Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 5.625
- Πόντοι
- 7.215
βγάλανε την Αλίκη;
Μα καλά μαλάκες είναι εκεί μέσα;
Γαμώ το σώου τους γαμώ.
Αποχώρησε & καλά οικειοθελώς.
βγάλανε την Αλίκη;
Μα καλά μαλάκες είναι εκεί μέσα;
Γαμώ το σώου τους γαμώ.
έλα μωρε, ριάλιτι είναι, τηλεοραση, ό,τι πίπα που διαφημίζει τον χορηγό σκεφτούν την κάνουν δοκιμασία. Τη νικήτρια την έχουν σκεφτεί από την πρώτη μέρα στην οντιζιόν (όου)
Μόνη της έφυγε βασικά...
χθες την είχε ο Θέμος και μίλησε για το ΝΤΜ και είπε ότι πολλές δοκιμασίες που τις βάζαν να κάνουν κατά την γνώμη της καμιά σχέση με μοντελιγκ δεν είχαν... και συμφωνώ μαζί της... δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να σε βοηθήσει το γεγονός να σε βάζει να κάνεις αγώνα δρόμου για το ποίος θα πάρει τα πιο πολλά ρούχα. Αλλά μετά πως θα διαφημιστεί ο μαλάκας ο χορηγός.![]()
εμενα χειριστη εντυπωση μου εκανε η δοκιμασια να περπατανε με τα εσωρουχα μπροστα σε εργατες.Δίκιο έχεις. Κι εμένα αυτή η "δοκιμασία" μου είχε κάνει χείριστη εντύπωση.
εμενα χειριστη εντυπωση μου εκανε η δοκιμασια να περπατανε με τα εσωρουχα μπροστα σε εργατες.
φτηνο προστυχο και αναιτιο.
οσες δε το κανανε ανεβηκαν στην εκτιμηση μου.
οχι διαφωνω...ηταν αισχρο και εμετικο.Εντάξει αυτό όμως θεωρητικά ίσως & να έχει & ένα στόχο... Να μάθουν να περπατάνε χωρίς να νοιάζονται για τα εκατοντάδες μάτια που τις βλέπουν, να αποκτήσουν δηλαδή επαγγελματική συνείδηση.
εμενα χειριστη εντυπωση μου εκανε η δοκιμασια να περπατανε με τα εσωρουχα μπροστα σε εργατες.
φτηνο προστυχο και αναιτιο.
οσες δε το κανανε ανεβηκαν στην εκτιμηση μου.

Θα μενα, αλλα δεν θα ψάξω το τηλέφωνό της, 'ektos an to xi kana filaraki'. Δεν επετρεπαν να βγαλεις και φωτογραφίες. Σιγα την αποκλειστικότητα. Για βιζιτες παντως μερικες δεν ειναι κακες.οχι διαφωνω...ηταν αισχρο και εμετικο.

υπάρχουν τέτοια πράματα???εκμεταλεύονται τα κοριτσάκια στο έπακρον,και τα προετοιμάζουν (όσα δεν είναι ήδη έτοιμα) μειώνοντας τις αναστολές τους για την ελεύθερη αγορά του μόντελινγκ![]()
![]()
![]()
![]()
αφού υπάρχουν γονείς που υποστηρίζουν τέτοιες επιλογές

Τις πετυχα πριν μια βδομαδα στο Golden hall. Κοιταζα αυτην του Αβερωφ και σκεφτομουν αν θα εμενα στην περιπτωση που μου ανοιγε την πορτα ως τουριστριαΘα μενα, αλλα δεν θα ψάξω το τηλέφωνό της, 'ektos an to xi kana filaraki'. Δεν επετρεπαν να βγαλεις και φωτογραφίες. Σιγα την αποκλειστικότητα. Για βιζιτες παντως μερικες δεν ειναι κακες.
εκμεταλεύονται τα κοριτσάκια στο έπακρον,και τα προετοιμάζουν (όσα δεν είναι ήδη έτοιμα) μειώνοντας τις αναστολές τους για την ελεύθερη αγορά του μόντελινγκ![]()
![]()
![]()
![]()
αφού υπάρχουν γονείς που υποστηρίζουν τέτοιες επιλογές
![]()
παει το κορμι πατριωτη..
ειδα χτες στο νετ το επεισοδιο της δευτερας.
η ελενα μαρεσει πιο πολυ απολες τελικα

δεν το ξαναβλέπουμε τωρα... όλο τα μπάζα κρατάνε μέσα..!!!![]()
παει το κορμι πατριωτη..