- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 174
- Like
- 40.351
- Πόντοι
- 63.029
Ποιος θα τα πλυνει? Η @Nicole ?
Ποιος θα τα πλυνει? Η @Nicole ?
Λες να ριχνει και χαρτια ?Εχεις γεμισει ολα τα νηματα με φλυτζανια...
![]()
Σίγουρα ρίχνει…Τα Ρω του ΈρωταΛες να ριχνει και χαρτια ?
Κάνω διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο να την φέρουμε Αθήναμην παίζεις με τα ιερά και τα όσια!!!!!!!!![]()
Την πρόλαβες @Nicole
για να σε δω.....εγω παντως την Αεκτζου περσι την εβαλα στον σωστο δρομο...για να δω εσενα !!!!!!!χαχχαχααΚάνω διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο να την φέρουμε ΑθήναΑν γίνει, θα είναι η μεταγραφή της χρονιάς
![]()
Προσφέρομαι να την πάω με τ αμάξι μου οδικώς έως Edirne να πετάξει η κοπέλα@Nicole μάθανε ότι θα φύγεις και κλείσανε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια σήμερα
Μπορεί να την έβαλες μόνο για 2-3 ώρες, αλλά δυστυχώς έχει έναν αεκτζή που δεν την αφήνει ν’ αλλάξει για παραπάνω!!!για να σε δω.....εγω παντως την Αεκτζου περσι την εβαλα στον σωστο δρομο...για να δω εσενα !!!!!!!χαχχαχαα
Δεν έχει αεροδρόμιο εκεί, αλλά αν έννοιες στην Πόλη, τότε θα σου σκάσουμε τα λάστιχαΠροσφέρομαι να την πάω με τ αμάξι μου οδικώς έως Edirne να πετάξει η κοπέλα![]()
κακό του κεφαλιού της!!!!!!Μπορεί να την έβαλες μόνο για 2-3 ώρες, αλλά δυστυχώς έχει έναν αεκτζή που δεν την αφήνει ν’ αλλάξει για παραπάνω!!!
την Νικόλ πάντος θα την κάνουμε Αριανή!!!!!!!!!!!!!Μπορεί να την έβαλες μόνο για 2-3 ώρες, αλλά δυστυχώς έχει έναν αεκτζή που δεν την αφήνει ν’ αλλάξει για παραπάνω!!!
Από μεθαύριο θα κλείσουν και οι δρόμοι. Δεν θα πάει πουθενά η Νικόλ.@Nicole μάθανε ότι θα φύγεις και κλείσανε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια σήμερα
Ζήτησα συγνώμη
Γιατί δεν ήταν εσκεμμένο![]()