Nicole
Call-Girl
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2023
- Like
- 62.761
Καλημέρα παιδάκια
Δε μας ειπες πως τα περασες στο πανηγύρι
Καλημέρα παιδάκια
Η ερωτική συμπρωτεύουσα...γίνεται φτωχότερη...Θεσσαλονικη μεχρι τελος μηνα
Αθήνα πρωτη εβδομαδα αυγουστου
Μετα θα φυγω εξωτερικο κ θα επιστρέψω Οκτωβρη .. επειδη γινετε τρελο παρτυ στο βαιμπερ μου ν ειστε συγκεκριμένοι στα μηνυματα δινετε νικνειμ κ ωρα π θελετε γ ν βρουμε ακρη. Μην μου πιανετε τη κουβεντα κ μην στελνετε τελευταια στιγμη. συστασεις απο αλλους αποκλειονται οπως επισης προφιλ εδω μεσα μ νεα εγγραφη..
Θα ηθελα να μου πεις ποτε εχουμε συναντηθει ρε ψευτη .. αρχιδια εχεις στο παντελονι σου μλκ ; Περαν οτι ειπες ψεματα το οτι εχεις ερθει κ το παραδεχθηκες στα μηνυματα .. επειτα το οτι μ παρακαλας γ ραντεβού κ μ λιγοτερα λεφτα ανα συχνα διαστηματα κ εβαλες κ μεσάζοντα λες κ είμαστε κοινωφελές ίδρυμα.. θελω ν μ πεις ΠΟΤΕ ηρθες κ με σχολιαζεις .. κ γτι βγαινεις κ κανεις λαικ σε καθε αρνητικο σχολιο απο κοσμο που εχει ερθει στο νημα μου . Συγνωμη δ μ ζητησες γ αυτο π εκανες θεωρεις πως θα σου τη χαρισω .. ; παραδεξου οτι ειπες ψεματα στο οτι ηρθες τουλαχιστον .. γτι θα βγαλω τα σκρινσοτ δημοσια ..ζητα συγνωμη κ παρε το μπουλο ηρεμα κ ομορφα όπως οφειλεις .. καντο αλλιως εξαφανισου .. αν δω λαικ ξανα σε αρνητικό σχολιο θα σε κανω σκουπίδι. Το καταλαβες η να στο κανω πιο ξεκάθαρο;Κι όμως έχουμε συναντηθεί και ας μην το πιστεύεις . Ας λήξει εδώ το θέμα νικολ καλά να περνάς στην Ασία
ηρέμησε μαρή... από τον Μάιο μέχρι τώρα θα τονέχει πάρει λογικάΘα ηθελα να μου πεις ποτε εχουμε συναντηθει ρε ψευτη .. ..ζητα συγνωμη κ παρε το μπουλο ηρεμα κ ομορφα όπως οφειλεις .. Το καταλαβες η να στο κανω πιο ξεκάθαρο;

Κατσε στη θεση σου εσυ μωροηρέμησε μαρή... από τον Μάιο μέχρι τώρα θα τονέχει πάρει λογικά![]()
Κατσε στη θεση σου εσυ μωρο
Πονεσανε τα αυτιά από τα κλαρίνα και τα ματια απο τα ξεκωλια![]()
Δε μας ειπες πως τα περασες στο πανηγύρι
Εχωσες καμια πισω απο τα πουρναρια η τσαμπα πηγεςΠονεσανε τα αυτιά από τα κλαρίνα και τα ματια απο τα ξεκωλια
Στα πουρνάρια πίσω.....τον έπαιξα!!!Εχωσες καμια πισω απο τα πουρναρια η τσαμπα πηγες
...αδελφε, κανονισε να δω τον "Νικολακι" σου στα φετινα καυσοξυλα για το τζακιΣτα πουρνάρια πίσω.....τον έπαιξα!!!
Δεν ξέρω τι να υποθέσω........αδελφε, κανονισε να δω τον "Νικολακι" σου στα φετινα καυσοξυλα για το τζακι![]()
Δικό μου?Κανένα βυζί θα δούμε;
Βεβαιως δειξτοΚανένα βυζί θα δούμε;
Εδώ κολλάει το "Πες μου ότι είσαι άτριχος...αυτό μόνο τέλος"Βεβαιως δειξτο
Αν δε βαριέσαι ξεκίνα εσύ...Μαλακες εχω χάσει την μπάλα;
Ποιος θα δείξει βυζι τελικά;![]()
Αν δε βαριέσαι ξεκίνα εσύ...![]()