Odin_
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 54
- Like
- 81.759
- Πόντοι
- 23.656
....αρχοντισσα!!!!Μην παιδεύεσαι τζάμπα Τζάμες, σε τσιπουράδικο θα συναντηθείτε εσείς οι δύο. Μπεκρής εσύ, μπεκρού και αυτή![]()
....αρχοντισσα!!!!Μην παιδεύεσαι τζάμπα Τζάμες, σε τσιπουράδικο θα συναντηθείτε εσείς οι δύο. Μπεκρής εσύ, μπεκρού και αυτή![]()
ω να σου γα.........
Μπορούμε να έχουμε από εσένα την πληροφορία αν είσαι μεγαλοψορης γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι εδώ μέσα το 98% του σαιτ τον έχει πάνω από 20 εκατοστα χάχα@Nicole μπορω να εχω τον αριθμο σου παρακαλω?
Μπορούμε να έχουμε από εσένα την πληροφορία αν είσαι μεγαλοψορης γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι εδώ μέσα το 98% του σαιτ τον έχει πάνω από 20 εκατοστα χάχα
Γιατί τον δίκασες έτσι; Το υπόλοιπο 2%την έχει πάνω από 24; Με άγριες διαθέσεις μπήκε στο 26' το Αλεξάκι μας.Μπορούμε να έχουμε από εσένα την πληροφορία αν είσαι μεγαλοψορης γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι εδώ μέσα το 98% του σαιτ τον έχει πάνω από 20 εκατοστα χάχα
Εσυ κατσε ηρεμα. Το 2% του σαι που την εχουν πανω απο 20 εκατοστα ειναι φιλοι μου.Μπορούμε να έχουμε από εσένα την πληροφορία αν είσαι μεγαλοψορης γιατί όπως γνωρίζουμε όλοι εδώ μέσα το 98% του σαιτ τον έχει πάνω από 20 εκατοστα χάχα
Εσυ κατσε ηρεμα. Το 2% του σαι που την εχουν πανω απο 20 εκατοστα ειναι φιλοι μου.
Φιλε @james034 ξερεις εσυ τσιπουρα πρώτα κ μετα βουρ στα νηματα κ οπου ν ναι ..Μην παιδεύεσαι τζάμπα Τζάμες, σε τσιπουράδικο θα συναντηθείτε εσείς οι δύο. Μπεκρής εσύ, μπεκρού και αυτή![]()
Πολύ ταιριάζετε εσείς οι δύο, τόσο που έκανες άλλον James αρχικά tag, πρόλαβα και το είδα αυτό πριν το αλλάξεις
Χαχαχαχ ενας ειναι ο τζαμες γ μεναΠολύ ταιριάζετε εσείς οι δύο, τόσο που έκανες άλλον James αρχικά tag, πρόλαβα και το είδα αυτό πριν το αλλάξεις![]()
Τουλαχιστον εμεις γαμαμε
Τουλαχιστον εμεις γαμαμε