Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μια γυναικα μαλλον θα ελεγε "τι ωραια νυχια" αλλα εγω βλεπω την βυζαρα με την ρωγα να κοιταει τον ουρανο.Καλώ βράδυ, όμορφο ξημέρωμα σε όλους
Δεν προσπαθω να κανω κατι και ουτε εχω καποιο λογο. Απλα λεω αυτο που αντικρισα, ουτε σε εβρισα, ουτε ειχα σκοπο να σε προσβαλλω. Το μονο που δεν μου αρεσε ηταν το προσωπο, και ναι για μενα μοιαζει με αυτο της Εβελυν. Ουτε οφθαλμιατρο θελω ουτε τιποτα, μια χαρα βλεπω. Στα υπολοιπα ησουν αψογη. Εγω σε επελεξα βαση φωτο σωματος απο εδω γιατι απλα ειναι αψογο. Αν ειχες φωτο με προσωπο πολυ απλα να μην σε επελεγα. Δεν αρεσουμε ολοι σε ολους!Δεν ξέρω τι προσπαθείς να κάνεις αλλά Μην ξεχνάς ότι NEGATIVE ADVERTISE IS BEST ADVERTISE BABY
Πολυ ρομαντικη φωτοΚαλο σας βράδυ
Καληνύχτα μωράκι.Ελπιζω να σε δούμε σύντομα και εδώ στο βορρά.Καλο σας βράδυ
Καλώ βράδυ, όμορφο ξημέρωμα σε ολό
ωωωωωωωωωωΚαλο σας βράδυ
ολόκληρη για ολονύχτιο γλείψιμοΚαλώ βράδυ, όμορφο ξημέρωμα σε όλους
Στο profile της έχει όλες τις πληροφοριεςΈχουμε τηλ?
Ωραιο μουνακιΚαλο σας βράδυ
Βγάλε τη σφήνα να δούμε το κωλοτρυπιδι σου πόσο δουλεμένο είναι....Καλο σας βράδυ
Ωραία ή σφήνα ρε συ, δίνει έναν ρομαντισμόΒγάλε τη σφήνα να δούμε το κωλοτρυπιδι σου πόσο δουλεμένο είναι....
Εύχομαι να αξίζει τον κόπο το 50αρικο, γιατί αν είναι να γαμαμε κωλο και να νιώθουμε ότι γαμαμε μουνι, σαν κάτι άλλες που βλέπεις από πίσω τις αμυγδαλες τους, ε τοτε ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.Ωραία ή σφήνα ρε συ, δίνει έναν ρομαντισμό![]()
Αγαπητέ φίλε μου ένα δίκιο τό έχεις, εγώ προσωπικά την έκανα την προσπάθεια για ραντεβού, απάντηση δεν πήρα οπότε πάμε για άλλα.Εύχομαι να αξίζει τον κόπο το 50αρικο, γιατί αν είναι να γαμαμε κωλο και να νιώθουμε ότι γαμαμε μουνι, σαν κάτι άλλες που βλέπεις από πίσω τις αμυγδαλες τους, ε τοτε ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.
Α, καλα...Αγαπητέ φίλε μου ένα δίκιο τό έχεις, εγώ προσωπικά την έκανα την προσπάθεια για ραντεβού, απάντηση δεν πήρα οπότε πάμε για άλλα.
Μακάρι να αξίζει πάντως όσοι πάρουν.
Ωραία ή σφήνα ρε συ, δίνει έναν ρομαντισμό![]()

α καλαααα.Αγαπητέ φίλε μου ένα δίκιο τό έχεις, εγώ προσωπικά την έκανα την προσπάθεια για ραντεβού, απάντηση δεν πήρα οπότε πάμε για άλλα.
Μακάρι να αξίζει πάντως όσοι πάρουν.
Υπάρχουν πολλές λίστες αναμονής ...
α καλαααα.
κι εδω ουρα? που εχει φτασει?