Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Νικολα γραφτους στ'αρχιδια σου,μη μασαςΠως δε βαρεθήκατε πραγματικά, ναι ρε αυτή είμαι έχω και ένα πούτσο εικοσιπέντε πόντους χαχαχαχαα…
Νικολα γραφτους στ'αρχιδια σου,μη μασας
Λυχνίας σβησθείσης πάσα γυνή ομοία...Ραντεβου στα τυφλα;
Εδώ βρε φίλε μου, 200 στις αρχές έπαιρνε η Νάγια, κι 280 μετά την ενισχυτική στήθους.Θά μπορούσε 250€+ τήν ώρα? Χαλαρά κιόλας?
Μάλιστα..... Ότι πείτε.....
Δέν κρίνω πόσα ζητάει, δικαίωμα τής νά ζητάει όσα θέλει, δικαίωμα τού νά πάρει οποίος θέλει, όπως δέν κρίνω τήν ομορφιά τής.
Αλλά βλέπω γραμμένα εδώ τά οποία είναι εκτός λογικής.
Προσωπική άποψη όταν κάποιος κάποια σε οποιαδήποτε επάγγελμα πού νομίζουν ότι θά μού κάνουν χάρη κιόλας πού θά θελήσω τής υπηρεσίες τού, τής, για νά πληρωθεί είναι άκυρος, άκυρη για εμένα καί μαύρο κατευθείαν. Καί το χειρότερο είναι ότι κάποιοι τά επικροτουν αυτά καί συμφωνούν κιόλας.
Επίσης καλή συνέχεια.
Καλημέρα φιλαράκιΕδώ βρε φίλε μου, 200 στις αρχές έπαιρνε η Νάγια, κι 280 μετά την ενισχυτική στήθους.
ΟΚ είχε πιο όμορφο πρόσωπο, κι μιλάγαμε για 2ωρο, αλλά στον στίβο μάχης, ΔΕΝ ήταν και καμία τρελή διάφορα, μια χαρά αποδίδει και η Νικόλ.
Επίσης έχουμε δώσει και πολύ περισσότερα, θυμάμαι εποχές 2006-09, υπήρχαν city tours που ζητούσαν 300-400 την ώρα...
Και χωρίς να έχουν υπηρεσίες Νικόλ.
Τεσπα ο καθένας με το πορτοφόλι του και το πουλί του, ότι γουστάρει κάνει, αρκεί να προσέχει την υγεία του και να σέβεται τις εργαζόμενες κοπέλες.
ΥΓ. Για μένα το πόσα θα δώσω, είναι δευτερεύον κριτήριο.
Το ζήτημα είναι πως θα περάσω σε κάθε ραντεβού.
Αν όταν τελειώσει το τελευταίο, έχω μείνει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, τότε μου είναι και τελείως αδιάφορο το πόσα έδωσα!
Όπως το είπες φίλε μου, ό καθένας ορίζει τό πορτοφόλι τού και που θά βάλει τό πουλί τού και κάνει ότι γουστάρει πάντα με σεβασμό στις κοπέλες.Εδώ βρε φίλε μου, 200 στις αρχές έπαιρνε η Νάγια, κι 280 μετά την ενισχυτική στήθους.
ΟΚ είχε πιο όμορφο πρόσωπο, κι μιλάγαμε για 2ωρο, αλλά στον στίβο μάχης, ΔΕΝ ήταν και καμία τρελή διάφορα, μια χαρά αποδίδει και η Νικόλ.
Επίσης έχουμε δώσει και πολύ περισσότερα, θυμάμαι εποχές 2006-09, υπήρχαν city tours που ζητούσαν 300-400 την ώρα...
Τεσπα ο καθένας με το πορτοφόλι του και το πουλί του, ότι γουστάρει κάνει, αρκεί να προσέχει την υγεία του και να σέβεται τις εργαζόμενες κοπέλες.
Αν όταν τελειώσει το τελευταίο, έχω μείνει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά, τότε μου είναι και τελείως αδιάφορο το πόσα έδωσα!

ΣΑΝ ΕΙΠΑΜΕ!!!!Πως δε βαρεθήκατε πραγματικά, ναι ρε αυτή είμαι έχω και ένα πούτσο εικοσιπέντε πόντους χαχαχαχαα…
Μην τους ακους αμα κανεις πιπα με σαλια να τρεχουν και να τα μαζευεις απ τ αρχιδια με τη γλωσσα μουναρα εισαιΠως δε βαρεθήκατε πραγματικά, ναι ρε αυτή είμαι έχω και ένα πούτσο εικοσιπέντε πόντους χαχαχαχαα…
Καλημέρα να έχετε όμορφο Σαββατοκύριακο με χαμόγελο και αγάπη...
Που την θυμήθηκες την Νάγια ρε φίλε.Εδώ βρε φίλε μου, 200 στις αρχές έπαιρνε η Νάγια, κι 280 μετά την ενισχυτική στήθους.
Ένα πράγμα θα άλλαζα...Καλησπέρα και από μένα
βαλε και λιγο βυζακι και ειμαστε κομπλεΟρίστε χαχαχα με αγάπη η Νικόλ