Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 79.078
- Πόντοι
- 23.656
....αρχοντισσα!!!!Μην παιδεύεσαι τζάμπα Τζάμες, σε τσιπουράδικο θα συναντηθείτε εσείς οι δύο. Μπεκρής εσύ, μπεκρού και αυτή![]()
....αρχοντισσα!!!!Μην παιδεύεσαι τζάμπα Τζάμες, σε τσιπουράδικο θα συναντηθείτε εσείς οι δύο. Μπεκρής εσύ, μπεκρού και αυτή![]()
ω να σου γα.........
Μπορούμε να έχουμε από εσένα την πληροφορία αν είσαι μεγαλοψορης γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι εδώ μέσα το 98% του σαιτ τον έχει πάνω από 20 εκατοστα χάχα@Nicole μπορω να εχω τον αριθμο σου παρακαλω?
Μπορούμε να έχουμε από εσένα την πληροφορία αν είσαι μεγαλοψορης γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι εδώ μέσα το 98% του σαιτ τον έχει πάνω από 20 εκατοστα χάχα
Γιατί τον δίκασες έτσι; Το υπόλοιπο 2%την έχει πάνω από 24; Με άγριες διαθέσεις μπήκε στο 26' το Αλεξάκι μας.Μπορούμε να έχουμε από εσένα την πληροφορία αν είσαι μεγαλοψορης γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι εδώ μέσα το 98% του σαιτ τον έχει πάνω από 20 εκατοστα χάχα
Εσυ κατσε ηρεμα. Το 2% του σαι που την εχουν πανω απο 20 εκατοστα ειναι φιλοι μου.Μπορούμε να έχουμε από εσένα την πληροφορία αν είσαι μεγαλοψορης γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι εδώ μέσα το 98% του σαιτ τον έχει πάνω από 20 εκατοστα χάχα
Εσυ κατσε ηρεμα. Το 2% του σαι που την εχουν πανω απο 20 εκατοστα ειναι φιλοι μου.
Πολύ ταιριάζετε εσείς οι δύο, τόσο που έκανες άλλον James αρχικά tag, πρόλαβα και το είδα αυτό πριν το αλλάξεις

Χαχαχαχ ενας ειναι ο τζαμες γ μεναΠολύ ταιριάζετε εσείς οι δύο, τόσο που έκανες άλλον James αρχικά tag, πρόλαβα και το είδα αυτό πριν το αλλάξεις![]()
Τουλαχιστον εμεις γαμαμε
Τουλαχιστον εμεις γαμαμε