Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
χέστηκα τι είσαι κι αν είσαι αλβανίδα, ελληνίδα, ουκρανή ή σέρβα, το "δε γίνεται" σχολίασα![]()
![]()
![]()

εγώ ξέρω έναν αλβανό που μένει πειραιά και όταν τον ρωτάνε αν είναι αλβανός λέει "σε παρακαλώ, όχι και αλβανός, εγώ είμαι βορειοΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ" ο θεόοοοοοοςςς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Με....πρωτευουσα τα...Βορεια Προαστεια??? VIP?????εγώ ξέρω έναν αλβανό που μένει πειραιά και όταν τον ρωτάνε αν είναι αλβανός λέει "σε παρακαλώ, όχι και αλβανός, εγώ είμαι βορειοΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ" ο θεόοοοοοοςςς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

χέστηκα τι είσαι κι αν είσαι αλβανίδα, ελληνίδα, ουκρανή ή σέρβα, το "δε γίνεται" σχολίασα![]()
![]()
![]()

μα ισχυει και το "δεν γινεται" γιατι προφανως οταν λεμε "απο Σκυρο","απο Κρητη","απο Κωλοπετινιτσα" εννοουμε καταγωγη οχι οτι μεταναστευσε ο αλλος εκει![]()
![]()
![]()
ε ειναι κοντα στα συνορα και υπαρχουν διαφοροι εκει
ε οπως το πες, μενει Πειραια![]()

βουλγαριας ομως μην μπερδευομαστε.
λεπτομερειες.............
αυτός μετανάστευσε εκεί, τα εγγόνια του θα είναι πειραιώτες, ξεκόλλα δε χρειάζεται να με πείσεις αν είσαι ή αν δεν είσαι αλβανή![]()
![]()
ισως και ναι,αλλα δεν γινεται να λες πως η ξανθη ειναι πιο κοντα στην αλβανια. :-
ισως και ναι,αλλα δεν γινεται να λες πως η ξανθη ειναι πιο κοντα στην αλβανια. :-

βουλγαριας ομως μην μπερδευομαστε.
τι να πιω κανενα καφε μωρη μην με τη δινεις κι εσυ,δες κανενα χαρτη,τερμα θεου ειναι η ξανθη.οχου.ξύπνα μωρή, πιες κάνα καφέ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επιτελους! ενας ανθρωπος!ειρωνικα το λεω μαρη!!!!!!!
τι να πιω κανενα καφε μωρη μην με τη δινεις κι εσυ,δες κανενα χαρτη,τερμα θεου ειναι η ξανθη.οχου.
επιτελους! ενας ανθρωπος!![]()