Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 62.685
οταν ησουν στο πανηγυρι κ σε ταιζανε γουρουνοπουλο στο στομα δ κουραζοσουν .. εδω μας τα λες αυταΚουράστηκα
οταν ησουν στο πανηγυρι κ σε ταιζανε γουρουνοπουλο στο στομα δ κουραζοσουν .. εδω μας τα λες αυταΚουράστηκα
Δεν θέλω να φαίνομαι μόνο ...Αν δε βαριέσαι ξεκίνα εσύ...![]()
Σε πηγε κοψιμο δλδΚάτι παλιό σουβλάκια και σουτσουκια
22:18 πρέπει να δω αυτό?Δεν θέλω να φαίνομαι μόνο ...
![]()
ΣαρμπαντιναΣε πηγε κοψιμο δλδ
Εγω μητσοτακη ψηφιζω .. μια χαρα ειναι το μωρακι μαςΔεν θέλω να φαίνομαι μόνο ...
![]()
Στο μουνι μου βαλτο κ γλυψεΜετά τα κρέατα πήγα για χύμα παγωτό, μισολιωμενο
Σαλμονέλα?Στρατσιατελα...σιντερελα...δεν θυμάμαι
Όποτε θες!Στο μουνι μου βαλτο κ γλυψε
Σεβαστή η άποψη σου...Εγω μητσοτακη ψηφιζω .. μια χαρα ειναι το μωρακι μας
Σεβαστη κ εσενα η αποψη σου .. στα αρχιδια μου τη γραφω .. εγω θα ψηφιζω για παντα τον κυριο Κυριακο Μητσοτακη. Οι υπολοιποι πατε να ψηφισετε τπτ αναρχικους μπαχαλακιδες βιγκαν να τρωτε κ τπτ καλα χορτα μπορει ν γουσταρετε ..Σεβαστή η άποψη σου...
Του εύχομαι να πάει στα σκατα του και ακόμα παραπέρα....
Μόνο για τον πουτανας γιο δεν θα γράψω στο νήμα σουΣεβαστη κ εσενα η αποψη σου .. στα αρχιδια μου τη γραφω .. εγω θα ψηφιζω για παντα τον κυριο Κυριακο Μητσοτακη. Οι υπολοιποι πατε να ψηφισετε τπτ αναρχικους μπαχαλακιδες βιγκαν να τρωτε κ τπτ καλα χορτα μπορει ν γουσταρετε ..

Βιγκαν χόρτα.....μουυυυυ...μπεεεεΣεβαστη κ εσενα η αποψη σου .. στα αρχιδια μου τη γραφω .. εγω θα ψηφιζω για παντα τον κυριο Κυριακο Μητσοτακη. Οι υπολοιποι πατε να ψηφισετε τπτ αναρχικους μπαχαλακιδες βιγκαν να τρωτε κ τπτ καλα χορτα μπορει ν γουσταρετε ..
Δε ξερω τι κανετε αλλου .. ουτε κ μ νοιαζει.. εδω μονο μητσοτακη στηριζω αγαπητε ..Μόνο για τον πουτανας γιο δεν θα γράψω στο νήμα σου
Γράφουμε τόσα στο ανάλογο θρεντ
Μπορώ να ρθω να σ γλυψω τ αρχιδια;Σεβαστη κ εσενα η αποψη σου .. στα αρχιδια μου τη γραφω .. εγω θα ψηφιζω για παντα τον κυριο Κυριακο Μητσοτακη. Οι υπολοιποι πατε να ψηφισετε τπτ αναρχικους μπαχαλακιδες βιγκαν να τρωτε κ τπτ καλα χορτα μπορει ν γουσταρετε ..

Τα εχεις γλυψει μεχρι κ γ την επομενη ψηφοφορίαΜπορώ να ρθω να σ γλυψω τ αρχιδια;![]()