Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 5.986
- Πόντοι
- 10.555
το εμπαθεια δικο σου συμπερασμα ειναι. Η ειρωνεια ποια ειναι? που αναφερεσαι;
Γενικά βγάζεις ένα υφακι και ένα στυλ ανόητο μην πω βλακωδες...Άμα δε γουστάρεις την Νικόλ ρε μεγάλε μην πηγαίνεις μαζί της ...δεν σε ανάγκασε κάνεις... τουλάχιστον μην μπαίνεις εδώ μέσα να πεις τις μλκιες σου ,μπες κάνε χαβαλε κάνε πλάκα όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι...αλλά άμα δεν σου κάνει η κοπέλα μην το κουράζεις τζάμπα....έχει ένα σωρό σεξεργατριες να πας και να δοκιμάσεις να περάσεις όμορφα ....το εμπαθεια δικο σου συμπερασμα ειναι. Η ειρωνεια ποια ειναι? που αναφερεσαι;
ρε μεγαλε εσυ τι εισαι δικηγορος της; Πριν απο λιγο μια χαρα διαλογο καναμε και συνεννοηθηκαμε. Παρεθεσε μια απορια της, απαντησα εγω με την αποψη μου. Εσυ τι ζοτι τραβας επιπλεον;Γενικά βγάζεις ένα υφακι και ένα στυλ ανόητο μην πω βλακωδες...Άμα δε γουστάρεις την Νικόλ ρε μεγάλε μην πηγαίνεις μαζί της ...δεν σε ανάγκασε κάνεις... τουλάχιστον μην μπαίνεις εδώ μέσα να πεις τις μλκιες σου ,μπες κάνε χαβαλε κάνε πλάκα όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι...αλλά άμα δεν σου κάνει η κοπέλα μην το κουράζεις τζάμπα....έχει ένα σωρό σεξεργατριες να πας και να δοκιμάσεις να περάσεις όμορφα ....
Εγώ είμαι ο Μέγας Παπατζης ....αλλά για κάτι τυπακια σαν εσένα γίνομαι και Μέγας Δικαστής .... λοιπόν να μην το κουράζουμε αλλο άντε να πάρουμε τον πούλο...να μην σπαμαρουμε το νήμα να αφήσουμε και την κοπέλα στην ησυχία τηςρε μεγαλε εσυ τι εισαι δικηγορος της; Πριν απο λιγο μια χαρα διαλογο καναμε και συνεννοηθηκαμε. Παρεθεσε μια απορια της, απαντησα εγω με την αποψη μου. Εσυ τι ζοτι τραβας επιπλεον;
Αυτόν πρέπει να τον ριχνανε πολλές φαπες από παιδί και πλέον βγάζει όλα τα κόμπλεξ του απλά γράφοντας παπαριές.. καλό είναι να υπάρχουν και τέτοιοι για αυτό δεν τον μπαναρουνερε μεγαλε εσυ τι εισαι δικηγορος της; Πριν απο λιγο μια χαρα διαλογο καναμε και συνεννοηθηκαμε. Παρεθεσε μια απορια της, απαντησα εγω με την αποψη μου. Εσυ τι ζοτι τραβας επιπλεον;
συνεχιζεις το χαβα σου εσυ. Μολις πιο πριν σου ειπα οτι συνεννοηθηκαμε με την κοπελα. Οσο για την φωτο με την ερωτηση που εκανες τοτε, δεν ηταν σε μενα η ερωτηση αλλα σε αλλο μελος. Εγω απλα απαντησα σε σεναΕγώ είμαι ο Μέγας Παπατζης ....αλλά για κάτι τυπακια σαν εσένα γίνομαι και Μέγας Δικαστής .... λοιπόν να μην το κουράζουμε αλλο άντε να πάρουμε τον πούλο...να μην σπαμαρουμε το νήμα να αφήσουμε και την κοπέλα στην ησυχία της
Ρώτησε ο αρχιαμεα του site ?Εσυ πάλι ποιος είσαι; Από ποιο ίδρυμα ξεφύγες;
Κόμπρα ΚαιΕγω λεω το νημα μου αντι για Νικόλ να το πουμε fight club
Κ γω π νμζ πως ησουν στη συναυλια coldplayΤώρα γύρισα από πανηγύρι. Προφήτη Ηλία, μεγάλη η χάρη του και βοήθεια σας.
Δηλαδή να περιμένουμε να παλιοσουμε σαν το κρασί; Καμία κατανόηση στα καινουργια μελοι;Θεσσαλονικη μεχρι τελος μηνα
Αθήνα πρωτη εβδομαδα αυγουστου
Μετα θα φυγω εξωτερικο κ θα επιστρέψω Οκτωβρη .. επειδη γινετε τρελο παρτυ στο βαιμπερ μου ν ειστε συγκεκριμένοι στα μηνυματα δινετε νικνειμ κ ωρα π θελετε γ ν βρουμε ακρη. Μην μου πιανετε τη κουβεντα κ μην στελνετε τελευταια στιγμη. συστασεις απο αλλους αποκλειονται οπως επισης προφιλ εδω μεσα μ νεα εγγραφη..
Παρατράγουδα καλύτερα.Εγω λεω το νημα μου αντι για Νικόλ να το πουμε fight club
Πουτανα ολα !Εγω λεω το νημα μου αντι για Νικόλ να το πουμε fight club