Αστο ...κόβομαι με το καλημέρα...Η επιλογή θα γίνει με βαση το εισοδημα -ποσοστο λιπους-μεγαλη πουτσα. Οι Audition εχουν ηδη ξεκινησει .
Αν υπάρχει θεση ,μπορώ να μοιράζω τα πετσετακια για να σκουπίζουν τα ψωλοχυματα οι καλεσμένοι
Αστο ...κόβομαι με το καλημέρα...Η επιλογή θα γίνει με βαση το εισοδημα -ποσοστο λιπους-μεγαλη πουτσα. Οι Audition εχουν ηδη ξεκινησει .
Ποια πετσετακια.. με το πιεστικο θα εισαιΑστο ...κόβομαι με το καλημέρα...
Αν υπάρχει θεση ,μπορώ να μοιράζω τα πετσετακια για να σκουπίζουν τα ψωλοχυματα οι καλεσμένοι
Ευχαριστουμε γ την καταθεσηFKK φάση μου θυμίζει το συγκεκριμένο,
Οι κοπέλες κυκλοφορούν μέσα στον χώρο γυμνές,οι πελάτες μ ένα μπουρνούζι,εδώ θα μπορούσαμε και χωρίς μπουρνούζι αλλά με μάσκα,δίνεις ένα ποσό για την είσοδο με δωρεάν ποτά και πληρώνεις την κάθε κοπέλα ξεχωριστά για σεξ.
Μόνο σε κάποια βίλα όμως θα μπορούσε να γίνει αυτό με τόσες ανέσεις και δεν ξέρω πως θα είχε η Νικολ μια εξασφάλιση εκ των προτέρων για να πληρώσει τα πάγια έξοδο όλου αυτού .
Παντως εγώ χτες βράδυ έριξα μια παχιά για το orgy party
Εσυ με εγγραφη εχθες εχεις μπει vipΚαλησπέρα Nicole, υπολόγισε με. Ευχαριστώ
De Javu λες και το συζήτησα χτες αυτό!FKK φάση μου θυμίζει το συγκεκριμένο,
Οι κοπέλες κυκλοφορούν μέσα στον χώρο γυμνές,οι πελάτες μ ένα μπουρνούζι,εδώ θα μπορούσαμε και χωρίς μπουρνούζι αλλά με μάσκα,δίνεις ένα ποσό για την είσοδο με δωρεάν ποτά και πληρώνεις την κάθε κοπέλα ξεχωριστά για σεξ.
Μόνο σε κάποια βίλα όμως θα μπορούσε να γίνει αυτό με τόσες ανέσεις και δεν ξέρω πως θα είχε η Νικολ μια εξασφάλιση εκ των προτέρων για να πληρώσει τα πάγια έξοδο όλου αυτού .
Παντως εγώ χτες βράδυ έριξα μια παχιά για το orgy party
Καλύτερα να υπάρχει κατάποση για να μη λερώνουμε κιόλας !Αστο ...κόβομαι με το καλημέρα...
Τα μελη του bou στο νήμα της Νικολ επικοινωνούν "πνευματικά"De Javu λες και το συζήτησα χτες αυτό!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ξεκινάω δίαιτα και αποταμίευση ταυτόχρονα!Η επιλογή θα γίνει με βαση το εισοδημα -ποσοστο λιπους-μεγαλη πουτσα. Οι Audition εχουν ηδη ξεκινησει .
Να στα στειλω inbox ?Η επιλογή θα γίνει με βαση το εισοδημα -ποσοστο λιπους-μεγαλη πουτσα. Οι Audition εχουν ηδη ξεκινησει .
Εσυ αν νιώθεις άβολα-άσχημα με τον εαυτό σου και με τους άλλους γύρω σου, φενεται πως εχεις κάνει. Άσε να περάσουμε οι υπόλοιποι καλα και να μάθουμε....Εγώ νομίζω ότι θα πέσει πολύ γέλιο. (με την καλή έννοια πάντα)
Δεν γνωρίζω πόσοι από εσάς έχετε κάνει ποτέ gang bang αλλά για κάντε μια εικόνα να είναι όλοι γυμνοί με τις πουτσες σηκωμένες και να περιφέρονται στο χώρο;
Αστο .. ελληνικη cult ταινίαΕγώ νομίζω ότι θα πέσει πολύ γέλιο. (με την καλή έννοια πάντα)
Δεν γνωρίζω πόσοι από εσάς έχετε κάνει ποτέ gang bang αλλά για κάντε μια εικόνα να είναι όλοι γυμνοί με τις πουτσες σηκωμένες και να περιφέρονται στο χώρο;
Ν μας μιλησει ο ειδικος στην καταποση @pasteliosDe Javu λες και το συζήτησα χτες αυτό!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλύτερα να υπάρχει κατάποση για να μη λερώνουμε κιόλας !
....εγω για τα πιωματα θα παω (και τα πατατακια)Εγώ νομίζω ότι θα πέσει πολύ γέλιο. (με την καλή έννοια πάντα)
Ε οχι κ πατατακια.. μ τετοια μαγειρισσα.. δεν ειμαστε bus class .. σημερα μαγειρευω μοσχαρι μ δαμασκηνα ......εγω για τα πιωματα θα παω (και τα πατατακια)![]()
Βαλε και καμμια πατατουλα μεσα για μενα!Ε οχι κ πατατακια.. μ τετοια μαγειρισσα.. δεν ειμαστε bus class .. σημερα μαγειρευω μοσχαρι μ δαμασκηνα ..
Τι πατατες ρε Φακιρη ,υδαταθρανκες δεν τρωμε λεμε !Βαλε και καμμια πατατουλα μεσα για μενα!
Μια χαρα τους τρωμε τους ανθρακες.Τι πατατες ρε Φακιρη ,υδαταθρανκες δεν τρωμε λεμε !
Πατατα baby την εχωΒαλε και καμμια πατατουλα μεσα για μενα!