Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Έλα ρε παιδί !Καλημέρα και καλή εβδομάδα<3
Ναι ναι γύρισαΈλα ρε παιδί !
Ξεκίνησες ?
Πολύ καληΕδω στα κοκκινα......
Ότι πιο ωραίο έχω δει τις τελευταίες μέρες!!!
Σίγουρα είναι γούστα αυτά ,αλλά πες μας κι εμάς τι σου αρέσε… τα ωραία στήθη ,τα νύχια τα ωραία ..τι απόλα σου άρεσε ;;;Ότι πιο ωραίο έχω δει τις τελευταίες μέρες!!!
Παιδιά δεν αισθάνομαι καλά!!
Super sexy!
Γυναικάρα!!!!!
ααα, δεν παμε καλα! θα μας τρελανεις εσυ !! εμεινα με το στομα ανοιχτο!! τι κουκλαρα !!! θεα!!!Θα απουσιάσω μερικές μέρες θα κάνω διάλειμμα σύντομα πάλι κοντά σας να περνάτε όμορφα, Και μην ξεχνάτε χαμόγελο και θετική ενέργεια ;)
Έχεις όμορφα δάχτυλαPare na exeis Xaxaxa![]()
Αν το λες ειρωνικά, τότε είσαι μπουφος, αν όμως έχεις απορία τι μου άρεσε, θα σου πω να δεις καλύτερα την φωτογραφία και θα καταλάβεις τι μου άρεσε!!!Σίγουρα είναι γούστα αυτά ,αλλά πες μας κι εμάς τι σου αρέσε… τα ωραία στήθη ,τα νύχια τα ωραία ..τι απόλα σου άρεσε ;;;
Απλά ρώτησα.χαλάρωσε λίγο φίλεΑν το λες ειρωνικά, τότε είσαι μπουφος, αν όμως έχεις απορία τι μου άρεσε, θα σου πω να δεις καλύτερα την φωτογραφία και θα καταλάβεις τι μου άρεσε!!!
Φοβερή φωτό.....τι κρίμα που δεν φαίνονται, για λίγο, και τα πέδιλα με τα υπέροχα πατουσάκια σου.....!!!!