οκ επειδη τον μπουλη τον εχω δει σε πρωταγωνιστικους ρολους του σαλιεριΟχι δεν είναι από Σαλιέρι , αμερικ.παραγωγή είναι.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
οκ επειδη τον μπουλη τον εχω δει σε πρωταγωνιστικους ρολους του σαλιεριΟχι δεν είναι από Σαλιέρι , αμερικ.παραγωγή είναι.
Κάθε μέρα πάνε μαζί στην τουαλέτα.![]()

κοπελια λιγες ειναι αυτες που οταν ξυπνανε το πρωι ειναι το ιδιο ομορφες με το βραδυ ;)συγγνωμη, την εχεις δει ποτε? :S :S :S :S
κοπελια λιγες ειναι αυτες που οταν ξυπνανε το πρωι ειναι το ιδιο ομορφες με το βραδυ ;)

εχεις ξυπνησει μαζι της?κοπελια λιγες ειναι αυτες που οταν ξυπνανε το πρωι ειναι το ιδιο ομορφες με το βραδυ ;)
εχεις ξυπνησει μαζι της?
μα δεν αναφερθηκα σαυτην.σου απαντησα εμμεσα στο ερωτημα που μου εθεσες.για το αν την εχω δει απο κοντα,υποννοωντας οτι ειναι μπαζακι ;)εχεις ξυπνησει μαζι της?
δε στο ρωτησα εγω..να εισαι πιο προσεκτικος...μα δεν αναφερθηκα σαυτην.σου απαντησα εμμεσα στο ερωτημα που μου εθεσες.για το αν την εχω δει απο κοντα,υποννοωντας οτι ειναι μπαζακι ;)
οκ επειδη τον μπουλη τον εχω δει σε πρωταγωνιστικους ρολους του σαλιερι
O Ron Jeremy ειχε παρει μερος και σε ταινιες του Σαλιερι?
που;στα μονταρισμενα επεισοδια που "ξυπνουσαν "ολες αβαφτες με λαιμο κ φατσα να ξεχωριζει χρωματικα απο το μεικ απ?!τεσπα απαντησα στο ερωτημα που μου τεθηκε.και ναι ετυχε και τις ειδα ολες αβαφτες.μεγααααααααλη διαφορα.....καμια δεν με εντυπωσιασε.αλλα αυτο πλεον ειναι πλεονασμος.να φτασουμε στο σημειο να θαυμασουμε γυναικα τα χαραματα???δεν παιζει.......μια στις 100 μπορει να αξιζει τον θαυμασμο μας

ψωριαρη η φωτο σε προφιλ σου απο μαριο σαλιερι ειναι?

ναι αδερφε και πρωτο ρολο ο ατιμος ;)

που;στα μονταρισμενα επεισοδια που "ξυπνουσαν "ολες αβαφτες με λαιμο κ φατσα να ξεχωριζει χρωματικα απο το μεικ απ?!![]()
σαλιέρι με ρον τζέρεμι?
μην μπερδεύεις τους ΘΕΟΥΣ σε παρακαλώ >
εντιτ:
![]()
![]()
ανακαλώ και αρχίζω το ψάξιμο!!!