gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 513
- Πόντοι
- 4.906
τι λες;θα παρεις μερος;να σε απολαυσουμε;θα βγει και 2
κανουμε προθερμανση![]()

τι λες;θα παρεις μερος;να σε απολαυσουμε;θα βγει και 2
κανουμε προθερμανση![]()

τι λες;θα παρεις μερος;να σε απολαυσουμε;![]()
![]()
ελα μωρε...τοσους φαν θα εχεις....ολο το σαιτ μαζι σου στον τελικο.....θα θελες
να παω να γινω σουργελο να με κοροιδευουν ολημερις και οληνυχτις παντου? αφου δεν το χω λεμε!![]()
Να σε διαβάζει κανείς θα νομίσει ότι έγινες σαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Μια χαρά είσαι κοπέλα μου.
:-*
και συ γαλακτομπουρεκο εισαι......εχει και κατι γαλακτομπουρεκα μεσα! :S :S :S :S
ελα μωρε...τοσους φαν θα εχεις....ολο το σαιτ μαζι σου στον τελικο.....![]()

Άμα δεν τα θες, φέρτα. Τρελαίνομαι για γαλακτομπούρεκο.![]()

πλακα μας κανετε τωρα!!!κι εσυ κι η λουκ λεμε...μια χαρα κορμαρα βλεπω εγω!!!!δεν με παχαινει
εχω παχυνει![]()
πλακα μας κανετε τωρα!!!κι εσυ κι η λουκ λεμε...μια χαρα κορμαρα βλεπω εγω!!!!![]()
Απλώς να προσθέσω μια τελευταία λέξη στο εξαιρετικό χθεσινό ποστ του arcans, αυτή τη φορά για την ξεφτίλα που ακούει στο όνομα ελληνική τηλεόραση:
[URL unfurl="true"]http://malakistan.blogspot.com/2010/02/blog-post_9556.html[/url]
Διαβάζω, ακούω τα χίλια μύρια γιά το σαγόνι της Μόνικας του Next Top Model. Και δεν ντρέπεται κανένας. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τι είναι δηλαδή;
Και γιατί γιά το σαγόνι της Νατάσας Θεοδωρίδου δεν μιλάει κανείς, αλλά την λέτε και κουκλάρα; Εχει βέβαια εξήγηση αυτό. Η Μόνικα, είναι ανυπεράσπιστη, η Θεοδωρίδου έχει να πληρώσει δικηγόρο και είναι και φίρμα.
Μπράβο σας, λες κι η ομορφιά ενός ανθρώπου εξαρτάται από το σαγόνι του. Και ξέρω, πως τη μέρα που η Μόνικα θα γίνει διάσημη, εσείς οι ίδιοι θα την αποκαλείτε κουκλάρα.....
έχεις δίκιο! θα επανορθώσουμε κράζοντας εξίσου και τις δυο! τι σκατά ισότητα έχουμεΑπλώς να προσθέσω μια τελευταία λέξη στο εξαιρετικό χθεσινό ποστ του arcans, αυτή τη φορά για την ξεφτίλα που ακούει στο όνομα ελληνική τηλεόραση:
[URL unfurl="true"]http://malakistan.blogspot.com/2010/02/blog-post_9556.html[/url]
Διαβάζω, ακούω τα χίλια μύρια γιά το σαγόνι της Μόνικας του Next Top Model. Και δεν ντρέπεται κανένας. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τι είναι δηλαδή;
Και γιατί γιά το σαγόνι της Νατάσας Θεοδωρίδου δεν μιλάει κανείς, αλλά την λέτε και κουκλάρα; Εχει βέβαια εξήγηση αυτό. Η Μόνικα, είναι ανυπεράσπιστη, η Θεοδωρίδου έχει να πληρώσει δικηγόρο και είναι και φίρμα.
Μπράβο σας, λες κι η ομορφιά ενός ανθρώπου εξαρτάται από το σαγόνι του. Και ξέρω, πως τη μέρα που η Μόνικα θα γίνει διάσημη, εσείς οι ίδιοι θα την αποκαλείτε κουκλάρα.....

κανεις δεν λεει τη Θεοδοριδου κουκλαρα αυτο που ολοι λενε ειναι οτι εχει γαμηθει στις πλαστικες![]()
Πολυ σωστος! Μη δινεις σημασια ολοι αυτοι στα μεσημεριαναδικα ειναι κομπλεξαρες και σταζουν φαρμακι ζηλευουν οι μπαλοτσες!Απλώς να προσθέσω μια τελευταία λέξη στο εξαιρετικό χθεσινό ποστ του arcans, αυτή τη φορά για την ξεφτίλα που ακούει στο όνομα ελληνική τηλεόραση:
"Διαβάζω, ακούω τα χίλια μύρια γιά το σαγόνι της Μόνικας του Next Top Model. Και δεν ντρέπεται κανένας. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τι είναι δηλαδή;
Μπράβο σας, λες κι η ομορφιά ενός ανθρώπου εξαρτάται από το σαγόνι του. Και ξέρω, πως τη μέρα που η Μόνικα θα γίνει διάσημη, εσείς οι ίδιοι θα την αποκαλείτε κουκλάρα....."
Εγώ πάλι τις προάλες πέτυχα την Κατίνα Στεφανίδου να μιλάει για τη Θεοδωρίδου και να τη λέει θεά, κουκλάρα, καλονή, και ότι άλλο βάλει ο νους σου.
Το ζήτημα άλλωστε που θέτει αυτός που έγραψε το ποστ δεν είναι τι λένε αλλά τι ΔΕΝ λένε οι διάφοροι παληκαράδες των τηλεπαραθύρων. Όπως οι νταήδες στο σχολείο, έτσι κι'αυτοί πουλάνε μαγκιά μόνο απέναντι σε αδύνατους και ανυπεράσπιστους.
Αν αύριο η Μόνικα, και η όποια Μόνικα, προσλάμβανε τον Κούγια ή τον Δημητρακόπουλο και έστελνε μερικά εξώδικα, να δεις για πότε γίνονταν Μελισανίδηδες από τις κωλοτούμπες όλοι αυτοί οι τύποι.
Μαριάννα, άσχετο με το τοπικ που βρισκόμαστε τώρα, αλλά πρέπει να σού πω ότι η καινούργια φωτό στο άβαταρ σου είναι εξαιρετική!
έχεις δίκιο! θα επανορθώσουμε κράζοντας εξίσου και τις δυο! τι σκατά ισότητα έχουμε![]()

Κατ'αρχήν να διευκρινίσω πως το κείμενο που πόσταρα δεν είναι δικό μου. Είναι το κείμενο του λινκ που παρέθεσα.
Η Τατιάνα ήταν ένα παράδειγμα. Άλλες μέρες έχω πετύχει τη Σκόρδα και τη Λαμπίρη να τη λιβανίζουν (και ούτε καν αναφέρω την κουμπάρα).
Δε νομίζω να ζήτησε κανείς ασυλία. Λίγο μέτρο ζητάται, το οποίο όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στην Ελλάδα έχει χαθεί. Διότι άλλο να αποκαλείς κάποιον άσχημο κι'άλλο να τον βρίζεις με εκφράσεις πεζοδρομίου.
Η σύγκριση με τη Δήμητρα είναι ατυχέστατη. Η Μόνικα δεν πέρασε το μισό παιχνίδι μιλώντας στην κάμερα και θάβοντας τις υπόλοιπες κοπέλες. Τη δουλεία της κοίταζε μόνο και γι'αυτό έφτασε όπου έφτασε.
Και ποιός αποκάλεσε στην τηλεόραση τη Δήμητρα βιζιτού; Εγώ όποτε την έχω πετύχει σε κάνα πάνελ όλοι της λένε πόσο όμορφη, έξυπνη, δυναμική είναι και τι λαμπρή καριέρα την περιμένει. Μόνο οι Καραμεροχαριτάτοι μίλησαν αρνητικά γι'αυτήν. Δεν είναι κορόιδα οι μεσημεριανοί να δαγκώσουν το χέρι που τους θρέφει.
Εμένα Μαριάννα επέτρεψε μου να εξοργίζομαι όποτε βλέπω τηλεοπτικά λυντσαρίσματα. Μπορεί να γελάμε άλλα να ξέρεις ότι δεν έχουν όλοι τη δική μας νοοτροπία. Εγώ ως μεγαλύτερος θυμάμαι δυστυχώς πολύ καλά πως ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε εξαιτίας της διαπόμπευσης του από την τηλεόραση πριν απο κάμποσα χρόνια.

ειδες που εχω γουστο μαριαννακι????