Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 42
- Like
- 45.445
- Πόντοι
- 11.146
....γεια σου ρε καβλα ατελειωτη!!!Καλημέρα ❤![]()
....γεια σου ρε καβλα ατελειωτη!!!Καλημέρα ❤![]()
Ευτυχώς που έχει δροσίσει κάπως αλλιώς θα μας είχες κάψει με τη φώτο σου. Την καλημέρα μου τούμπανο μωρό!!!Καλημέρα ❤![]()
Έλα ρε Νικολ είμαστε διακοπές μην μας το κάνεις αυτό!!!!!...Καλημέρα ❤![]()
Ναι πολύ και δροσίζομαι χαχαχαΠαγωμένη η σωλήνα μανάρι μου ?
Καλημέρα![]()
![]()
Αφού δεν έλιωσε απο την καυλα σου.....Ναι πολύ και δροσίζομαι χαχαχα
....ιδραβληκος αγαπητε μου κυριε?!?!Παγωμένη η σωλήνα μανάρι μου ?![]()
....ιδραβληκος αγαπητε μου κυριε?!?!![]()
....μν το λες, καποιοι ειναι "μπογιατζηδες"ΌΛΟΙ υδραυλικοί είμεθα εδώ μέσα...
Να περάσεις τέλεια κ όλα τα άλλα έρχονταιΚαλησπέρα σε όλους εγώ ξεκίνησα τις διακοπές μου θα επιστρέψω μάλλον τέλη Σεπτέμβρη να περνάτε όμορφα Καλές διακοπές για όλους μας![]()
Θα λυσσάξει η Μύκονος ?Καλησπέρα σε όλους εγώ ξεκίνησα τις διακοπές μου θα επιστρέψω μάλλον τέλη Σεπτέμβρη να περνάτε όμορφα Καλές διακοπές για όλους μας![]()
Καλημέρα ❤![]()
Αυτές είναι διακοπές.... 1,5 μήνα!!!!!!!!!!!!!!!Καλησπέρα σε όλους εγώ ξεκίνησα τις διακοπές μου θα επιστρέψω μάλλον τέλη Σεπτέμβρη να περνάτε όμορφα Καλές διακοπές για όλους μας![]()
Θα σφιξεις δίπλα από ΠελεκάνοΘα λυσσάξει η Μύκονος ?
Καλά να περάσεις αγάπη![]()
Τις καλύτερες διακοπές θα κάνεις,...φιλιά κορίτσι μου,να περάσεις όμορφα.Καλησπέρα σε όλους εγώ ξεκίνησα τις διακοπές μου θα επιστρέψω μάλλον τέλη Σεπτέμβρη να περνάτε όμορφα Καλές διακοπές για όλους μας![]()
Τις καλύτερες διακοπές θα κάνεις,...φιλιά κορίτσι μου,να περάσεις όμορφα.
Καλά να περάσεις ομορφουλαΚαλησπέρα σε όλους εγώ ξεκίνησα τις διακοπές μου θα επιστρέψω μάλλον τέλη Σεπτέμβρη να περνάτε όμορφα Καλές διακοπές για όλους μας![]()
Θά σφίξεις μαν ΚΑΙ Μύκονο;Θα λυσσάξει η Μύκονος ?
Καλά να περάσεις αγάπη![]()