georgekp34
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.643
- Πόντοι
- 1.336
Δεν βρίσκεις και ευκολα παρκιν εκεί στην γειτονιά τηςΘα νοικιάσω φορτηγάκι… gang bang style
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΟΚ
.-
Δεν βρίσκεις και ευκολα παρκιν εκεί στην γειτονιά τηςΘα νοικιάσω φορτηγάκι… gang bang style
ΣΟΚ
Σε αλλο χώρο ειπε θα γίνει...Δεν βρίσκεις και ευκολα παρκιν εκεί στην γειτονιά της
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΣΟΚ
.-
Λες να το κάνει σπίτι όλο αυτό;Δεν βρίσκεις και ευκολα παρκιν εκεί στην γειτονιά της
....αρχοντα αμα ειστε 23, το βλεπω να φωναζετε "να οργανωθουμε ρε παιδια, να οργανωθουμε" και "καντε κυκλο ρεεεε"Στους 23 κλείνει η αποστολή σαν το Μουντιάλ ?

Το αλάνι διαλύει κάθε ανταγωνισμό εκεί πάνω
Εχω ζητήσει ήδη άδεια7/12 ποιοι ειστε μεσα
ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΙΑΡΑΑΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ
Με αυτό τον τρόπο, κοιμήσου ήσυχος...ΜΩΡΗ ΚΑΥΛΙΑΡΑΑΑ.ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ..ΤΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΕΙΣΑΙ
Προφανώς είναι κ λίγο αστείος ο τρόπος αλλά η τυπισσα είναι γυναικάραΜε αυτό τον τρόπο, κοιμήσου ήσυχος...
Σίγουρα είναι , αλλά είναι και γυναίκα πάνω απ' όλα και ο σεβασμός κερδίζεται, δεν αγοράζεται! Για σένα το λέω για μελλοντικές πράξεις...Προφανώς είναι κ λίγο αστείος ο τρόπος αλλά η τυπισσα είναι γυναικάρα
Το χω βάλει on repeat
....μπορειτε να πατε οσοι θελετε Σαββατο κ να ξεκινησετε χωρις τα κοριτσια!!!Εννοείται και εγώ μέσα ....αλλά πιστεύω καλύτερα είναι Σάββατο
θα κανει κ η κυρια μιλφ gang bangεπειδη εγώ δεν έχω δηλώσει ακόμα συμμετοχή, ας πούμε ότι θα ειμαι ο οδηγός σας!
Του gang banK φορτηγακίου...![]()
Όλοι μέσα είμαστε7/12 ποιοι ειστε μεσα
Με τόσες συμμετοχές θα είμαστε κάπως έτσι.Όλοι μέσα είμαστε
Κυριακη ωστε τη δευτερα να παραλυσει η μιση πολη.. κανονικα πρεπει να κυρηχθει αργια ..Εννοείται και εγώ μέσα ....αλλά πιστεύω καλύτερα είναι Σάββατο