miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.074
- Πόντοι
- 456
Τραβάει τον αγωγό Ελλάδα Κύπροκάποιος αγαπούλης τη φόρτωσε στο κότερο
Τραβάει τον αγωγό Ελλάδα Κύπροκάποιος αγαπούλης τη φόρτωσε στο κότερο
Dubai..Καλησπέρα σε όλους λαμβάνω μηνύματα σας και θέλω να σας πω ότι για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους βρίσκομαι εκτός Ελλάδας Λογικά θα αργήσω να επιστρέψωΝα περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε με αγάπη η Νικόλ
![]()
Το γνωρίζεις ή το πέταξες έτσι???Dubai..
Έπειδη εχουν παει κιαλλες κοπελες του χωρου δεν δειχνουν σημαδια οτι θα επιστρεψουν . Ειναι καλα στα Εμιρατα μαλλον πρεπει να σκεφτουμε να παμε και εμειςΤο γνωρίζεις ή το πέταξες έτσι???
Αν είναι dubai , να δούμε σε τι κατάσταση θα επσιτρέψει........
Προφανώς τα λεφτά είναι πολύ καλύτερα απο εδώ.Έπειδη εχουν παει κιαλλες κοπελες του χωρου δεν δειχνουν σημαδια οτι θα επιστρεψουν . Ειναι καλα στα Εμιρατα μαλλον πρεπει να σκεφτουμε να παμε και εμεις
Μήπως να παμε εμείς Dubai μπας και την βρούμε και γαμησουμε ??Έπειδη εχουν παει κιαλλες κοπελες του χωρου δεν δειχνουν σημαδια οτι θα επιστρεψουν . Ειναι καλα στα Εμιρατα μαλλον πρεπει να σκεφτουμε να παμε και εμεις
Ξεκίναμε, και οταν γυρίσεις, γράψε κριτικήΜήπως να παμε εμείς Dubai μπας και την βρούμε και την γαμησουμε ??
Αν ειναι να την βρούμε εκει να πάρουμε την πρωινή πτήση να πεταχτουμε μια
ωχχχ ετοιμαστείτε για αυξησούλα!Όχι παιδιά δεν είμαι ούτε Ντουμπάι ούτε Κύπρο απλά έχω κάνει μία αισθητική επέμβαση οποία χρειάζεται μερικούς μήνες για ανάρρωση![]()
Θέλω να σου ρουφήξω τις τρύπες σου !!!!Ορίστε για σένα μόνο χαχαχα![]()
![]()
![]()
που βυζια;;Όχι παιδιά δεν είμαι ούτε Ντουμπάι ούτε Κύπρο απλά έχω κάνει μία αισθητική επέμβαση οποία χρειάζεται μερικούς μήνες για ανάρρωση![]()
Περαστικά σου κοριτσάραΌχι παιδιά δεν είμαι ούτε Ντουμπάι ούτε Κύπρο απλά έχω κάνει μία αισθητική επέμβαση οποία χρειάζεται μερικούς μήνες για ανάρρωση![]()
Να φανταστώ την μύτη … σωστά ;Όχι παιδιά δεν είμαι ούτε Ντουμπάι ούτε Κύπρο απλά έχω κάνει μία αισθητική επέμβαση οποία χρειάζεται μερικούς μήνες για ανάρρωση![]()
Χρόνια πολλά....με υγεία...καλή ανάρρωση σε ότι έχεις κάνει!Όχι παιδιά δεν είμαι ούτε Ντουμπάι ούτε Κύπρο απλά έχω κάνει μία αισθητική επέμβαση οποία χρειάζεται μερικούς μήνες για ανάρρωση![]()
Apo avrioΑπό πότε να σε υπολογίζουμε με το καλό Nikol μου?? Μας έλειψες...
ΖητωωωωωωωApo avrio![]()