ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 173
- Like
- 39.472
- Πόντοι
- 37.762
Πατατα baby την εχω

Πατατα baby την εχω

@XaramofaisΕ οχι κ πατατακια.. μ τετοια μαγειρισσα.. δεν ειμαστε bus class .. σημερα μαγειρευω μοσχαρι μ δαμασκηνα ..

Κρατάω το ξεκωλιαζουμε !!!Μια χαρα τους τρωμε τους ανθρακες.
Τους ξεκωλιαζουμε.
Που είσαι μωρε!Τι πατατες ρε Φακιρη ,υδαταθρανκες δεν τρωμε λεμε !
Η κατάποση έχει ευεργετικές συνέπειες!!!! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω!!!!!Ν μας μιλησει ο ειδικος στην καταποση @pastelios
Δεν έτυχε να δοκιμάσω απο τα χεράκια σου νικολ. θα ήθελα αυτην συνταγή με τα δαμάσκηνα να μου την δώσεις αν θέλεις. Κάποια μερα θα ήθελα να δοκιμάσω την μαγειρική σου, εχω ακούσει τα καλύτερα.Ε οχι κ πατατακια.. μ τετοια μαγειρισσα.. δεν ειμαστε bus class .. σημερα μαγειρευω μοσχαρι μ δαμασκηνα ..
Όλοι μπανάνες και ανανά πρινΗ κατάποση έχει ευεργετικές συνέπειες!!!! Από που να αρχίσω και που να τελειώσω!!!!!
....εγω θελω και στηθος, και λιγο μπουτακιΠατατα baby την εχω

Να αρχισουμε να στελνουμε νουμερα;Η επιλογή θα γίνει με βαση το εισοδημα -ποσοστο λιπους-μεγαλη πουτσα. Οι Audition εχουν ηδη ξεκινησει .
Κ πολυ αργησεςΝα αρχισουμε να στελνουμε νουμερα;
....γτ δυσκοιλιοτητα εχεις?!?!?!Δεν έτυχε να δοκιμάσω απο τα χεράκια σου νικολ. θα ήθελα αυτην συνταγή με τα δαμάσκηνα να μου την δώσεις αν θέλεις. Κάποια μερα θα ήθελα να δοκιμάσω την μαγειρική σου, εχω ακούσει τα καλύτερα.![]()
75.000 / 13,5% / 17-18Κ πολυ αργησες
Οχι, μαρεσει η μαγειρική και θελω να δοκιμάζω διαφορετικές συνταγές ......γτ δυσκοιλιοτητα εχεις?!?!?!![]()
Κόπηκα για 2 από τα 3.Η επιλογή θα γίνει με βαση το εισοδημα -ποσοστο λιπους-μεγαλη πουτσα. Οι Audition εχουν ηδη ξεκινησει .
Πελάτες στο εστιατοριο δεχεσαι ???? Πρεπει να κανω κρατηση ???? μοσχαρι με δαμασκηνα ανεπαναληπτο !!!!Ε οχι κ πατατακια.. μ τετοια μαγειρισσα.. δεν ειμαστε bus class .. σημερα μαγειρευω μοσχαρι μ δαμασκηνα ..
Mhtsara τι λεει ; Ηρθες ν μου κανεις παρατηρηση;Σε άλλο νήμα ανακοινώθηκαν για την Nicole πράματα και θάματα για μελλοντικούς ορίζοντες απόλαυσης.....
Εδώ σιγή ιχθύος.....................
Οχι παρατήρηση. Απο που και ως που άλλωστε.Mhtsara τι λεει ; Ηρθες ν μου κανεις παρατηρηση;
Δε περασε λιγη ωρα παντως κ μπηκες ν μου υπενθυμίσεις τις υποχρεώσεις μου. Παρολαυτα οκ θα το ανακοινώσω κ εγω . ΕυχαριστωΟχι παρατήρηση. Απο που και ως που άλλωστε.
Απλα διερωτήθηκα και ρώτησα.... Κακό είναι???