιγιαφάνιες τραβάνε καλά και ο Βλαχοδήμος. Υπολογίσιμη ομάδα ο Παναθηναϊκός. Τώρα θα κυνηγήσουν την πρόκριση στους ομίλους. Για δεύτερη θέση και να πάρουνε κανένα Κύπελλο, εντάξει είναι. Αρκεί να τους συγκεντρώσει ο Στραματσόνι και να δει πώς θα παίξει.
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
66
Πόντοι
166
το διαβασα και γω αυτο το αθρο εκεινο μου τη τη σπαει ειναι οτι μπαινω sdna μετα με πεταει στο σκυλο και μετα στο αρθρο τωρα τι γινεται μετα πνευματικα δικαιωματα αστα να πανε
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056

"ΣΧΟΛΑΣΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ"

Έχω δικαιωθεί απόλυτα με τη Γαλλία. Πριν το τουρνουά κιόλας έχοντας δει αυτήν την ομάδα, σας έλεγα ότι είναι γρήγορη ομάδα και την έβαζα πρώτο φαβορί. Και μόλις άρχισε το τουρνουά πάλι δεν άλλαξα την άποψή μου για τη Γαλλία και σταθερά από το πρώτο ματς την έλεγα πάντα πρώτο φαβορί.
Χάρηκα για το στραπάτσο των Γερμανών. Το ποδόσφαιρο της κατοχής σχόλασε. Αυτό το σιχαμένο ποδόσφαιρο! Αυτό το σίχαμα δε θριαμβεύει πια, μεσουρανεί το άλλο ποδόσφαιρο, αυτό που μου αρέσει εμένα, ταχύτητα, άμυνα, φεύγουμε μπροστά στην κόντρα και δαγκώνουμε τον αντίπαλο.
Σαν παικτάκια της σειράς φάνηκαν ο Γκέτσε, ο Οζίλ ο χλεμπονιάρης, ο Μίλερ ο αργός, τους έλειπε πολύ ο Γκόμες παρά την ηλικία του. Συνονθύλευμα η Γερμανία. Ακόμα και ο Νόιερ, τον διέλυσε ο τερματοφύλακας των Γάλλων. Χωρίς άμυνα η Γερμανία, χωρίς χαφ και χωρίς επίθεση. Με μία κατοχή της πλάκας.
Εκπληκτική η Γαλλία στο EURO, γρήγορη ομάδα με καλούς παίκτες, με φωτιά επίθεση και χάφαρους, όπως ακριβώς τα έλεγα από την αρχή, αξίζει να το πάρει. Κοντά οι γραμμές, 4-4-2, και με τον καλύτερο παίκτη του EURO, τον Κριεζμάν να την τραβάει.
Αυτή τη στιγμή στον κόσμο είναι Μέσι, Ρονάλντο, Κριεζμάν! Ταχύτητα κύριοι. Ο Ζιρού μπροστά από τον Κριεζμάν δεν ακούμπησε την μπάλα με τη Γερμανία, επειδή είναι αργός. Και ο Ζινιάκ τα ίδια. Ο Κριεζμάν είναι όλα τα λεφτά. Ντρίμπλα, ταχύτατος και γκολτζής. Τον βελτίωσε ο Σιμεόνε, τον πήρε στις γραμμές και τον έφερε στον άξονα.
Σήμερα η Γερμανία σχόλασε. Και λέω σήμερα διότι μιλάω στον Θέμη αμέσως μετά το ματς. Σχόλασε το κουραστικό ποδόσφαιρο της πάσας που θέλησαν να αντιγράψουν από τον Γκουαρντιόλα. Ο οποίος απέτυχε με την Μπάγερν διαδοχικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ένα ποδόσφαιρο σιχαμένο!
Δεν μπορούσε ο Μίλερ, τον έσβησε ο Κοσιελνί. Καταπληκτικό στόπερ. Φοβερά χαφ Ματουιντί, Πογκμπά, εδώ άφησαν έξω τον καλύτερο χαφ της Πρέμιερ Λιγκ με την Λέστερ τον Καντέ. Μπράβο στον Ντεσάν, μπράβο στη Γαλλία.
Δύο ομάδες τώρα στον τελικό που είναι και οι δύο πονηρές. Η Πορτογαλία του Σάντος θα παίξει την άμυνα έξυπνα, κλείνεται έξυπνα ο Σάντος και κοιτάει με τον γρήγορο Ρονάλντο τον παικταρά να σε δαγκώσει μπροστά στην κόντρα. Πολύ καλό το 4-4-2 με τους Ρονάλντο και Νάνι μπροστά, ποντάρει στην ταχύτητα.
Μεγάλο φαβορί η Γαλλία για εμένα. Είναι πολύ καλή ομάδα. Ο Σάντος θα παίξει κλειστά. Η Γαλλία έχει τους παίκτες να τα καταφέρει. Το ατού του Σάντος μπροστά είναι ένα και λέγεται Ρονάλντο. Όμως και η Γαλλία έχει τον Κριεζμάν. Και γενικώς έχουν καλύτερους παίκτες.
Ο Χερέρα ο μακαρίτης ποτέ δεν πέθανε στο ποδόσφαιρο. Στις αρχές του βασίστηκαν μεγάλοι προπονητές μετά, τα είδα και τα έζησα πολλά χρόνια δίπλα στον Χάπελ, ακόμα και μέχρι σήμερα έτσι πήρε τόσους τίτλους ο Μουρίνιο, έτσι έγινε γίγαντας ο Σιμεόνε και εκτόξευσε την Ατλέτικο, έτσι έκανε ο Ρεχάγκελ τη μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του ποδοσφαίρου με την Ελλάδα.
Ένα σχόλιο τώρα για τον Ολυμπιακό. Δικαιώνομαι με τον Γιαννιώτα, ποτέ δεν τον πίστεψα και πήγαινα κόντρα στο ρεύμα. Και όταν τον είχε πάρει ο Ολυμπιακός, και όταν τον είχε διώξει ο Σίλβα και μετά που λέγανε ότι θριαμβεύει με τον ΑΠΟΕΛ. Τι σχέση έχει ο ΑΠΟΕΛ με τον Ολυμπιακό κύριοι. Έχω δουλέψει και στις δύο ομάδες, ξέρω. Τι συγκρίνετε; Για Ολυμπιακό μιλάμε.
Ας πάει ο Γιαννιώτας να παίξει στη ...μικτή κόσμου. Για τον Ολυμπιακό δεν κάνει. Διότι είναι ...1,20 ύψος και δε σκοράρει. Δεν μπορείς να παίξεις εξτρέμ στον Ολυμπιακό άμα δεν τινάζεις τα δίχτυα. Εγώ σε θέλω Γκαλέτι, σε θέλω Μιραλάς. Πώς να φας τη θέση του Πάρντο και του Ντουρμάζ με ...1,20 ύψος; Δύο προπονητές να κόψουν τον Γιαννιώτα από τον Ολυμπιακό δε γίνεται να είναι και οι δύο άσχετοι.
Και μία συμβουλή: Βίκτορ μη στέλνεις τον Φορτούνη στην πτέρυγα, τον έχουμε δει εκεί, θα τον καταστρέψεις. 4-4-3 σκέφτεται λέει και θέλει να τον βάλει πάλι εκεί. Δεν κάνει για εκεί. Δεν είναι για να παριστάνει τον Παγιέ στη Γαλλία που ξεκινάει από τα άκρα και κλίνει μέσα. Ο Φορτούνης δεν πρέπει να φύγει από τη θέση που μεγαλούργησε φέτος. Εκεί μπορεί να κάνει μεταγραφή κοντά στα 20 εκατομμύρια.
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056


ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: "Ο ΣΑΝΤΟΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΤΟ 2004"

Εκπληκτικός αποδείχτηκε ο Σάντος, πρέπει να τα πούμε αυτά. Δικαιώθηκε, πήρε επιτέλους τίτλο και αποτίναξε από πάνω του την γκαντεμιά και τη μιζέρια. Το ποδόσφαιρο του Χερέρα, για το οποίο σας λέω συνεχώς, λειτούργησε ξανά. Και αφήστε τους πατατάκηδες να μιλάνε για ωραία μπάλα. Το ποδόσφαιρο του Χερέρα έδωσε χαρά σε μια ολόκληρη χώρα, έβγαλε εκατομμύρια κόσμο στους δρόμους, το ίδιο είχε κάνει και ο Ρεχάγκελ και απογείωσε την Ελλάδα.
Με μόνο μία νίκη σε όλο το EURO, κι όμως το πήρε κύριοι για πρώτη φορά στην ιστορία της η Πορτογαλία. Μία ποδοσφαιρομάνα που έχει βγάλει παικταράδες στο παρελθόν, Εουσέμπιο, Φίγκο, Ρονάλντο, επιτέλους το πήρε. Και ας ήταν καλύτερη ομάδα σε όλο το τουρνουά η Γαλλία.
Έτσι πήρε τίτλους και ο Μουρίνιο, έτσι εκτοξεύτηκε ο Σιμεόνε με την Ατλέτικο, το ποδόσφαιρο του Χερέρα, κόντρα στο ρεύμα το έλεγα και το λέω πάντα. Ζει ο μακαρίτης ο Χερέρα, αυτός έγραψε ιστορία με αυτό το ποδόσφαιρο.
Μεγάλη επιτυχία της Πορτογαλίας και του προπονητή της, μην ξεχνάμε και ότι του χτύπησε από νωρίς ο καλύτερός του παίκτης, ο Ρονάλντο. Έδεσε καλά όμως την ομάδα του, δεν κώλωσε η ομάδα του.
Φανταστικός τερματοφύλακας αυτός ο Πατρίσιο, φανταστικό τουρνουά έκανε και ο Πέπε.
Πολύ καλή η αλλαγή του με τον Έντερ, μπήκε το ψηλό παιδί να τους απασχολεί και ορίστε έβαλε και την γκολάρα.
Τώρα όμως θα τον κράξω τον Ντεσάν, τον προπονητή των Γάλλων. Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν αξίζει ο Πογκμπά 120 εκ. ευρώ που λένε ότι θέλει η Γιουβέντους. Έγκλημα του Ντεσάν να τον βάλει κόφτη. Σε αυτή τη θέση δεν αξίζει ούτε 10 εκ. ευρώ!
Έχεις, ρε Ντεσάν, τον καλύτερο κόφτη της Πρέμιερ Λιγκ φέτος, τον Καντέ, και τον αφήνεις έξω από την ομάδα; Δεν είναι ο Πογκμπά για εκεί, ο Πογκμπά στη Γιουβέντους στο 5-3-2 παίζει πολύ πιο μπροστά, έβγαινε πίσω από τους δύο κυνηγούς. Εκεί έπρεπε να τον βάλεις, να σε βοηθάει στο γκολ, να σε ξελασπώσει.
Μου έχεις μέσα τον Ζιρού που δεν ακούμπησε ξανά την μπάλα, μου βάζεις τον Ζινιάκ, αργοί παίκτες. Εξουδετερώθηκε ο Κριεζμάν, σχόλασες. Ο άλλος σου πήρε το παιχνίδι, εσύ ως προπονητής τι έκανες;
Ένας 400άρης σαν τον Πογκμπά με μακριά πόδια, δεν είναι για να παίζει κόφτης. Εκεί θες σφαίρα παίκτη.
Μπράβο στον Σάντος, έπαιξε το ποδόσφαιρο της τακτικής και του ρεαλισμού, μού θύμισε τον Ρεχάγκελ το 2004. Θυμηθείτε τότε ότι και στον τελικό η Ελλάδα ήταν το αουτσάιντερ, ο αντίπαλός της είχε παικταράδες, η τότε Πορτογαλία είχε παικταράδες, Ρονάλντο, Φίγκο, Ντέκο, Παουλέτα, αλλά ο Σκολάρι είχε πέσει στη φάκα του Ρεχάγκελ.
Και κλείνω με κάτι που μόνο ο Αλέφαντος θα έλεγε. Αλλά είναι η αλήθεια. Αηδία ρε Ρονάλντο, θέλει λίγα λεπτά για να λήξει το ματς και μου σηκώνεσαι από τον πάγκο και πας να στέκεσαι σαν μπάστακας δίπλα στον προπονητή να δίνεις εντολές;
Κάτσε κάτω ρε, πας να του κλέψεις τη δόξα, κάτσε κάτω! Εκεί κουμάντο κάνει ο προπονητής, είναι ο χώρος του προπονητή.
Πού ήσουν σε όλο το ματς ρε Ρονάλντο, μόλις μπήκε το γκολ στο τέλος και είδες ότι θα νικήσετε, πήγες να παριστάνεις τον προπονητή να εμψυχώνεις και να δίνεις εντολές. Οι άλλοι συμπαίκτες σου που κάθονταν στον πάγκο ήταν μ...ες; Εγώ αν ήμουν προπονητής εκεί, θα σε κάθιζα κάτω, θα σε έστελνα στον πάγκο!
Απαράδεκτα πράγματα, ήθελε να παριστάνει τον ήρωα, να κλέψει τη δόξα του προπονητή την ώρα του αγώνα. Και στεκόταν δίπλα του, άσε τον άνθρωπο να δουλέψει ρε μασκαρά.
Και τα λέω εγώ αυτά που είμαι θαυμαστής του ποδοσφαιριστή Ρονάλντο και τον έβαζα δίπλα και πάνω από τον Μέσι, ακόμα και όταν ο Μέσι έπαιρνε τις χρυσές μπάλες.
Όμως αν ήταν ο Μουρίνιο στη θέση του Σάντος, θα τα έκανες αυτά κύριε Ρονάλντο; Αν ήταν ο Φέργκιουσον στη θέση του Σάντος, θα τα έκανες αυτά; Δε θα σε έπαιρνε...
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056

Kαταπέλτης Αλέφαντος για Ολυμπιακό και Εθνική!

Οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό είναι δραματικές. Όμως να αρχίσω με την Εθνική για να το συνεχίσω και να το κλείσω με τον Ολυμπιακό. Βλέπω πανηγύρια για την Εθνική επειδή έβαλε 4 γκολ... στον Αγροτικό Αστέρα! Σα να έβλεπα ομάδα χαμηλής κατηγορίας ήταν το Γιβραλτάρ, ερασιτέχνες είναι οι άνθρωποι, είναι η πιο αδύναμη εθνική που έχω δει. Όλοι πολλά γκολ τους ρίχνουν.

Η Εθνική μας είχε προβλήματα, τα δύο σέντερ μπακ δεν μπορούν να κατεβάσουν την μπάλα, ο Μανωλάς έχει το κακό χούι να κόβει με την ταχύτητά του αλλά μετά να δίνει την μπάλα στα 10 μέτρα και να περπατάει λες και... πάει βόλτα στο Σύνταγμα. Ο Παπασταθόπουλος τα ίδια. Δείτε ρε τώρα σέντερ μπακ όπως ο Χούμελς τι κάνουν.

Έχεις και δυο άτεχνα χαφ στον άξονα, Μανιάτης και Σάμαρης, άτεχνοι, και όχι γρήγοροι, με αποτέλεσμα να έχεις ένα άτεχνο τετράγωνο παικτών εκεί πίσω. Ο Σάμαρης που μου λέγανε για Μπενφίκα, είναι όπως τον έβλεπα στον Πανιώνιο, δεν έχει βελτίωση.

Ο δε Τζαβέλας δεν έχει ταχύτητα να πλευροκοπήσει. Ο μόνος που ήταν καταπληκτικός ήταν ο Τοροσίδης, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ωραίες σέντρες και μπασίματα.

Το ευτύχημα είναι ότι ανέβηκε ο Φορτούνης, είναι πολύ σημαντικό και για την Εθνική και για τον Ολυμπιακό να ξαναβρεί τον εαυτό του. Διότι έχει ταχύτητα, ξέρει πολλή μπάλα, και έχει δύο καλά πόδια για το γκολ, βλέπει το γκολ. Και μου άρεσε αυτό που έκανε, ξεκίνησε με σπριντ ζητώντας την μπάλα από τον Μήτρογλου, όχι να την περιμένει στα πόδια. Φύγε βολίδα και ζήτα την μπάλα στο χώρο.

Ο Μπακασέτας, έλα ρε με τον Μπακασέτα, εγώ έβγαινα και σας τα έλεγα όταν έγραφαν ότι τον έκλεισε ο Ολυμπιακός. Τον έβλεπα στον Πανιώνιο και παρ' ότι έλεγαν ότι θα πάει στον Ολυμπιακό, εγώ σας έλεγα "αργός παίκτης". Και τι τον βάζουν εξτρέμ, ούτε στην ΑΕΚ μπορεί να παίξει εξτρέμ ούτε στην Εθνική.

Για τον Μαρινάκη εγώ πιστεύω ότι ήταν στο δρόμο για να γίνει ο μεγαλύτερος πρόεδρος, να ξεπεράσει και τον Κόκκαλη. Τα ίδια έλεγαν και για τον Κόκκαλη και τη διαιτησία. Δηλαδή θέλετε να πείτε ότι ο Ολυμπιακός παίρνει τα πρωταθλήματα λόγω διαιτησίας; Είστε σοβαροί; Ποιος έπρεπε να παίρνει το πρωτάθλημα; Ο Πέλκας, ο Γλύκος και ο Μαλεζάς; Ή ο Κλωναρίδης και ο Τριανταφυλλόπουλος; Ή η ΑΕΚ στη Γ' Εθνική και στη Β' Εθνική;

Φέτος ενισχυθήκατε, σας είδα το καλοκαίρι και βγήκα και το είπα, ενισχύθηκε πραγματικά ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ φτιάχνει καλή ομάδα. Τα προηγούμενα χρόνια όμως ήσασταν εσείς για πρωτάθλημα;

Καμία ομάδα στην Ευρώπη δεν παίρνει το πρωτάθλημα με τη διαιτησία. Καμία. Δώσε τη διαιτησία στη Σεβίλλη που παίρνει τα ΟΥΕΦΑ, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στην Ισπανία; Δώσε τη διαιτησία στη Λίβερπουλ, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα στην Αγγλία; Με τίποτα. Τη βλέπω τη Λίβερπουλ, τα χάλια της έχει. Δεν παίρνεις πρωτάθλημα με τη διαιτησία, πρέπει να έχεις την καλύτερη ομάδα. Ο Ολυμπιακός πάντα έφερνε εδώ τους καλύτερους παίκτες.

Ακόμα και τώρα έφερε στο τέλος καλούς παίκτες. Άμα θα μπει ο Καρντόσο στο γήπεδο και βάζει κάθε αγωνιστική γκολ, θα σας φταίει η διαιτησία; Θα τον δω τον Καρντόσο από νωρίς και θα καταλάβω σε τι κατάσταση είναι. Το μόνο που θέλω είναι να μην τον δω μπάστακα στην περιοχή, θέλω να τον δω να κινείται.

Διαβάζω για Ιντέγε εξτρέμ. Το είχα προλάβει και το είπα στη στήλη ότι θα είναι λάθος άμα καταλήξουνε σε αυτό. Όπως απ' την αρχή είχα μπανίσει αυτά που έκανε ο Βίκτορ με τις αλλαγές στο σύστημα και είπα "πάρ' το αλλιώς, πας για καταστροφή". Από τα πρώτα φιλικά που το είδα.

Σας λέω λοιπόν ότι ο Ιντέγε εξτρέμ δεν κάνει, διότι δεν έχει την τεχνική και διότι ένα καλό μπακ θα τον πιάσει εύκολα, δεν θα μπορεί να φύγει από έξω, μόνο από μέσα και θα είναι προβλέψιμος. Έχει άλλους παίκτες ο Ολυμπιακός να βάλει στα εξτρέμ. Απορώ πάντως γι' αυτό που έγινε με τον Πάρντο στο ΟΥΕΦΑ, το θεωρώ λάθος. Όπως λάθος είχε γίνει πέρσι με τον Ντουρμάζ.

Όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού τώρα είναι με τον Μαρινάκη. Αυτά περί εγκληματικής οργάνωσης είναι αηδίες. Ας πάνε να δικάσουν και να καταδικάσουν αυτόν τον πατέρα που τεμάχισε το κοριτσάκι και έχει και τα μούτρα να δηλώνει δεν τη σκότωσα, την τεμάχισα. Τι λες βρε κάθαρμα, την τεμάχισες; Το σπλάχνο σου, το αίμα σου, το αθώο κοριτσάκι τεμάχισες; Εκτέλεση! Εκτέλεση!

Ήμουν στο Ολυμπιακός-Βέροια από το πρώτο λεπτό, στο γήπεδο ήμουν και το θυμάμαι το ματς. Τι στημένο λένε, ο Ολυμπιακός ήταν για να της βάλει 3 γκολ της Βέροιας πραγματικά.

Εγώ βλέπω ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει λυσσαλέα οργανωμένη επίθεση από ισχυρά συμφέροντα, αυτή είναι η "οργάνωση" κατά τη γνώμη μου, η οργάνωση εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού. Δεν τον φοβάμαι όμως, "σκύλος" είναι, θα τα καταφέρει. Μέχρι τον Άρειο Πάγο θα φτάσει, υπάρχει δικαιοσύνη και θα βρεθεί η αλήθεια.
 

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Μηνύματα
726
Like
41
Πόντοι
6
:effemine: :gay: :gay: :2funny:
 

Συνημμένα

  • ScreenHunter_630 Oct. 01 00.35.jpg
    ScreenHunter_630 Oct. 01 00.35.jpg
    110,8 KB · Εμφανίσεις: 39

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom